Panyekel Kantor Federal

Ihtisar:

Delegasi Kongrés Nebraska diwangun ku dua Sénator AS anu ngawakilan sakumna nagara bagian sareng tilu Déwan Perwakilan anu ngaliput rupa-rupa kabupatén di propinsi kami. Kalima Anggota Anggota Kongrés Nebraska mangrupikeun Republik (babarengan kami ngarobah éta!).

Sénator ngagaduhan istilah genep taun; Sasse siap pamilihan umum deui dina taun 2020. Anggota DPR ngagaduhan masa jabatan dua taun - janten Fortenberry, Bacon sareng Smith sadayana kanggo pamilihan umum deui dina 2020. Upami anjeun ngagaduhan ideu pikeun jalma-jalma ngaji ka kantor-kantor ieu, email [email protected].

Nelepon, ngirim email, Tweeting sareng FB olahtalatah Anggota Kongrés anjeun penting pisan pikeun ngalengkepan sareng nunjukkeun aranjeunna akar rumput di nagara bagian anu ningali aranjeunna sareng ngajaga aranjeunna akuntabel.

Inpormasi Nelepon:

Simpen Nomer Ieu dina Telepon Anjeun: 
Ku nelepon ka Switchboard Kongrés, anjeun tiasa ngahontal sadayana lima Anggota DPR sareng Sénat Nebraska (ngan ukur nyaritakeun kode pos anjeun sareng aranjeunna bakal nambalan anjeun). 

202-224-3121

Tips kanggo Nelepon:

Pitunjuk Indivisible mangrupikeun sumber anu saé pikeun tips pikeun nelepon Anggota Kongrés anjeun: https://www.indivisibleguide.com.

Sénator AS

Nebraska ngagaduhan 2 Sénator AS anu duanana ngagambarkeun sakumna nagara bagian.

Ben Sasse (R-NE)

Sénator Amérika Serikat

Washington DC: 202-224-4224
386A Gedong Kantor Sénat Russell, Washington, DC 20510

Lincoln: 402-476-1400
1128 Lincoln Mall, Suite 305, Lincoln, NE 68508

Kearney: 308-233-3677
4111 Avenue Kaopat, Suite 26, Kearney, NE 68845

Omaha: 402-550-8040
304 Kalér 168th Circle Suite 213, Omaha, NE 68118

Scottsbluff: 308-632-6032
115 Railway Street, Suite C102, Scottsbluff, NE 69361

Deb Fischer (R-NE)

Sénator Amérika Serikat

Washington DC: 202-224-6551
454 Gedong Kantor Sénat Russell, Washington, DC 20510

Kearney: 308-234-2361
20 West 23rd Street, Kearney, Nebraska 68847

Lincoln: 402-441-4600
440 Jalan 8 Kalér, Suite 120, Lincoln, Nebraska 68508

Omaha: 402-391-3411
11819 Miracle Hills Drive Suite 205 Omaha, Nebraska 68154

Scottsbluff: 308-630-2329
1110 Circle Drive, Suite F2, Scottsbluff, Nebraska 69361

DPR RI

Nebraska ngagaduhan 3 Anggota DPR

Jeff Fortenberry (R-NE1)

Anggota DPR
(Wewengkon Lincoln)

Washington DC: 202-225-4806
1314 Gedong Kantor Longworth, Washington, DC 20515

Lincoln: 402-438-1598
Cornhusker Plaza, 301 Kidul 13th Street Suite 100, Lincoln, NE 68505

Fremont: 402-727-0888

Norfolk: 402-379-2064

Surélék: Buka na halaman wéb sareng eusian formulir.

Twitter: @GeulisBobotoh

Facebook: JeffFortenberry

Don Bacon (R-NE2)

Anggota DPR
(Daérah Omaha)

Washington DC: 202-225-4155
1516 Gedong Kantor Longworth, Washington, DC 20515

Omaha: 888-221-7452
13906 Emas Circle, Suite 101, Omaha, NE 68144

Surélék: Buka na halaman wéb sareng eusian formulir.

Twitter: @RepDonBacon

Facebook: RepDonBacon

Adrian Smith (R-NE3)

Anggota DPR
(Sisa Nagara)

Washington DC: 202-225-6435
320 Gedong Kantor Cannon House, Washington, DC 20515

Scottsbluff: (308) 633-6333
416 Valley View Drive, Suite 600, Scottsbluff, NE 69361

Grand Island: (308) 384-3900
1811 West Second Street, Suite 275, Grand Island, NE 68803

Surélék: Buka na halaman wéb sareng eusian formulir.

Twitter: @RepAdrianSmith

Facebook: AdrianSmithNE

Émut, simpen nomer Switchboard Kongrés kana telepon anjeun:

202-224-3121