Knox County

Pajabat Dipilih

Matthew R Fischer, Juru tulis pangadilan kacamatan

Monica McManigal, Assesor

Danny Schlote, Déwan Pengawas, Kacamatan 6

Matthew Fischer, Juru tulis pangadilan distrik

Wendell O Strom, Kota Walikota Crofton

 

Pamaréntah County Knox

Korsi

Kevin Kohles
Telepon: 605-665-9728
Surélék: [email protected]

Komite Eksekutif:

Wakil Korsi - Kosong

Sekretaris - Kosong

Bendahara - Kosong

Pencét di handap pikeun ningali kabupatén anu sanés