Rapat Spring Démokratik Nebraska (Agenda sareng Ihtisar)

Nebraska Democratic Party ngayakeun rapat spring pikeun ngumpulkeun kapamimpinan partai, anggota, sareng pamimpin akar rumput pikeun ngabahas masalah anu disanghareupan ku nagara urang. Kami nyayogikeun rapat-rapat ieu unggal triwulan pikeun mastikeun yén kami saé diatur sareng ngembangkeun rencana pikeun milih Demokrat kana posisi di nagara kami.

Partéy Démokratik kuat ngalawan Pres. Pesenan Eksekutif Trump dimana anjeunna ngancik kana pangungsi sareng imigran anu datang ka nagara urang pikeun mayungan kulawargana. Nebraska ngabagéakeun langkung seueur pangungsi dibanding nagara sanés dina dasar per kapita. Pikeun ngaréspon ieu, Nebraska Democratic Party parantos ngempelkeun sumbangan suplai pikeun ngabagéakeun kulawarga pangungsian nalika aranjeunna sumping.

Kami bakal ngadistribusikaeun Baskét Wilujeng sumping ka kelompok anu damel sareng pangungsi sareng imigran dina mimiti rapat SCC kami (13:30).

Rupa-rupa rapat Kaukasus sareng Kabupatén Kongrés sanésna waktos énjing.

WHO: The Nebraska Democratic Party

NAON:  Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun bisnis partai, masalah sareng basis konstituén Caucus patepung pikeun ngarencanakeun acara sareng kami ngempelkeun tujuan-tujuan partai-milih Demokrat di sadaya tingkatan di nagara urang. Nyebarkeun baskét pangungsian anu disambut pikeun dikirimkeun ka sakumna nagara.

IRAHA:  Maret 18th ti 8:00 AM-4:00 PM. Presentasi Bakul Sambut Pengungsi dituturkeun ku rapat Komite Pusat Nagara, 1:30.

Dimana: Lincoln East High School, 1000 Kidul 70th Street, Lincoln, NE

VISUAL: Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun bisnis pésta, damel pikeun milih demokratis, sareng langkung ti 30 Baskét Wilujeng ngadukung pangungsi.

**Pikeun RSVP pikeun acara ieu email ka Jacob Denniston di [email protected] atanapi nelepon 402-540-6145

JADUAL PENUH

8-9
Check In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

8:30
Demokrat Ngalaman Cacat Cacat
Kulawarga Anu Digawe Kulawarga
Kaukus Katolik
Kaukus Samaun
Rapat Panitia Aturan (1,5 jam)

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

9:35
Kaukus Awéwé
Rapat Kursi County
Kaukasus Latino
Kaukasus LGBT
Latihan: Kumaha Tekenan Kongrés

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

10:40
Nebraska Demokrat Muda
Kaukasus Hideung
Kaukus Amérika Asli
Rapat Komite Platform sareng Resolusi
Latihan: Kumaha Ngadukung Tatangga Imigran

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

11:45
Rapat CD1 (lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD2 ((lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD3 (lowongan pikeun SCC dipilih)

Istirahat 5 menit kanggo tuang siang

12:50 pm
Dahar beurang
Pagelaran musik
Open-Mic kanggo pengumuman, pembaruan, seruan kanggo aksi (bakal dijalankeun ti 1: 15-1: 30pm)

Dahar beurang lumangsung di rohangan anu sami sareng rapat SCC, janten anjeun tiasa neraskeun tuang siang nalika rapat

13:15
Komite Eksekutif Nagara (detik) Check-In Huddle

13:30
Rapat Komite Pusat Nagara (SCC) / rapat diperkirakeun réngsé ku 4 sonten
* Kami bakal nampilkeun sajumlah ageung Welcome Baskets Demokrat di panjuru negeri parantos nyumbang ka kelompok nirlaba damel sareng imigran

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin