Lancaster County

Korsi

Janet Chung
Telepon: 402-429-1417
Surélék: [email protected]

Komite Eksekutif:

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kajadian anu bakal datang di Lancaster County sareng daérah sakitarna mangga buka kami Halaman Facebook.

Kursi Pakait 1 - Brodey Weber

Korsi Pakait ka-2 - Barbara Tracy

Sekertaris - Lauren Williams

Bendahara - Jim Johnson

Taros Kami:

Kantor: 402-476-2268

Alamat:
3701 O Street, Suite 101
Lincoln, NE 68510

Alamat surat:
Partéy Démokratik County Lancaster
PO Box 83213
Lincoln, NE 68501

Pencét di handap pikeun ningali kabupatén anu sanés