Blok Program Kaptén

Ngadaptarkeun janten Kaptén Blok

Ngeunaan Program Kaptén Blok:

Ngawula salaku Kaptén Blok hartosna anjeun tanggel waler pikeun ngahubung sareng 50 pamilih di komunitas anjeun pikeun milih Demokrat turun-turun sora. Kami adaptasi modél pikeun Kaptén désa, Kaptén susun sareng Kaptén Dorm.

Kami siap nyandak sadaya tingkat pamaréntahan pikeun masarakat - ti déwan kota sareng déwan sakola ka Déwan législatif, Kongrés sareng Gedong Bodas!

Cara anu pangsaéna pikeun milih Demokrat nyaéta dina tingkat pribadi di panto (atanapi ayeuna dina telepon!) Kalayan paguneman kumaha cara milih sareng masalah anu urang paduli. 

Urang kedah komunikasi nilai-nilai urang. Kami terang aturan hiji-pihak ayeuna di tingkat nagara éta goréng pikeun démokrasi. Block Captains ngawangun hubungan sareng tatanggana sareng janten titik kontak pikeun tatangga anu ngagaduhan patarosan atanapi peryogi bantosan sakitar waktos pamilihan umum.

Jelas yén Partéi Republik ayeuna ekstrim pisan aranjeunna parantos kaleungitan naon artina ngabdi sareng nempatkeun jalma anu pangpayunna. Naha éta misahkeun barudak sareng kulawarga, mareuman pamaréntah, masihan pamaréntahan anu pangageungna dina mangtaun-taun ka milyuner sareng miliarder bari pura-pura aranjeunna masihan pemotongan pajak ka kulawarga urang atanapi motong asuransi kasihatan sareng perangko tuangeun pikeun kulawarga anu damel. GOP ayeuna janten partéy tina hartos sareng kami siap nyandak kaayaan urang deui.

Urang ayeuna gaduh langkung ti 1.000 Kaptén Blok. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan program ieu, kirimkeun email ka [email protected]

Bahan:

Kami gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun dijabat salaku Kaptén Blok. Kami masihan anjeun "rumput" anu mangrupikeun nami anu hadé pikeun daptar 50 bumi di komunitas anjeun anu anjeun tanggel waler pikeun ngobrol sareng pamilih. Kami ngalatih anjeun nganggo pidéo online anu tiasa anjeun nonton nalika éta paling cocog pikeun anjeun ogé pelatihan langsung anu anjeun tiasa hadiran.

Blok Kaptén Buku Panduan Latihan

Blok Kaptén Flyer

Jadwal Latihan:

Kami ngalaksanakeun palatihan ngalangkungan éta Facebook Nebraska Democratic Party urang halaman (nganggo Facebook Live) dina raraga nyiapkeun Blok Kaptén sadayana di panjuru nagara. Urang ogé tiasa nampi sési latihan pikeun pihak kabupatén sareng kelompok sanés, ngan ukur kontak Gina Frank.

Blok Kaptén kedah nonton email ti Gina anu kalebet inpormasi kontak pamilihna sareng pitunjuk khusus kanggo unggal kontak pamilih.

Tanggal Latihan: 31 Januari 2021 / Check-In, VBM Asup sareng Panginget
Tanggal Kontak Pamilih: 7-28 Pébruari, 2021 (Omaha)
Tanggal Kontak Pamilih: Pertengahan Maret (Lincoln)
Tanggal Kontak Pamilih: 7-28 Pébruari, 2021 (Nebraska Raya)

Omaha sareng Lincoln Block Captains bakal di-emailkeun pitunjuk khusus pikeun pamilihan umum kota anu lumangsung di 2021. Salami babak kahiji kontak pemilih dina 2021, kami fokus kana ngingetan pamilih yén aya Pilkada nonpartisan anu bakal datang sareng kami bakal nawiskeun ngaleupaskeun Aplikasi Sora-Ku-Surat sareng / atanapi Pitunjuk Pamilih.

Blok Kaptén di Greater Nebraska bakal ngintun tatangga pikeun catetan ngeunaan prestasi kami sareng hatur nuhun kanggo anu milih.

Upami anjeun lasut latihan dina 31 Januari atanapi ngagaduhan masalah konéktipitas, anjeun tiasa ningalian di dieu.

Tanggal Latihan: 9 April 2021 / Sadayana-Di-Dek pikeun Omaha sareng Lincoln
Tanggal Kontak Pamilih: 12 April-1 Méi 2021

Sadaya Blok Kaptén di sakumna nagara bagian bakal ngahubungi pamilih di Lincoln sareng Omaha pikeun ngingetan jalma pikeun milih dina pamilihan umum. 

Kaptén Blok kami di Greater Nebraska bakal dipénta pikeun ngadopsi turf di salah sahiji kota. Kusabab pamilihan umum kota penting pisan pikeun ngajaga momentum pikeun Demokrat, ieu bakal janten waktos Sadaya-Tangan-Di-Dek!

Tanggal Latihan: Okt / Dimana Nebraska Dems Nangtoskeun: Survey Isu
Tanggal Kontak Pamilih: 15 Oktober-Nov. 15, 2021

Latihan langsung (mudah-mudahan upami COVID aya di tempat dimana urang tiasa kumpul) bakal kajantenan NDP's Big Blue Weekend (1-3 Okt) di Omaha. Block Captains bakal diajak ngiringan kagiatan latihan sareng acara-acara khusus di akhir minggu. Pikeun nutup jadwal Kaptén Blok 2021, urang bakal angkat-ka-panto (atanapi ngalangkungan telepon) pikeun ngayakeun survei masalah sahingga urang tiasa ngartos dimana pamilih hoyong partai fokus dina pamilihan umum 2022.

Lalajo Latihan Kaptén Blok Kapungkur:

2018

Latihan Kaptén Blok kanggo Pamilihan Utama sareng Dasar-dasar Program Kaptén Blok.

Kumaha carana nganggo skrip anjeun dina panto.

Kumaha carana ngagunakeun VAN salaku Kaptén Blok. (Punten perhatoskeun, kami henteu deui ngadorong panggunaan VAN pikeun Blok Kaptén kumargi MiniVAN parantos ningali pembaruan anu signifikan sareng langkung ramah pangguna)

2019

Pelatihan Kaptén Blok 2019 anu munggaran kami museurkeun kana saha waé anu balik kana ayunan hal.

Sambel dina panto sareng siapkeun Pamilihan Umum Primer / Umum Lincoln (kalebet inpo kanggo Kaptén Blok non-Lincoln).

Ningali ka taun 2020, Survey Édisi di Lawang

2020

Janten Kaptén Blok Nalika Coronavirus

MiniVan sareng VBM

Video henteu sayogi: Siap pikeun GOTV sareng Pitunjuk Pamilih