Pituduh Pemilih Démokratik: Pilkada 8 Nopémber 2022

Milarian Pitunjuk Pemilih anjeun di handap - pituduh pikeun sadaya 93 kabupaten nunjukkeun Demokrat anu ngajalankeun jabatan. Ieu pohara mantuan pikeun sakabéh ras non-partisan nu muncul dina kartu keur mere sora Anjeun. Kami ogé kalebet inisiatif sora sareng amandemen konstitusional.

Ngan panggihan county anjeun di handap teras klik dina link pikeun ningali Guide Pemilih county anjeun. Kami ajak anjeun ngabagi tautan dina média sosial sareng réréncangan anjeun.

Anjeun tiasa nganggo Pitunjuk Pamilih anjeun sapertos anjeun eusian sora sora Sora-demi-Surat anjeun (klik di dieu upami anjeun masih kedah ngeusian aplikasi pikeun milih ti bumi). Anjeun diidinan mawa Pituduh Pemilih sareng anjeun upami anjeun milih awal-awal di kantor pamilihan kabupaten anjeun (ieu dimimitian dina 11. Oktober) atanapi nyandak eta sareng anjeun lamun rencana on voting di-jalma on 8 Nov. lokasi polling lokal anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, email info@nebraskademocrats.org.

Nomer hotline Bantuan Pemilih Nasional — 833-336-8683.

NYIEUN RENCANA pikeun milih 

Lengkah #1: Ngadaptar pikeun milih online atanapi pribadi. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun milih, ngarobah afiliasi pihak anjeun sarta ngarobah alamat anjeun sadayana online. Deadline pikeun ngirimkeun formulir pendaptaran pamilih anjeun nyaéta 21 Oktober (anjeun ogé tiasa ngalengkepan hiji online!)

Lengkah #2: Mutuskeun cara anjeun bakal milih. Anjeun gaduh 3 pilihan, pilih anu pangsaéna pikeun jadwal anjeun sareng paké Pitunjuk Pemilih anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngalengkepan kartu suara anjeun:

  • Sora di lokal Anjeun lokasi polling dina Poé Pamilihan - 8 Nopémber 2022

Lengkah #3: Nyebarkeun kecap ka babaturan sareng kulawarga anjeun: Panaliti nyarioskeun ka urang langkung seueur jalma anu milih nalika aranjeunna ningali babaturan sareng kulawargana milih (tekanan peer tiasa dianggo!). Bagikeun Pitunjuk Pemilih, bagikeun poto tanda halaman anjeun, bagikeun #BallotSelfies sareng bagikeun kasempetan sukarelawan kami parantos didaptarkeun di dieu.

Pitunjuk Pamilih Ku Nagara