Bacon ngaku yén sora Infrastruktur mangrupikeun itungan politik pikeun naekeun kasempetanna dina pamilihan ulang

Henteu aya rahasia yén Don Bacon ngagaduhan jalan anu sesah pikeun milih deui. Ngajalankeun di distrik ayunan anu dimeunangkeun ku Présidén Biden kalayan langkung ti 52 persén sora, Bacon nuju naék gunung ngan ukur pikeun nahan nominasi GOP.

Sareng sigana anjeunna tungtungna ningali tulisan dina témbok.

Dina hiji wawancara minggu ieu, Bacon ngaku sora infrastruktur na ieu "dumasar kana hiji itungan electability," kabuka nyebutkeun yen "Anjeun milih hiji jalan, meureun nya nyeri dina primér. Anjeun milih cara anu sanés… di distrik kuring, éta bakal ngarugikeun kuring sacara umum.

Aduh!

Ceuk Juru Bicara DCCC Johanna Warshaw:

"Don Bacon parantos nyéépkeun waktos di Washington, anjeunna bahkan nyarios sapertos insider politik anu diitung ayeuna. Nalika kulawarga Nebraska museurkeun kana damel deui sareng ngajalankeun ékonomi urang kalayan gancang deui, Don Bacon museurkeun kana hiji hal: prospek politikna sorangan.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin