Patugas + Pamingpin Pesta

Nebraska Democratic Party diwangun ku sukarelawan sareng staf pikeun milih Demokrat di nagara bagian urang.

Maca sadayana ngeunaan kami struktur pésta, kaasup Komite Pusat Nagara, Platform Partéi sareng dokumén tungtunan sanés.

Pikeun ngahontal pejabat pésta mana waé, nelepon (402) 434-2180 atanapi ngirim email ka: [email protected]org

Patugas Statewide

Jane Kleeb

Korsi Partéi sareng Anggota DNC

Spencer-Danner-for-Website

Spencer Danner

Wakil Korsi

Pastor banks2

Pendeta Janet Goodman Bank

Wakil Korsi Kadua

Charlene

Charlene Ligon

Panitia sareng Anggota DNC

Ron 3

Ron Kaminski

Panitia sareng Anggota DNC

CALEB

Kaleb Rohrer

Sekertaris

ted

Ted Kessler

Bendahara

new richard

Richard ngadaptar

Anggota ageung

Sean-Flowerday-Head-Shoulders 2

Sean Flowerday

Anggota ageung

jonathan

Jonathan Petersen

Panitia Keuangan Co-CHair

Pamingpin Partéi

John Yoakum

Korsi CD1

Ben Cass

Korsi CD2

Judy Vohland

Korsi CD3

Roger Morgan

Korsi Pertanian sareng Pedesaan

McKesson mulia

Korsi Kaukus Hideung

Sen Carol Getih

Calon Jasa

Gina Frank

Kursi Déwan Klimat

Pucuk Pettigrew

Korsi Korsi

Adrian Sanchez

Demokrat Ngalaman Kursi Kaukasus Cacat

Brodey Weber

Korsi Antar Agama

Dulce Sherman

Kursi Latinx Kaukus

Jubah Colette Konéng

Kursi Kaukus Asli

Emma Craig

Présidén Demokrat ngora Nebraska

Rachele Walter

Kursi DEMOKRAT SÉSÉLAR

Sarah Cohen Walker

Korsi Démokrat Stonewall

James Harrold

Korsi Samaun sareng Kulawarga Militer

Sharlette Schwenninger

Kursi Kaukus Awéwé

CJ Raja

Korsi Kulawarga Anu Gawé

Korsi Panitia SCC

Shirl Mora James

Korsi Komite Platform sareng Resolusi

Trevor Fitzgerald

Kursi Panitia Aturan

Stephanie Matejka

Pupuhu Komite Konvénsi Nagara

Roger Morgan

Pupuhu Komite Nyalonkeun

Hana Wroblewski

Korsi Panitia Teknologi

Dulce Sherman

Kursi Panitia Inok sareng Tinjauan

Jonathan Petersen

Ketua Panitia Keuangan

Trevor Fitzgerald

Pupuhu Komite Husus DSP

Jason Valandra

Panitia Arsip sareng Sejarah

Partai kabupaten di peuntas nagara urang maénkeun peran penting dina ngaktipkeun sareng nguatkeun dasar tina Nebraska Democratic Party. Janten anggota partai kabupaten anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun aub dina tingkat lokal, sareng ngadukung calon sareng nilai-nilai Démokratik di komunitas anjeun.

Upami anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami di [email protected] atawa 402-434-2180. Nebraska Democratic Party hoyong pisan masihan inpormasi atanapi dukungan ka individu anu hoyong ngaktipkeun Partai Démokratik di daérahna.

Nelepon (402) 434-2180 atanapi email kami di [email protected] pikeun inpo kontakna

Adams County
Kathy Jensen

Antelop County
TBD

Arthur County
TBD

Banner County
TBD

Blaine County
Conrad Zutavern

Boone County
David Roan 

Box Butte County
Ashley Gedang

Boyd County
Marlo Johnson

Brown County
TBD

Buffalo County
Kaleb Roher

Burt County
TBD

Butler County
Christopher Navrkal

Cass County
Mark Minchow

Cedar County
TBD

Ngudag County
Janice Coone

Cherry County
Pucuk Pettigrew

Cheyenne County
Clara Benisek

Clay County
Jerry Johnson

Colfax County
Gregory Vacha

Cuming County
Candra Guenther

Custer County
Zachary Dady

Dakota County
Delmer Adam

Dawes County
Roger Wess

Dawson County
Ann Trullinger

Deuel County
TBD

Dixon County
Susan Richards

Dodge County
Mervin Peck

Douglas County
CJ Raja

Dundee County
TBD

Fillmore County
Mark Metcalf

Franklin County
Janice Hobb

Perbatasan County
TBD

Déwan furnas
Catherine Schievelbein

Kabupaten Gage
Chuck Bentjen

Taman County
TBD

Garfield County
TBD

Gosper County
Sharlette Schwenninger

Grant County
TBD

Greeley County
TBD

Aula County
Peggy Pape
[email protected]

Kabupaten Hamilton
Carole Denton

Harlan County
TBD

Hayes County
TBD

Hitchcock County
TBD

Holt County
Julie Becker Owens

Hooker County
Drew Folk

Howard County
Carol Leth

Jefferson County
TBD

Adang County
Ron Oates

Kearney County
TBD

Keith County
Ann Klein

Keya Paha County
TBD

County County
TBD

Knox County
TBD

Lancaster County
Janet Chung

Lincoln County
Terry Sigler

Logan County
TBD

Kabupaten Loup
TBD

Madison County
Pete Rizzo

McPherson County
TBD

Merrick County
Jason Buss

Morrill County
TBD

Nance County
Allen Chlopek

Nemaha County
Janet Kirkendall

Nuckolls County
TBD

Otoe County
Wendy Abdulai

Pawnee County
Jennifer Stehlik Ladman

Perkins County
Robin Quinn

Phelps County
Elena Olson King

Daerah Piér
Paul Theobald

Platte County
Tom Havelka

Polk County
TBD

Beureum Willow County
Gary Kakuatan

Richardson County
Vicky Bangert

Rock County
TBD

Saline County
Philip Deevy

Sarpy County
Charlene Ligon

Saunders County
Jennifer Norris

Scotts Bluff County
Marci Docekal

Seward County
Jessica Manley

Sheridan County
Becky Potmesil

Sherman County
TBD

Sioux County
Nancy Kile

Stanton County
TBD

Thayer County
Linda Hudson

Thomas County
TBD

Thurston County
Danelle Smith

Valley County
TBD

Washington County
Holly Bonasera

Wayne County
Kristine Kinzie

Webster County
TBD

Wheeler County
TBD

York County
Ryan (David) Robotham