Blok Program Kaptén

Ngadaptarkeun janten Kaptén Blok

Ngeunaan Program Kaptén Blok:

Ngalayanan salaku Kaptén Blok hartosna anjeun tanggung jawab ngahubungkeun sareng 50 pamilih di lingkungan anjeun pikeun milih Demokrat luhur sareng ka handap surat suara. Kami adaptasi modél pikeun Kaptén Désa, Kaptén Apartemen sareng Kaptén Asrama.

Kami siap nyandak deui sadaya tingkatan pamaréntahan pikeun masarakat — ti déwan kota sareng dewan sakola dugi ka Legislatif, sareng Kongrés!

Cara anu pangsaéna pikeun milih Demokrat nyaéta dina tingkat pribadi di panto (atanapi ayeuna dina telepon!) Kalayan paguneman kumaha cara milih sareng masalah anu urang paduli. 

Urang kedah komunikasi nilai urang. Urang terang aturan hiji-partai ayeuna di tingkat nagara goréng pikeun démokrasi. Blok Kaptén ngawangun hubungan sareng tatanggana sareng janten titik kontak nalika aranjeunna gaduh patarosan atanapi peryogi bantosan dina waktos pamilihan.

Ieu jelas Partéi Republik ayeuna jadi ekstrim aranjeunna sagemblengna leungit naon hartina ngawula jeung nempatkeun jalma kahiji. Naha éta téh pemberontakan telenges, misahkeun murangkalih sareng kulawarga, ngamungkinkeun korporasi raksasa ngotoran cai sareng hawa darat, ngaleungitkeun hak-hak réproduktif, mareuman pamaréntahan, sareng masihan panyaluran pamaréntahan pangbadagna dina sababaraha dasawarsa ka jutawan sareng miliarder bari pura-pura masihan potongan pajak ka kulawarga urang atanapi motong. asuransi kaséhatan sarta perangko dahareun ka kulawarga gawe. GOP ayeuna mangrupikeun pésta anu jahat sareng kami siap nyandak deui kaayaan urang.

Urang ayeuna gaduh langkung ti 750 Blok Kaptén. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan program, kirimkeun email ka Gina@nebraskademocrats.org

Bahan:

Kami ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun janten Kaptén Blok. Kami masihan anjeun "turf" - nami anu saé pikeun daptar 50 bumi di komunitas anjeun dimana anjeun tanggung jawab pikeun ngobrol sareng pamilih. Kami ngalatih anjeun nganggo pidéo online anu anjeun tiasa tonton nalika éta pangsaéna pikeun anjeun atanapi pelatihan pribadi anu anjeun tiasa hadir.

Ieu sababaraha sumber kami pikeun Kaptén Blok:

Jadwal Pelatihan 2022:

Kami ngalaksanakeun palatihan ngalangkungan éta Facebook Nebraska Democratic Party urang halaman (nganggo Facebook Live) dina raraga nyiapkeun Blok Kaptén sadayana di panjuru nagara. Urang ogé tiasa nampi sési latihan pikeun pihak kabupatén sareng kelompok sanés, ngan ukur kontak Gina Frank.

Blok Kaptén kedah nonton email ti Gina anu kalebet inpormasi kontak pamilihna sareng pitunjuk khusus kanggo unggal kontak pamilih.

Jadwal Pelatihan sareng Kontak:

Kontak #1: Sora dina primér

Tanggal Latihan: 2 April 2022 (lalajo latihan di dieu).

Tanggal Kontak Pamilih: 7 April - 9 Méi 2022 

Blok Kaptén bakal ngagunakeun éta Circle teureuh Aplikasi pikeun mastikeun kontakna siap pikeun 2022 Primer. Aranjeunna tiasa nganggo tindakan "Babaturan Ulah Ngidinan Babaturan Skip Midterms" pikeun ningali upami aya kontakna aya dina daptar target pamilih urang, atanapi aranjeunna tiasa nganggo aksi "Siap Siapkeun Midterms" pikeun ngobrol sareng saha waé. 

Kontak #2: Siap Milih Ku Surat

Tanggal Latihan: 11 Agustus 2022 jam 18:30 CT/ 17:30 MT 

Pelatihan dilaksanakeun dina halaman Facebook Nebraska Democratic Party, janten upami anjeun henteu tiasa ningali pelatihan langsung anjeun tiasa ningali rékamanna.

Lalajo tanggal latihan pribadi tambahan di Lincoln, Grand Island, sareng Omaha dimana staf pésta badé sumping ka kota pikeun nganjang sareng Kaptén Blok.

Tanggal Kontak Pamilih: 1 Séptémber- 15 Séptémber 2022 

Blok Kaptén bakal ngahubungi tatanggana sareng ajak aranjeunna milih ku surat. Blok Kaptén bakal nampa turf anyar maranéhanana ngaliwatan Outreach Circle. Mangga gabung kami Outreach Circle. Upami anjeun teu tiasa ngaunduh aplikasina (atanapi dianggo dina browser) sareng peryogi pdf turf, mangga ngahubungi Gina.

Kontak #3: GOTV (Get Out The Vote)

Tanggal Latihan: September 22, 6:30 pm CT / 5:30 pm MT

Tanggal Kontak Pamilih: 1 Oktober- 17 Oktober 2021

Latihan ieu bakal dilaksanakeun dina halaman Facebook Nebraska Democratic Party, janten upami anjeun henteu tiasa ningali pelatihan langsung anjeun tiasa ningali rékamanna.

Pikeun nutup jadwal Kaptén Blok 2022, urang bakal muka panto-panto sareng nganteurkeun pituduh pamilih.

Blok Kaptén didorong hadir dina NDP's Big Blue Weekend (Oct 14,15) di Omaha. Éta bakal janten sabtu minggu anu pikaresepeun pikeun latihan kagiatan sareng acara khusus.

Lalajo Latihan Kaptén Blok Kapungkur:

2018

Latihan Kaptén Blok kanggo Pamilihan Utama sareng Dasar-dasar Program Kaptén Blok.

Kumaha carana nganggo skrip anjeun dina panto.

Kumaha carana ngagunakeun VAN salaku Kaptén Blok. (Perhatikeun, kami henteu deui nyorong panggunaan VAN pikeun Blok Kaptén saprak MiniVAN parantos ningali apdet anu signifikan sareng langkung ramah-pamaké)

2019

Pelatihan Kaptén Blok 2019 anu munggaran kami museurkeun kana saha waé anu balik kana ayunan hal.

Sambel dina panto sareng siapkeun Pamilihan Umum Primer / Umum Lincoln (kalebet inpo kanggo Kaptén Blok non-Lincoln).

Ningali ka taun 2020, Survey Édisi di Lawang

2020

Janten Kaptén Blok Nalika Coronavirus

MiniVan sareng VBM

Video henteu sayogi: Siap pikeun GOTV sareng Pitunjuk Pamilih

2021

Check-In, Asupkeun VBM sareng Panginget

All-Hands-On-Deck pikeun Omaha sareng Lincoln

Dimana Nebraska Dems Nangtung: Ngaluarkeun Survey