Pamilihan Kota NDP Pusat Pamilihan

Pamilihan Kota Omaha 11 Méi

 Tingali calon Démokratik di dieu

KOTA OMAHA TARIKH PEMILIHAN

10 Mei - Poé kamari kanggo milih mimiti di jalma pikeun pamilihan umum di kantor pamilihan umum

11 Méi - Poé Pamilihan Umum. Polling dibuka 8 enjing dugi ka 8 sonten Sadaya sora sora mimiti kedah dipulangkeun ka kotak serelek sora resmi sateuacan 8 sonten.

MASALAH PEMILIHAN

Upami anjeun ngalaman masalah dina pamilihan umum atanapi di tempat pamilihan umum anjeun dina dinten pamilihan, anjeun tiasa nyauran Civic Hotline Perlindungan Pamilihan Nebraska - 402.890.5291 –atelepon atanapi email ka NDP - 402-434-2180 /[email protected]

LETEK DINA APLIKASI VOTE-BY-MAIL JEUNG BALLOTS LENGKAP

Douglas County ngagaduhan kotak serelek di kantor utamana (12220 W Center Road) sareng lokasi sanésna:

  • Gedong Kota / County, 1819 Farnam St.
    Lokasina: Antara tanggal 18 & 19 di Farnam caket trotoar
  • Perpustakaan Omaha Kidul, 2808 Q St.
    Lokasina: Tempat parkir sisi wétan
  • Perpustakaan Cabang Charles B. Washington, 2868 Ames Ave.
    Lokasina: Sudut gedong Kulon
  • Clarkson College Parking Lot 8, 42nd & Farnam St.
    Lokasina: Sudut kulon kalér, sisi wétaneun tempat parkir
  • Kahadéan, 4805 N 72nd St.
    Lokasina: Titik kidul Kiduleun tempat parkir, caket IHOP
  • Pasar Asia, 321 N. 76th St.
    Tempatna: Tungtung kulon tempat parkir
  • Perpustakaan Cabang Milton R. Abrahamams, 5111 N. 90th St.
    Lokasina: Kidul lawang utama
  • Kantor Insinyur Douglas County, 15505 W. Maple Jalan
    Tempatna: Caket sareng trotoar ku kios parkir
  • Pusat Perbelanjaan Spring Ridge, 178 & Pasipik St.
    Tempatna: Dina médiana nalika lebet di 178th St, di gigir kotak kantor

PAÉH CEPAT

Lacak sora sora anjeun

Unduh grafik kanggo dibagi dina média sosial

Kéngingkeun Pitunjuk Pamilih anjeun – daptar Démokrat anu anjeun bakal ningali dina sora anjeun

Ménta aplikasi Sora-Ku-Surat pikeun dikirim ka anjeun

Daptar pikeun Sora (atanapi robih alamat anjeun)

Pariksa pikeun ningali naha anjeun didaptarkeun pikeun milih dina alamat anu leres

Milarian tempat polling anjeun  (dimana anjeun angkat dina Poé Pamilihan)

Versi Spanyol ngeunaan Formulir Pamilihan

Sampel undian sareng FAQ anu sanés

Hirup di luar negeri

Demokrat di luar negeri ngabantosan Nebraskan hirup di luar negeri. Kéngingkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajawab di luar negeri didieu.

PEMILIH hirup sareng kakurangan

Ti kantor NE SOS: "Pamilih anu gaduh cacad tiasa nganggo alat panyiri sora anu tiasa diidinan pikeun milih mimiti ku ngajadwalkeun janji sareng Kantor Pamilihan County.”Sadaya kantor pamilihan umum kabupaten ditutup pikeun umum, janten anjeun kedah nyauran payun pikeun ngajadwalkeun janji.

Sateuacanna nambihan NEBRASKANS

Hukum Nebraska mastikeun yén jalma anu parantos ngalayanan waktos tiasa gaduh hakna pikeun milih deui dibalikkeun saatos waktos dua taun saatos parantosan hasil hukumanana, kalebet masa uji coba.

Anjeun tiasa maca sadaya kasang tukang ngeunaan hak milih pikeun jalma-jalma anu baheula dipenjara di dieu.

VOLUNTEER

Pagawe Poll

Upami anjeun hoyong janten padamel pamilihan umum kanggo pamilihan umum, ngahubungi kantor pamilihan kabupaten anjeun.

Aranjeunna teras bakal ngirimkeun inpormasi ngeunaan latihan sareng kumaha ngadaptar pikeun posisi mayar ieu di kabupaten anjeun.

Syarat waktos mangrupikeun kelas latihan, anu waktosna beda-beda dumasar kana kabupatén, biasana 1-2 jam teras damel dinten pamilihan 7 énjing ka 9 wengi CT.

Kami hoyong ati-ati yén ngan ukur jalma anu henteu ngagaduhan masalah kaséhatan anu kedah mertimbangkeun pilihan ieu sabab anjeun bakal kontak sareng sagala rupa jalma sadidinten.

Kami pisan ngadorong sukarelawan pikeun daptar janten Poll Watcher anu bakal masihan anjeun langkung kamampuan pikeun jarak sosial.

Pangawas Poll

NDP nanyakeun seueur panyokong urang anu tiasa ngadaptarkeun janten Poll Watcher. Civic Nebraska, grup non-partisan, milari individu pikeun janten sukarela salaku panitén pamilihan non-partisan. Pengamat bertindak dina peran pasip, ngawaskeun pamilihan umum sareng tempat pamungutan suara, ngalaporkeun deui ka Civic Nebraska pengamatanana, khususna dina kasus prihatin.

Salaku bagian tina paniténanna, panitén pamilihan umum ngempelkeun data ngeunaan kumaha pamilihan umum dilaksanakeun ti hiji kabupatén ka propinsi anu salajengna sareng nyatet aya kalainan atanapi perlakuan anu béda pikeun pamilih dumasar kana géografi.

Sukarelawan ogé bakal mariksa naha tempat pamungutan suara patuh ADA. Inpormasi ieu dibagi sareng pejabat pamilihan umum kabupatén lokal sareng pejabat pamilihan umum pikeun ngaidentifikasi daérah anu suksés sareng paningkatan sareng ngudag inisiatif législatif ka hareup pikeun ningkatkeun pangalaman pamilih.

Upami anjeun resep janten pangawas jajak pendapat, eusian formulir ieu ti Civic Nebraska sareng aranjeunna bakal ngalatih anjeun teras nempatkeun anjeun di lokasi polling.