Kontak

Email: info @ nebraskademocrats.org

Nomer Telepon NDP: 402-434-2180

Alamat Kantor NDP Lincoln: 3701 O St., Suite 200 | Lincoln, NE, 68510|Senén-Jumaah, 9 am nepi ka 5 sore (dimimitian 1 Juni)

Alamat NDP Omaha Office: 5418 S. 27th, Suite 6 | Omaha, NE 68107|Senén-Jumaah, 9 énjing dugi ka 5 sonten (dimimitian 1 Juni)

Pencét: Pikeun ngajadwalkeun wawancara sareng Kursi Jane Kleeb, perwira atanapi staf, mangga kontak Diréktur Komunikasi Kevin O'Hanlon di  kevin@nebraskademocrats.org

Pamundut Acara pikeun Kursi Kleeb: Upami anjeun hoyong nyungkeun Kursi Kleeb nyarios dina hiji acara, punten lengkepan formulir ieu. Upami anjeun nyungkeun anggota staf NDP atanapi perwira anu séjén, punten email info@nebraskademocrats.org.

Facebook

Twitter

Korsi Jane Kleeb Bio sareng Headshot

Info Kontak Staf NDP