2022 Calon

CATETAN: Langkung seueur calon bakal ditambih nalika nyatakeun.
 
Pamilihan Umum 8 Nov 2022. Kami ngadorong pamilih pikeun ngalengkepan Aplikasi Vote-by-Mail sahingga anjeun tiasa aman milih ti bumi.
 
Pariksa éta Puseur Undian pikeun seueur waleran kana seueur patarosan anu sering ditaroskeun kalebet inpormasi pikeun pamilih Bebas sareng Nebraskan anu baheula.
 
 
 

Législatif

Balapan Lokal

Kami bakal nambihan calon nalika aranjeunna ngalebetkeun.

Adam Morfeld, Pangacara Lancaster County