Ihtisar pihak

Dina Halaman Ieu

Kakuatan panggedéna nagara urang nyaéta jalma-jalma: jalma jujur, kerja keras tina sagala lapisan kahirupan. Kami yakin dina tumuwuh kahirupan alus pikeun ALL Nebraskans, teu ngan pikeun sababaraha di luhur.

Dina Nebraska Democratic Party, urang hoyong ngalakukeun anu hadé pikeun diri sareng kulawarga – sareng ngalakukeun bagian pikeun komunitas, nagara, sareng nagara. Kami hormat harkat unggal jalma – henteu paduli saha anjeun, kumaha rupana anjeun atanapi dimana anjeun asalna.

Masing-masing urang ngagaduhan hal anu berharga pikeun nyumbang kana kaayaan urang. Nalika Nebraskans damel babarengan, urang tiasa ngalaksanakeun naon waé. Demokrat bajoang unggal dintenna pikeun mayunan nagara urang sareng ngajantenkeun pamaréntahan sareng ékonomi urang tiasa dianggo pikeun unggal Nebraskan – henteu ngan ukur kapentingan khusus anu kuat.

Kapamingpinan Partéy

Kadang-kadang tiasa ngabingungkeun kumaha napigasi struktur Partéi, janten kami ngarepkeun anjeun pikeun naroskeun patarosan atanapi ngiringan Rapat Partéi County anjeun pikeun nyambung sareng Demokrat ti daérah anjeun.

Sadayana Démokrat wilujeng sumping ngahadiran opat rapat Komite Pusat Nagara unggal taun dimana urang ngalaksanakeun bisnis Partéi sareng Distrik Kongrés, Kaukus sareng Déwan rapat.

Upami aya patarosan, punten email info@nebraskademocrats.org.

Dokumén Partéi konci

Platform

Platform Partéy Démokratik nasional sareng nagara mangrupikeun pernyataan posisi anu nungtun pésta dina masalah konci tina perubahan iklim, kasalametan senjata api, kaadilan ras, sareng padamelan.

Taun 2016 sareng deui taun 2020, Partai Démokratik nasional ngadopsi platform anu paling progresif sareng compressive anu ngajelaskeun ideu sareng nilai Demokrat di sakumna nagara urang.

Platform Nebraska Democratic Party, Pernyataan Yayasan, sareng File Posisi Sarat jeung Kaayaan Tetep, dina gabungan, pernyataan kapercayaan anu dicandak Partai Nagara salaku dadasar pikeun nungtun tindakanana. Aranjeunna parantos diadopsi ku seuseueurna utusan ka Konvensi Nagara, sareng tetep dina kakuatan dugi ka Konvensi Nagara salajengna.

Resolusi

Resolusi dibahas sareng dipilih dina rapat NDP urang anu dilaksanakeun opat kali sataun sareng di konvénsi nagara urang dua taun sakali. Resolusi mangrupikeun pernyataan ngeunaan topik sareng masalah ayeuna.

Kami nempatkeun sagala resolusi anu lulus Komite Pusat Propinsi NDP sareng resolusi anu diusulkeun anu henteu lebet kana Google Drive. Resolusi disusun ku "lulus" sareng "diusulkeun.

Konstitusi jeung Anggaran Dasar

Konstitusi sareng Anggaran Rumah Tangga Nebraska Democratic Party ngatur struktur Partéy urang. Diajar kumaha organisasi politik urang beroperasi sareng ngatur pikeun ngabantosan Demokrat milih jabatan.

2024 Rencana Pilihan Delegasi

Unggal opat taun, pamilihan Présidén Amérika Serikat dilaksanakeun. Salaku bagian tina prosés éta, unggal partéy pulitik kalibet dina pamilihan primér pikeun mutuskeun calon mana anu maju.

Salaku bagian tina prosés primér ieu, unggal nagara bagian tanggung jawab pikeun milih sabak delegasi anu bakal ngawakilan nagara dina Konvénsi Nasional Démokratik. Rencana Pamilihan Delegasi nempatkeun outline kumaha Delegasi ieu bakal kapilih.

Pituduh kalakuan

Panitia Pusat Nagara

Komite Pusat Nagara (SCC) mangrupikeun badan pamaréntahan NDP. 

Kami ngagaduhan opat rapat SCC sataun dimana Demokrat kumpul pikeun ngalaksanakeun bisnis partai nagara. 

Démokrat sareng Independen wilujeng sumping janten tamu.  Sadaya rapat SCC dikukus dina halaman Facebook urang pikeun ditingali ku masarakat. Hungkul Delegasi SCC tiasa milih barang anu aya dina agenda.

Urang arsipkeun pakét agenda, menit, sareng daptar kahadiran pikeun Rapat Komite Pusat Propinsi urang. 

Jadwal Rapat Ayeuna

Paménta Akomodasi: Pikeun ménta akomodasi lumrah pikeun partisipasi diaksés dina rapat NDP, mangga ngahubungan scc@nebraskademocrats.org atanapi nelepon kantor kami di (402) 434-2180.

4 Mar 2023, Lincoln

15 Juli 2023, Scottsbluff

14 Oktober 2023 Ngaliwatan Zoom

3 Désémber 2023, Via Zoom

2 Maret 2024, Grand Island

  • 30-Pakét Poé
  • Paket 10 dinten
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

18 Méi 2024, Via Zoom

  • 30-Pakét Poé
  • Paket 10 dinten
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

Séptémber 2024, Omaha

  • 30-Pakét Poé
  • Paket 10 dinten
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

8 Désémber 2024, Via Zoom

  • 30-Pakét Poé
  • Paket 10 dinten
  • Dinten Agenda Packet
  • Menit Rapat

Struktur Komite Séntral Propinsi

  • perwira statewide urang babarengan jeung Caucus sarta Déwan Kursi mangrupakeun anggota SCC.

  • Dua Delegasi, tina gender béda, dipilih ti unggal Kacamatan Legislatif. Salaku tambahan, dua Alternate, tina gender anu béda, mangrupikeun anggota SCC tapi ngan ukur milih upami henteuna Delegasi. Sadaya Delegasi kapilih, pikeun istilah dua taun, dina Kaukus Distrik Legislatif di Konvénsi Nagara anu lumangsung unggal dua taun.

  • Upami Delegasi pindah, mundur, maot, atanapi henteu ngahadiran dua rapat tanpa ngawartosan alternatip sareng kontak NDP anu ditunjuk, panggantian bakal dipilih dina rapat saparapat salajengna tina Caucuses Distrik Kongrés.

  • Salian Delegasi SCC ti LDs, urang ogé milih jeung nunjuk Anggota Panitia babarengan jeung Caucus jeung Pamimpin Déwan.

Saha anu tiasa janten Delegasi SCC?

Kualifikasi:

  • Didaptarkeun Démokrat
  • Aktif di Partéy Démokratik Lokal County
  • Ngabantosan dina Pendaptaran Pemilih
  • Ngarojong Calon Démokratik Lokal, Propinsi sareng Nasional
  • Ngarojong Pajabat Kapilih Démokratik Lokal, Propinsi sareng Nasional 

Ngalayanan dina Peran Partéi

Anjeun tiasa ngalayanan dina sababaraha posisi kapamimpinan ku kapilih di kabupaten, distrik législatif, Distrik Kongrés atanapi tingkat nagara. Sadaya posisi kapamimpinan ieu ngabantosan ngawangun Partéi. Lamun urang boga infrastruktur Partéi kuat urang meunang pemilu!

Upami anjeun hoyong ngawula di SCC salaku Delegasi, anjeun kedah ngabéjaan Kantor NDP (scc@nebraskademocrats.org) sarta ngantep kami nyaho anjeun kabetot dina porsi di salah sahiji vacancies didaptarkeun. 

LD anjeun sami sareng Kacamatan Legislatif Propinsi anjeun. Anjeun tiasa mendakan LD anjeun di dieu.

Anjeun tiasa ningali lowongan pikeun Delegasi SCC, Panitia sareng Partai County di dieu.

2017-2022 Rapat SCC diarsipkeun

28-30 Januari 2022, Via Zoom

Dinten Agenda Packet

Menit Rapat

March 1-20 Konvénsi County, pasamoan SCC

1-2 April, Konvénsi Propinsi, Via Zoom

Dinten Agenda Packet

Menit Rapat

24-26 Juni, Rapat SCC, di Lincoln

Dinten Agenda Packet

Menit Rapat

14-15. Oktober, Kerrey Nelson Gala jeung SCC Rapat, di Omaha

30-Pakét Poé

Paket 10 dinten

Dinten Agenda Packet

Menit Rapat

17 Désémber, Rapat SCC, Via Zoom

30-Pakét Poé

Paket 10 dinten

Dinten Agenda Packet

Menit Rapat

17-18 Januari, Rapat SCC: Norfolk

Kaukasus Unggulan: Caucus Cacat 

Paket Agenda 10 dinten Januari

Dinten-of Agenda Packet

Aturan Konvénsi County anu Diusulkeun

Diusulkeun 2020 Alokasi Delegasi

Menit Januari sareng Hadiran

21 Maret, Rapat SCC: Telepon sareng Online

Kaukasus Unggulan: Kulawarga Kulawarga Pakasaban

CATETAN: Kusabab CoronaVirus, Rapat SCC Maret sareng Pelatihan Konvensi Partai County diayakeun online sareng telepon.

Pasamoan ieu disiarkeun dina FB Live.

Paket Maret Agenda 10 dinten

Dinten-of Agenda Packet

Menit Maret sareng Hadiran

17-31 Méi: Konvénsi County

Konvensi diayakeun di sadaya 93 kabupaten pikeun kahiji kalina online. Baca ngeunaan prosés éta di dieu.

13-14 Juni: Konvénsi Nagara 

Konvénsi nagara diayakeun sadayana online. Tingali detailna didieu ngeunaan aturan sareng prosés anu ngatur konvénsi.

Pasamoan ieu disiarkeun dina FB Live.

Kami milih perwira, Anggota SCC, utusan kana konvénsi nasional sareng pamilih. Maca sadayana ngeunaan hasil konvénsi.

Menit Konvénsi Nagara

18-19 Juli, Rapat SCC: Telepon sareng Online

Paket Agenda 10 dinten Juli

Prosedur Lowongan

Pakét Day-of-Agenda

Menit Juli sareng Hadiran

26-27 Séptémber, Rapat SCC sareng Terusan Telepon Konvensi Nagara sareng Online

Paket 30 dinten

Paket 10 dinten

Dinten-of Agenda Packet

Komite Aturan Laporan Akhir

Menit Konvénsi Nagara

Menit Séptémber sareng Hadirin

28-30 Maret 2019: CD1, Lincoln

Kaukasus Unggulan: Latinx Kaukus

Dinten SCC Maret- tina Agenda Packet

Menit Maret sareng Hadiran

28-30 Juni 2019: CD3, Scottsbluff

Kaukasus Unggulan: Kaukus antaragama

June SCC Poé-of Agenda Packet

Menit Juni sareng Hadiran

25-27 Oktober, 2019: CD2, Omaha

Kaukasus unggulan: Kaukasus Hideung

Oktober SCC Poé-of Agenda Packet

Menit Oktober sareng Hadiran

7 Désémber 2019: Rapat SCC (telepon)

Désémber SCC Agenda 30 dinten

Paket 10 dinten

Dinten-tina Agenda

Menit Désémber sareng Hadiran

Partéi County

Kumaha Partéi Nagara Gawé sareng Partéi County

Partéi Nagara nyadiakeun pangrojong jeung pituduh ka Partéi Kabupatén. Sababaraha dukungan sareng jasa anu kami sayogi pikeun pihak kabupaten kalebet: 

  • VAN- Anjeun tiasa ngadaptarkeun MOU sareng ngaksés File Pemilih pikeun county anjeun. File Voter masihan anjeun aksés kana alat anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngatur pésta county anjeun sareng ngajantenkeun Demokrat kapilih langkung gampang. 
  • Infrastruktur- Kami gaduh daptar email sareng telepon anu éksténsif, kami ngagaduhan aksés kana platform téks, kami gaduh ijin surat anu ngamungkinkeun urang ngirim surat bulk dina harga potongan. Urang tiasa nganggo sumber daya ieu pikeun ngabantosan anjeun ngawangun pésta county anjeun sareng ngahontal Demokrat di daérah anjeun.   
  • Sastra- Partéy nagara nyiptakeun potongan cahaya pikeun teureuh sareng pendidikan pamilih. Kami ngajantenkeun potongan-potongan ieu sayogi pikeun kabupaten sareng parantos damel sareng grup pikeun ngembangkeun potongan anu dituju.
  • Kaptén Blok- Kaptén Blok kami nampi 50 panto di lingkunganana sareng aranjeunna ngobrol sareng tatanggana ngeunaan voting sareng papacangan civic 3 kali sataun.
  • Pelatihan Bangku Biru- Kami nyayogikeun kasempetan latihan sababaraha kali dina sataun sareng upami anjeun resep kana hal anu khusus, mangga angkat sareng kami bakal ngalakukeun naon anu kami tiasa pikeun nampung pamundut anjeun!