Fortenberry didakwa

Departemen Kaadilan Salasa ngecas anggota Republik Kongrés ti Nebraska kalayan ngabohong ka FBI salami panalungtikan kauangan kampanye, tuduhan yén anggota parlemén sumpah pikeun ngalawan.

Departemen Kaadilan dituduh anggota parlemen, Wawakil Jeff Fortenberry, tina ngabohong ka FBI dua kali ngeunaan naha anjeunna terang yén anjeunna nampi sumbangan kampanye ilegal, kalebet nalika wawancara sareng pamaréntahan anu dihadiran pengacarana, nurutkeun dakwaan féderal.

Turutan kasus:

Nebraska Congressman Indicted dina Kampanye Keuangan Kasus

Rep Nebraska Jeff Fortenberry ngaku teu kaliru kana biaya féderal

Trump Membela Jeff Fortenberry, Nyauran Mark Zuckerberg 'A Penjahat': 'Naha Teu Aya Kaadilan'

Balik skandal Fortenberry: Anggota sejen tina jaringan Christian secretive turun

Indicted Jeff Fortenberry ieu raising duit kaluar klaim yén tim pertahanan légal na ngawengku urut congressman Trey Gowdy. Éta henteu akurat.

Hakim Nyebutkeun Anggota Kongres GOP Teu Bisa Ditinggalkeun Ku Bukti

Didakwa GOP Congressman Nyebutkeun nu Feds Meunang Anjeunna on Tape-Dua kali