Blok Program Kaptén

Ngadaptarkeun janten Kaptén Blok

Ngeunaan Program Kaptén Blok:

Ngawula salaku Kaptén Blok hartosna anjeun tanggel waler pikeun ngahubung sareng 50 pamilih di komunitas anjeun pikeun milih Demokrat turun-turun sora. Kami adaptasi modél pikeun Kaptén désa, Kaptén susun sareng Kaptén Dorm.

Kami siap nyandak sadaya tingkat pamaréntahan pikeun masarakat - ti déwan kota sareng déwan sakola ka Déwan législatif, Kongrés sareng Gedong Bodas!

Cara anu pangsaéna pikeun milih Demokrat nyaéta dina tingkat pribadi di panto (atanapi ayeuna dina telepon!) Kalayan paguneman kumaha cara milih sareng masalah anu urang paduli. 

Urang kedah komunikasi nilai-nilai urang. Kami terang aturan hiji-pihak ayeuna di tingkat nagara éta goréng pikeun démokrasi. Block Captains ngawangun hubungan sareng tatanggana sareng janten titik kontak pikeun tatangga anu ngagaduhan patarosan atanapi peryogi bantosan sakitar waktos pamilihan umum.

Ieu jelas Partéi Republik ayeuna jadi ekstrim aranjeunna sagemblengna leungit naon hartina ngawula jeung nempatkeun jalma kahiji. Naha éta téh pemberontakan telenges, misahkeun murangkalih sareng kulawarga, mareuman pamaréntahan, masihan panyaluran pamaréntahan panggedéna dina sababaraha dekade ka jutawan sareng milyarder bari pura-pura masihan potongan pajak ka kulawarga urang atanapi motong asuransi kaséhatan sareng perangko dahareun pikeun kulawarga anu damel. GOP ayeuna mangrupikeun pésta anu jahat sareng kami siap nyandak deui kaayaan urang.

Urang ayeuna gaduh langkung ti 800 Blok Kaptén. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan program, kirimkeun email ka Gina@nebraskademocrats.org

Bahan:

Kami gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun dijabat salaku Kaptén Blok. Kami masihan anjeun "rumput" anu mangrupikeun nami anu hadé pikeun daptar 50 bumi di komunitas anjeun anu anjeun tanggel waler pikeun ngobrol sareng pamilih. Kami ngalatih anjeun nganggo pidéo online anu tiasa anjeun nonton nalika éta paling cocog pikeun anjeun ogé pelatihan langsung anu anjeun tiasa hadiran.

Blok Kaptén Buku Panduan Latihan

Blok Kaptén Flyer

Jadwal Pelatihan 2022:

Kami ngalaksanakeun palatihan ngalangkungan éta Facebook Nebraska Democratic Party urang halaman (nganggo Facebook Live) dina raraga nyiapkeun Blok Kaptén sadayana di panjuru nagara. Urang ogé tiasa nampi sési latihan pikeun pihak kabupatén sareng kelompok sanés, ngan ukur kontak Gina Frank.

Blok Kaptén kedah nonton email ti Gina anu kalebet inpormasi kontak pamilihna sareng pitunjuk khusus kanggo unggal kontak pamilih.

Tanggal Latihan: 2 April 2022.

Tanggal Kontak Pamilih: 7 April - 9 Méi 2022 

Blok Kaptén bakal ngagunakeun éta Circle teureuh Aplikasi pikeun mastikeun kontakna siap pikeun 2022 Primer. Aranjeunna tiasa nganggo tindakan "Babaturan Ulah Ngidinan Babaturan Skip Midterms" pikeun ningali upami aya kontakna aya dina daptar target pamilih urang, atanapi aranjeunna tiasa nganggo aksi "Siap Siapkeun Midterms" pikeun ngobrol sareng saha waé. 

Tanggal Latihan: 11 Juli 2022 tabuh 18:30 CT/ 17:30 MT 

Pelatihan dilaksanakeun dina halaman Facebook Nebraska Democratic Party, janten upami anjeun henteu tiasa ningali pelatihan langsung anjeun tiasa ningali rékamanna.

Lalajo tanggal latihan pribadi tambahan di Lincoln, Grand Island, sareng Omaha dimana staf pésta badé sumping ka kota pikeun nganjang sareng Kaptén Blok. 

Tanggal Kontak Pamilih: 15 Juli - 7 Agustus 2022 

Blok Kaptén bakal ngahubungi tatanggana sareng ajak aranjeunna milih ku surat. Blok Kaptén bakal nampa turf anyar maranéhanana ngaliwatan Outreach Circle. Mangga gabung kami Outreach Circle. Upami anjeun henteu tiasa ngaunduh aplikasi sareng peryogi pdf turf, mangga ngahubungi Gina.

Tanggal Kontak Pamilih: 17 Séptémber- 17 Oktober 2021

Tanggal Latihan: 15 Séptémber 2022 6:30 pm CT

Latihan ieu bakal dilaksanakeun dina halaman Facebook Nebraska Democratic Party, janten upami anjeun henteu tiasa ningali pelatihan langsung anjeun tiasa ningali rékamanna.

Pelatihan pribadi tambahan bakal kajantenan salami NDP's Big Blue Weekend (Oct 1-3) di Omaha. Blok Kaptén bakal diondang pikeun hadir dina kagiatan sabtu minggu pelatihan sareng acara khusus. Pikeun nutup jadwal Kaptén Blok 2022, urang bakal muka panto-panto sareng nganteurkeun pituduh pamilih.

Lalajo Latihan Kaptén Blok Kapungkur:

2018

Latihan Kaptén Blok kanggo Pamilihan Utama sareng Dasar-dasar Program Kaptén Blok.

Kumaha carana nganggo skrip anjeun dina panto.

Kumaha carana ngagunakeun VAN salaku Kaptén Blok. (Punten perhatoskeun, kami henteu deui ngadorong panggunaan VAN pikeun Blok Kaptén kumargi MiniVAN parantos ningali pembaruan anu signifikan sareng langkung ramah pangguna)

2019

Pelatihan Kaptén Blok 2019 anu munggaran kami museurkeun kana saha waé anu balik kana ayunan hal.

Sambel dina panto sareng siapkeun Pamilihan Umum Primer / Umum Lincoln (kalebet inpo kanggo Kaptén Blok non-Lincoln).

Ningali ka taun 2020, Survey Édisi di Lawang

2020

Janten Kaptén Blok Nalika Coronavirus

MiniVan sareng VBM

Video henteu sayogi: Siap pikeun GOTV sareng Pitunjuk Pamilih

2021

Check-In, Asupkeun VBM sareng Panginget

All-Hands-On-Deck pikeun Omaha sareng Lincoln

Dimana Nebraska Dems Nangtung: Ngaluarkeun Survey