KEPUTUSAN Goréng RIKETT NANGTUNG DHHS DINA RISIKO DEUI

LINCOLN – Gubernur Ricketts 'henteu pernah kantos dilakukeun ngiringan firma pamilih swasta anu kalibet dina pengambilan direksi na parantos gagal. Dina tampilan anu henteu hadé tina penilaian, Ricketts parantos nempatkeun Clarence Carter dina daptar pondokna pikeun Diréktur Departemen Kaséhatan sareng Layanan Asasi Manusa. Carter sateuacanna kapaksa mundur salaku Diréktur Kaamanan Ékonomi Arizona (Arizona sami sareng DHHS) saatos rébuan dugaan kasus nyiksa budak sareng kasus pengabaian henteu ditunjuk.

"Masalah di DHHS parantos nyéépkeun jutaan anu mayar pajak sareng nganyenyeri warga anu paling rentan. Éta henteu dipercaya Ricketts bahkan bakal nganggap jalma anu kapaksa mundur tina jabatan anu sami di nagara sanés kusabab ngalalaworakeun sareng salah ngatur, "saur Vince Powers, Ketua NDP. "Pembayar pajak Nebraska henteu sanggup nyayogikeun séri salah laku salah sareng manajemén salah ti Ricketts. Jelas Ricketts henteu serius pikeun ngalereskeun masalah di DHHS, sareng nyandak kaputusannana anu sesat ngan ukur nempatkeun barudak urang sareng dolar pajak dina résiko. "

Siga tulisan ieu?