Anggota parlemen nunjuk tagihan prioritas na

Sénator nagara Démokratik kami nembé bérés nunjuk tagihan prioritas pikeun sési 2021.

Tagihan prioritas dibéré status prioritas sareng umumna dianggap payun tina tagihan sanés dina perdebatan. Unggal sénator tiasa milih hiji tagihan prioritas, unggal panitia tiasa milih dua tagihan prioritas, sareng spéker tiasa milih dugi ka 25 tagihan prioritas.

Tingali tagihan di handap, sareng nuturkeun kamajuannana di dieu.

Sénator J. Cavanaugh, LB320 - Parobihan parobihan anu aya hubunganana sareng kekerasan di tempat di handapeun Uniform Residenial Landlord sareng Tenant Act

Sénator M. Cavanaugh, LR29 - Nyayogikeun janjian ku Déwan Eksekutif tina panitia khusus anu dikenal salaku Wewengkon Layanan Wétan Karaharjaan Budak Komite Panilitian Khusus sareng Pangawas Komite Déwan.

Poé Sénator, LB639 - Ngadopsi Undang-undang Sakola Aman Sita

Sénator DeBoer, LB485 - Robah bekel anu aya hubunganana sareng bantosan perawatan budak

Sénator M. Hansen, LB258 - Ngadopsi Peraturan Kulawarga Sehat sareng Aman sareng Tempat Kerja

Sénator Hunt, LB260. Parobihan parobihan anu aya hubunganana sareng sabab anu hadé pikeun sacara sukarela ninggalkeun padamelan dina Hukum Kaamanan Pakasaban

Sénator Lathrop, LB54 - Ngarobih kekebalan pikeun torts ngahaja dina UU Klaim Subdivisi Tort sareng Klaim Tort State

Sénator McDonnell, LB298 - Ngarobih ketentuan UU Kaamanan Pakasaban anu aya hubunganana sareng diskualifikasi mahluk luar angkasa

Sénator McKinney, LB451 - Kalebet ciri anu aya hubunganana sareng ras, budaya, sareng kepribadian dina watesan ras, kalebet tékstur rambut sareng gaya rambut pelindung dina kaayaan Nebraska Fair Employment Praktek Act, sareng parobihan parobihan anu aya hubunganana sareng padamelan padamelan anu haram

Sénator Morfeld, LB88 - Ngajaga hak pidato bébas wartawan mahasiswa sareng panaséhat média murid

Sénator Pansing Brooks, LB307 - Ngarobih ketentuan anu aya hubunganana sareng pengangkatan naséhat pikeun budak ngora

Sénator Vargas, LB241 - Ngadopsi UU Perlindungan Meatpacking COVID-19 Act Protection

Sénator Walz, LB542. Wenangkeun penerbitan obligasi jalan tol dina Undang-Undang Bond Nebraska

Sénator Wayne, LB544 - Ngadopsi UU Perkembangan Perkotaan sareng nyayogikeun insentif pajak

Sénator Wishart, LB474 - Ngadopsi Ubat Ganja Ubar

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin