2022 Calon

CATETAN: Langkung seueur calon bakal ditambih nalika nyatakeun.
 
Pamilihan Umum 8 Nov 2022. Kami ngadorong pamilih pikeun ngalengkepan Aplikasi Vote-by-Mail sahingga anjeun tiasa aman milih ti bumi.
 
Pariksa éta Puseur Undian pikeun seueur waleran kana seueur patarosan anu sering ditaroskeun kalebet inpormasi pikeun pamilih Bebas sareng Nebraskan anu baheula.
 
 
 

Balapan Lokal

Kami bakal nambihan calon nalika aranjeunna ngalebetkeun.

Greg Gonzalez, Sheriff Douglas County
Wayne Hudson, Sheriff Douglas County
Adam Morfeld, Lancaster County Jaksa
Matt Hansen, Juru tulis Lancaster County
Sean Flowerday, Komisi County Lancaster