2021 Nebraska Legislatif

Sesi législatif 2021 Nebraska mangrupikeun "panjang" - 90 dinten ti 8 Januari dugi ka kirang langkung 10 Juni.

Laksanakeun pikeun nangtayungan hak milih sareng sistem sora pamilih urang

Tingali Démokratik Tagihan Prioritas Sénator '2021

Milarian Sénator

Catetan: Sadaya sénator ngagaduhan alamat surat anu sami:
State Capitol Bldg,
PO Box 94604, Lincoln, NE 68509

Sén. Raymond Aguilar,
Kacamatan 35, Pulo R-Grand
[email protected]
471-2617

Sén Joni Albrecht,
Kacamatan 17, R-Thurston

[email protected]
(402) 471-2716

Sen. John Arch,
Kacamatan 14, R-LaVista

[email protected]
(402) 471-2730

Sen Carol Getih,
Kacamatan 3, D-Bellevue
[email protected]
(402) 471-2627

Sén Eliot kertar,
Kacamatan 29, D-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2734

Sén Bruce Bruceelman,
Kacamatan 23, R-Brainard
[email protected]
(402) 471-2719

Sen. Tom Brandt,
Kacamatan 32, R-Plymouth
[email protected]
(402) 471-2711

Sén. Tom Brewer,
Kacamatan 43, R-Gordon
[email protected]
(402) 471-2628

Sen. Tom Briese,
Kacamatan 41, R-Albion
[email protected]
(402) 471-2631

Sén. John Cavanaugh,
Kacamatan 9, D-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2723

Sén Machaela Cavanaugh,
Kacamatan 6, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2714

Sén Robert Clements,
Kacamatan 2, R-Elmwood
[email protected]
(402) 471-2613

Sen Jen Day,
Distrik 49, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2725

Sén Wendy DeBoer,
Kacamatan 10, D-Bennington
[email protected]
(402) 471-2718

Sen. Myron Dorn,
Kacamatan 30, R-Adams
[email protected]
(402) 471-2620

Sén. Steve Erdman,
Kacamatan 47, R-Bayard
[email protected]
(402) 471-2616

Sén Mike Banjir
Kacamatan 19, R-Norfolk
[email protected]
(4020 471-2929

Sén Curt Friesen,
Kacamatan 34, R-Henderson
[email protected]
(402) 471-2630

Sén Suzanne Geist,
Kacamatan 25, R-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2731

Sen. Tim Gragert,
Kacamatan 40, R-Creighton
[email protected]
(402) 471-2801

Sen. Mike Groene,
Kacamatan 42, R-North Platte
[email protected]
(402) 471-2729

Sén Steve Halloran,
Kacamatan 33, R-Hastings
[email protected]
(402) 471-2712

Sen. Ben Hansen,
Kacamatan 16, R-Blair
[email protected]
(402) 471-2728

Sén Matt Matten,
Kacamatan 26, D-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2610

Sen. Mike Hilgers,
Kacamatan 21, R-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2673

Sén Robert Hilkeman,
Kacamatan 4, R-Omaha
[email protected]
(402) 471-2621

Sén Dan Hughes,
Distrik 44, R-Venango
[email protected]
(402) 471-2805

Sén Megan Hunt,
Kacamatan 8, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2722

Sén Rick Kolowski,
Kacamatan 31, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2327

Sén. Mark Kolterman,
Kacamatan 24, R-Seward
[email protected]
(402) 471-2756

Sén. Steve Lathrop,
Kacamatan 12, D-Omaha

[email protected]
(402) 471-2623

Sén Brett Lindstrom,
Distrik 18, R-Omaha
[email protected]
(402) 471-2618

Sen. Lou Ann Linehan,
Kacamatan 39, R-Elkhorn
[email protected]
(402) 471-2885

Sen. John Lowe,
Kacamatan 37, R-Kearney
[email protected]
(402) 471-2726

Sen. John McCollister,
Distrik 20, R-Omaha
[email protected]
(402) 471-2622

Sén Mike Mikeonnonnell,
Kabupaten 5, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2710

Sén Terrell McKinney
Kacamatan 11, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2612

Sén Adam Morfeld,
Kacamatan 46, D-Lincoln

[email protected]
(402) 471-2720

Sén Mike Mikeer,
Kacamatan 22, R-Columbus
[email protected]
(402) 471-2715

Sén Dave Murman,
Kacamatan 38, R-Glenvil

[email protected]
(402) 471-2732

Sen. Rich Pahls,
Kacamatan 31, R-Omaha
[email protected]
(402) 471-2327

Sen. Patty Pansing Brooks,

Kacamatan 28, D-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2633

Sén Rita Sanders,
Kacamatan 45, R-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2615

Sén Julie Slama,
Kacamatan 1, R-Peru
[email protected]
(402) 471-2733

Sen. John Stinner,
Kacamatan 48, R-Gering
[email protected]
(402) 471-2802

Sen. Tony Vargas,
Kacamatan 7, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2721

Sen. Lynne Walz,
Kacamatan 15, D-Fremont
[email protected]
(402) 471-2625

Sén. Justin Wayne,
Kacamatan 13, D-Omaha
[email protected]
(402) 471-2727

Sen. Matt Williams,
Kacamatan 36, R-Gothenburg
[email protected]
(402) 471-2642

Sén Anna Wishart,
Kacamatan 27, D-Lincoln
[email protected]
(402) 471-2632

Panitia législatif

Tatanén

  • Sén Steve Halloran, Pupuhu
  • Sen. Tom Brandt
  • Sen. Tom Brewer
  • Sen. John Cavanaugh
  • Sen. Tim Gragert
  • Sén Mike Groene
  • Sen. Ben Hansen
  • Sen. Steve Lathrop

Pangalusna

  • Sen. John Stinner, Pupuhu
  • Sén Robert Clements
  • Sen. Myron Dorn
  • Sen. Steve Erdman
  • Sén Robert Hilkemann
  • Sén Mark Kolterman
  • Sén Mike Mikeonnonnell
  • Sen. Tony Vargas
  • Sén Anna Wishart

Perbankan, Dagang sareng Asuransi

  • Sen. Matt Williams, Pupuhu
  • Sén Raymond Aguilar
  • Sén Eliot kertar
  • Sén Mike Banjir
  • Sén Brett Lindstrom
  • Sénsor John McCollister
  • Sen. Beunghar Pahls
  • Sén Julie Slama

Usaha sareng Buruh

  • Sén Ben Benén, Pupuhu
  • Sen Carol Getih
  • Sen. Tim Gragert
  • Sén Steve Halloran
  • Sén Matt Matten
  • Sén Megan Hunt
  • Sen. Steve Lathrop

Atikan

  • Sén Lynne Walz, Pupuhu
  • Sen Jen Poé
  • Sen Lou Lou Linehan
  • Sén Terrell McKinney
  • Sén Adam Morfeld
  • Sén Dave Murman
  • Sén Patty Pansing Brooks
  • Sén Rita Sanders

Urusan Umum

  • Sen. Tom Briese, Pupuhu
  • Sen. John Arch
  • Sen. Tom Brandt
  • Sen. Tom Brewer
  • Sen. John Cavanaugh
  • Sén Mike Groene
  • Sen. John Lowe
  • Sén Justin Wayne

Pamaréntah, Militér sareng Urusan Samaun

  • Sen. Tom Brewer, Pupuhu
  • Sen Carol Getih
  • Sén Steve Halloran
  • Sén Matt Matten
  • Sén Megan Hunt
  • Sen. John Lowe
  • Sénsor John McCollister
  • Sén Rita Sanders

Kaséhatan sareng Jasa Manusa

  • Sen. John Arch, Pupuhu
  • Sén Machaela Cavanaugh
  • Sen Jen Poé
  • Sen. Ben Hansen
  • Sén Dave Murman
  • Sen. Lynne Walz
  • Sen. Matt Williams

Kehakiman

  • Sen. Steve Lathrop, Pupuhu
  • Sen. Tom Brandt
  • Sén Wendy DeBoer
  • Sen Suzanne Geist
  • Sén Terrell McKinney
  • Sén Adam Morfeld
  • Sén Patty Pansing Brooks
  • Sén Julie Slama

Sumber Daya Alam

  • Sén Bruce Bruceelman, Pupuhu
  • Sén Raymond Aguilar
  • Sen. John Cavanaugh
  • Sen. Tim Gragert
  • Sén Mike Groene
  • Sén Dan Hughes
  • Sen. Mike Moser
  • Sén Justin Wayne

Sistem Pangsiun Nebraska

  • Sén Mark Kolterman, Pupuhu
  • Sén Robert Clements
  • Sén Brett Lindstrom
  • Sén Mike Mikeonnonnell
  • Sén Julie Slama
  • Sen. John Stinner

Panghasilan

  • Sén Lou Lou Linehan, Pupuhu
  • Sén Joni Albrecht
  • Sén Eliot kertar
  • Sen. Tom Briese
  • Sén Mike Banjir
  • Sen Curt Friesen
  • Sén Brett Lindstrom
  • Sen. Beunghar Pahls

Transportasi sareng Telekomunikasi

  • Sén Curt Friesen, Pupuhu
  • Sén Joni Albrecht
  • Sén Bruce Bruceelman
  • Sén Machaela Cavanaugh
  • Sén Wendy DeBoer
  • Sen Suzanne Geist
  • Sén Dan Hughes
  • Sen. Mike Moser

Urusan Perkotaan

  • Sén Justin Wayne, Pupuhu
  • Sen. John Arch
  • Sen Carol Getih
  • Sen. Tom Briese
  • Sén Matt Matten
  • Sén Megan Hunt
  • Sen. John Lowe

Déwan Eksekutif tina Legislatif

  • Sén Dan Hughes. Pupuhu
  • Sen Suzanne Geist
  • Sén Mike Hilgers
  • Sen. Steve Lathrop
  • Sen. John Lowe
  • Sénsor John McCollister
  • Sén Patty Pansing Brooks
  • Sén Julie Slama

Aturan

  • Sén Robert Clements, Pupuhu
  • Sen. John Cavanagh
  • Sén Wendy DeBoer
  • Sen. Steve Erdman
  • Sén Matt Matten
  • Sén Mike Hilgers