Warta

2022 Mimitian Ayeuna!

2022 Mimitian Ayeuna! Don Bacon henteu ngagambarkeun sumur Kongrés Kadua Nebraska. Ti sora "naraka enya" nalika Podomoro Nebraskan diperyogikeun dugi ka nolak ngadukung rétorisasi Kekerasan

Maca deui "

Flynn's Folly sareng seueur deui - #NebDems News

Komentator politik Keith Olbermann gélo. Wani kami ngomong ngamuk? Ngabengkok kaluar tina bentuk? Kesel? Sakali boro-boro tiasa nyalahkeun anjeunna kusabab beuratna kana koméntar anu diucapkeun ku tilas jénderal Michael Flynn anu hina - saha

Maca deui "