Panitia Pusat Nagara

Komite Pusat Nagara (SCC) mangrupikeun badan pamaréntahan NDP.

Kami ngagaduhan opat rapat SCC sataun dimana Demokrat kumpul pikeun ngalaksanakeun bisnis partai nagara.

Demokrat sareng Kamerdekaan wilujeng sumping salaku tamu. Ngan Anggota SCC anu tiasa milih barang-barang agenda.

Kami arsip paket agenda, menit sareng daptar kahadiran pikeun Rapat Komite Pusat Negara kami.

Dokumén konci na Tautan

2021 Jadwal Rapat SCC

Sadaya rapat SCC dikukus dina halaman Facebook urang pikeun ditingali ku masarakat. Hungkul Delegasi SCC tiasa milih barang anu aya dina agenda.

8-9 Januari 2021, Rapat Telepon

6-7 Maret 2021, Rapat telepon

4-5 Juni 2021, Rapat telepon

Oktober 2021, Omaha (Big Blue Weekend kalebet Morrison Exon Event)

  • Kaukasus Unggulan: Majelis Nonoman (Demokrat Muda, Demokrat Perguruan Tinggi sareng Demokrat SMA)
  • Paket Agenda 30 Poé
  • Paket Agenda 10 Dinten
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

Rapat SCC 2017-2020 Diarsipkeun

2020

17-18 Januari, Rapat SCC: Norfolk

21 Maret, Rapat SCC: Telepon sareng Online

17-31 Méi: Konvénsi County

13-14 Juni: Konvénsi Nagara 

18-19 Juli, Rapat SCC: Telepon sareng Online

26-27 Séptémber, Rapat SCC sareng Terusan Telepon Konvensi Nagara sareng Online

2019

2018 

2017