Lincoln County

Rapat urang

Kami pendak dinten Kemis kahiji unggal bulan di Wild Wings's jangjang & Boling, 1100 S Jeffers North Platte, NE. Punten gabung sareng kami kanggo tuangeun (perawatan Walanda) jam 6:00 sonten, rapat nuturkeun jam 7:00. Rapat salajengna 2 Maret, sadayana wilujeng sumping.

Milarian Kami Dina Facebook
Lincoln County Democrtas North Platte, Nebraska

Investasi di Kahareup
Sumbangan Dinten

Korsi

Terry Sigler
Telepon: 308-530-0520
Surélék: [email protected]

Komite Eksekutif:

Wakil Korsi - Kayla Thurman

Sekretaris - DiAnn Nichelson

Bendahara - Jan Ksatria

Pencét di handap pikeun ningali kabupatén anu sanés