2022 Calon

CATETAN: Panungtun pamilih kabupaten-demi-kabupaten bakal sayogi langkung caket kana pamilihan.
 

Pamilihan 2022: Dasar 10 Méi; Umum 8 Nov

Urang ajak pamilih nanya maranéhna kantor pamilihan county pikeun Aplikasi Vote-by-Mail supados anjeun tiasa milih kalayan aman ti bumi.

 
Pariksa éta Puseur Undian pikeun seueur waleran kana seueur patarosan anu sering ditaroskeun kalebet inpormasi pikeun pamilih Bebas sareng Nebraskan anu baheula.
 
 
 

Législatif

angie1

Angie Lauritsen

Kacamatan 36

Bowers Headshot 2

James Michael Bowers

Kacamatan 46

Balapan Lokal

Kami bakal nambihan calon nalika aranjeunna ngalebetkeun.

Dave Pantos, Douglas County Pangacara
Jim Cavanaugh, Déwan County Douglas, D2
Greg Gonzalez, Sheriff Douglas County
Wayne Hudson, Sheriff Douglas County
Adam Morfeld, Lancaster County Jaksa
Matt Hansen, Juru tulis Lancaster County
Sean Flowerday, Komisi County Lancaster
Jay "Johnny" Pitts JR., Lancaster County Sheriff
Susan Seacrest, Badan Sumber Daya Alam Selatan Lempeng Bawah, Kacamatan 10
Ron nangkeup, Metro Komunitas College Déwan Gubernur
Lisa Schoenberger, Déwan Sakola Millard
Craig Moody, Distrik Tenaga Umum Omaha
Kim Young, Sarpy County Bendahara