Kontak

Taros Kami

Email: info @ nebraskademocrats.org

Nomer Telepon NDP: 402-434-2180

Markas NDP Propinsi: 3701 O St., Suite 200 | Lincoln, NE, 68510 

NDP Omaha Headquarters: 1102 S. 76th Ave. | Omaha, NE, 68124 
Omaha Office Phone Number: 531-867-4343

Jam Kantor NDP: Monday-Friday, 9 a.m. to 5 p.m.  (Please call ahead if you plan to drive in and see us, sometimes staff are at community events or working off site and we don’t want to miss you!)

Inpormasi Staf NDP

Pamimpin Partéi NDP Info

Panggihan kami dina Média Sosial

Facebook

Twitter

Instagram

TikTok

Requests pikeun Kursi Kleeb

Pencét: Pikeun ngajadwalkeun wawancara sareng Kursi Jane Kleeb, perwira atanapi staf, mangga ngahubungi Diréktur Komunikasi NDP Jose Flores Jr di  jose@nebraskademocrats.org.

Acara: Upami anjeun hoyong nyungkeun Kursi Kleeb nyarios dina hiji acara, punten lengkepan formulir ieu. Upami anjeun nyuhunkeun anggota staf atanapi perwira NDP sanés, punten email info@nebraskademocrats.org.

Korsi Jane Kleeb Bio sareng Headshot