Panitia Pusat Nagara

Komite Pusat Nagara (SCC) mangrupikeun badan pamaréntahan NDP.

Kami ngagaduhan opat rapat SCC sataun dimana Demokrat kumpul pikeun ngalaksanakeun bisnis partai nagara. Demokrat sareng Kamerdekaan wilujeng sumping salaku tamu. Ngan Anggota SCC anu tiasa milih barang-barang agenda.

Kami arsip paket agenda, menit sareng daptar kahadiran pikeun Rapat Komite Pusat Negara kami.

Dokumén konci na Tautan

2022 Jadwal Rapat SCC

Sadaya rapat SCC diémbarkeun dina halaman Facebook urang pikeun ditingali ku masarakat. Hungkul Delegasi SCC tiasa milih barang anu aya dina agenda.

CATETAN: Tanggal munggaran (s) dina unggal éntri di handap nyaéta nalika rapat kaukus sareng déwan bakal dilaksanakeun. Tanggal terakhir nyaéta rapat SCC

28-30 Januari 2022, Rapat Online + Telepon

1-20 Maret Konvénsi County

1-3 April 2022, Konvensi Nagara sareng rapat SCC, Hastings

  • Paket Agenda 30 Poé
  • Agenda 10 Poé Pakét
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

24-26 Juni 2022, Lincoln

  • Paket Agenda 30 Poé
  • Agenda 10 Poé Pakét
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

Septu 30-Okt. 2, 2022, Big Blue Weekend: Rapat SCC + Morrison Exon, Omaha

  • Paket Agenda 30 Poé
  • Agenda 10 Poé Pakét
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

3 Des 2022, Online + Telepon

  • Paket Agenda 30 Poé
  • Agenda 10 Poé Pakét
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

2017-2021 SCC Rapat diarsipkeun

2021

8-9 Januari 2021, Rapat Online + Telepon

6-7 Maret 2021, Rapat Online + Telepon

4-5 Juni 2021, Rapat Online + Telepon

1-3 Oktober 2021, Rapat Online + Telepon

2020

17-18 Januari, Rapat SCC: Norfolk

21 Maret, Rapat SCC: Telepon sareng Online

17-31 Méi: Konvénsi County

13-14 Juni: Konvénsi Nagara 

18-19 Juli, Rapat SCC: Telepon sareng Online

26-27 Séptémber, Rapat SCC sareng Terusan Telepon Konvensi Nagara sareng Online

2019

2018 

2017