Banal blather sareng seueur deui - #NebDems News

Gubernur Nebraska Pete Ricketts kaungkap minggu ieu kusabab munafik na dina nanganan - atanapi henteu nanganan - pandemi COVID.

Ricketts disauran ku Fox News 'Chris Wallace pikeun merjuangkeun mandat vaksin - anu mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina strategi GOP nasional - bahkan nalika berita nyebatkeun yén 1-di-500 urang Amérika parantos maot ti COVID.

Wallace némbalan yén sistem sakola Nebraska leres-leres meryogikeun murid-murid divaksinasi ngalawan sababaraha panyakit, panasaran naha Ricketts katingalina saé kalayan sarat éta tapi sanés amanat pikeun nembak COVID-19.

“Anjeun nyarios éta pilihan pribadi. Nyatana, pikeun sakola di nagara bagian anjeun di Nebraska, barudak kedah divaksinasi ngalawan sababaraha panyakit. Aranjeunna kedah divaksinasi ngalawan Diptheria, tetanus, sareng pertussis; polio; cacar, gondong, sareng rubella; Hepatitis B; cacar air, "ceuk jangkar Samaun.

"Kunaon naha éta amanat yén kolot di nagara anjeun kedah nurut sareng ngalakukeun sasuai sareng rutin — naha éta henteu pikaresepeun sareng ngalanggar kabébasan pribadi tapi mandat vaksin Biden nyaéta? ” Wallace teraskeun.

Ricketts, sapertos biasa, henteu ngagaduhan waleran anu saé saluareun muntabkeun GOP anu kaléng, blower banal.

***

Sén Carol Getih ngumumkeun Senén di Nebraska Capitol yén anjeunna bakal milari nominasi gubernur Démokratik 2022!

Pencét di dieu pikeun nonton pidéo tina acara.

Ogé, didatangan anjeunna halaman wéb kampanye.

***

Sesi législatif khusus ngeunaan redistricting dimimitian 13 Séptémber.

Redistricting kajantenan unggal 10 taun saatos sénsus sareng dimaksudkeun pikeun nyebatkeun populasi tilu distrik kongrés Nebraska, 49 distrik législatif, genep distrik Pengadilan Tinggi, dalapan kabupatén Dewan Kabupatén Nebraska Kabupatén sareng kabupatén Dewan Pendidikan Negeri sareng lima Komisi Pelayanan Publik kabupatén.

Kanggo inpormasi lengkep, tingali dina Ngadistribusikaeun halaman 2021 dina halaman wéb kami.

***

Barang anu kedah diperhatoskeun tina Reuters:

"10 nagara bagian luhur ku rata-rata mayar kiridit pajak anak bulanan dina bulan Agustus - sadayana ti Kulon sareng Midwest - nyaéta: Utah, Idaho, South Dakota, Alaska, Nebraska, Wyoming, North Dakota, Iowa, Kansas sareng Montana, kalayan mayar bulanan mimitian ti $515 dugi ka $456 dina bulan Agustus. Sadayana milih taun kamari pikeun Trump ngeunaan Biden sareng sadayana gaduh gubernur Republik. "

***

Kami kaleungitan gagah Démokratik minggu ieu ku kamangkatan Douglas County Commissioner sareng tilas Walikota Omaha Mike Boyle.

"Nebraska Democratic Party ngalirkeun cinta urang ka kulawarga Boyle," saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Komisaris Boyle mangrupikeun raksasa dina politik anu mawa karep sareng kaadilan pikeun unggal jabatanana. Anjeunna bakal sono pisan ku sadayana. ”

Hudang Irlandia anu diayakeun ku Tom Monaghan sareng Joe Battalion bakal dilaksanakeun dinten Sabtu ieu, 18 Séptémber, mimitian jam 7 wengi, di Pauli di Désa Aksarben.

Kulawarga Boyle bakal nampi tamu dina dinten énjingna, Minggu, 19 Séptémber, ti jam 1 dugi ka 3 sonten di Heafey-Hoffmann Dworak-Cutler Chapel, 7805 West Center Road. Jasa pamakaman bakal nuturkeun di 3 pm Topeng diperlukeun.

***

Ngadaptarkeun ayeuna pikeun Konférénsi Pedesaan Tengah di 2 Oktober, dimana urang ngagaduhan tilu panyatur hébat kana tilu topik anu endah. Acara ieu diayakeun ku Déwan Pertanian sareng Pedesaan NDP.

Daptar di dieu.

***

Acara Morrison-Exon kami, anu mangrupikeun dana taunan kami sareng dimana kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party., Nyaéta 13 Nov.

Kéngingkeun tiket ka acara Morrison-Exon di dieu.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Daptar pikeun sési salajengna dina 26 Séptémber: Fallicies Logis - Kumaha pernyataan palsu dipaké pikeun distorsi masalah dina debat politik sareng kampanye.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Telepon wilujeng sumping-ka-Pesta parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 21 Séptémber withand bakal majelis nonoman.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

Septu 21: Wilujeng sumping di Panggilan Pesta - Majelis Pemuda

26 Séptémber: Pelatihan Kampanye: Kekalahan Logis

2 Oktober: Konférénsi Pedesaan Midwest

3 Oktober: Rapat SCC

5 Oktober: Wilujeng sumping di Partéi Telepon- Samaun sareng Déwan Kulawarga Militer

17 Oktober: Latihan Kaptén Blokir

25 Oktober: Acara Scottsbluff sareng Kursi Jane Kleeb sareng Sen Carol Getih

2 Nov: Wilujeng sumping di Déwan Sekuler- Sekuler

7 Nov: Trivia NDP

13 Nov: Acara Morrison-Exon

21 NovWilujeng sumping di Déwan Antar-Agama

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin