Seward County

Korsi

Jessica Manley
Telepon: (402) 643-4468
Surélék: [email protected]

Komite Eksekutif:

Wakil Korsi - Eric Manley

Sékretaris - Nan McCoy

Bendahara John Robotham

Rapat diayakeun triwulanan sareng / atanapi nalika diperyogikeun di Perpustakaan Peringatan Seward, sareng / atanapi Pusat Seward Civic upami ngamungkinkeun.

Punten sapertos urang Halaman Facebook dina "Seward County Demokrat" pikeun tetep mutahir sareng Partéi County kami.

Pencét di handap pikeun ningali kabupatén anu sanés