Panitia Pusat Nagara

Komite Pusat Nagara (SCC) mangrupikeun badan pamaréntahan NDP.

Kami ngagaduhan opat rapat SCC sataun dimana Demokrat kumpul pikeun ngalaksanakeun bisnis partai nagara.

Demokrat sareng Kamerdekaan wilujeng sumping salaku tamu. Ngan Anggota SCC anu tiasa milih barang-barang agenda.

Kami arsip paket agenda, menit sareng daptar kahadiran pikeun Rapat Komite Pusat Negara kami.

Dokumén konci na Tautan

2021 Jadwal Rapat SCC

Sadaya rapat SCC diémbarkeun dina halaman Facebook urang pikeun ditingali ku masarakat. Hungkul Delegasi SCC tiasa milih barang anu aya dina agenda.

CATETAN: Tanggal munggaran (s) dina unggal éntri di handap nyaéta nalika rapat kaukus sareng déwan bakal dilaksanakeun. Tanggal terakhir nyaéta rapat SCC

8-9 Januari 2021, Rapat Online + Telepon

6-7 Maret 2021, Rapat Online + Telepon

4-5 Juni 2021, Rapat Online + Telepon

1-3 Oktober 2021, Rapat Online + Telepon

Rapat SCC 2017-2020 Diarsipkeun

2020

17-18 Januari, Rapat SCC: Norfolk

21 Maret, Rapat SCC: Telepon sareng Online

17-31 Méi: Konvénsi County

13-14 Juni: Konvénsi Nagara 

18-19 Juli, Rapat SCC: Telepon sareng Online

26-27 Séptémber, Rapat SCC sareng Terusan Telepon Konvensi Nagara sareng Online

2019

2018 

2017