Kontak

Email: info @ nebraskademocrats.org

Nomer Telepon NDP: 402-434-2180

Alamat Kantor NDP Lincoln: 3701 O St., Suite 200 | Lincoln, NE, 68510 | Senén, Rebo sareng Jumaah, 11 enjing ka 4 sonten

Alamat NDP Omaha Office: 5418 S. 27th, Suite 6 | Omaha, NE 68107| Senén, Rebo sareng Jumaah, 11 enjing ka 4 sonten

Pencét: Pikeun ngajadwalkeun wawancara sareng Kursi Jane Kleeb, perwira atanapi staf, mangga kontak Diréktur Komunikasi Kevin O'Hanlon di  [email protected] atanapi nelepon 402-326-5733

Pamundut Acara pikeun Kursi Kleeb: Upami anjeun hoyong nyungkeun Kursi Kleeb nyarios dina hiji acara, punten lengkepan formulir ieu. Upami anjeun nyungkeun anggota staf NDP atanapi perwira anu séjén, punten email [email protected].

Facebook

Twitter

Korsi Jane Kleeb Bio sareng Headshot

Info Kontak Staf NDP