Teureuh padesaan NDP

Nebraska Democratic Party komitmen pikeun ngagambarkeun sareng ngaladénan kapentingan kapentingan komunitas désa urang di panjuru nagara. Rural Outreach hartosna ngabantosan Nebraskan anu cicing di komunitas désa ku ngalibetkeun sareng ngadukung masarakat ngalangkungan partai nagara sareng kabupatén urang. Bagéan tina misi kami nyaéta nyayogikeun inpormasi sareng pakakas anu diperyogikeun pikeun ngajaga kota sareng désa urang berkembang, lestari, mandiri, sareng sregep.

Kantor Mobile:

Proyék Kantor NDP Mobile dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé berkomunikasi sareng ngalayanan masarakat urang. Kantor-kantor bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun teureuh ngalangkungan pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Maca deui.

Amérika Rencana Éndah:

Rencana administrasi Biden's America the Beautiful ngadukung usaha konservasi anu dipimpin sacara sukarela ku nyayogikeun dukungan sareng insentif pikeun upaya konservasi ku patani, peternak, sareng komunitas sareng organisasi nirlaba.

Maca deui.

RUU Hak Hak Pedesaan:

RUU Hak Néglasari Pedesaan negeskeun tujuan sareng upaya pésta urang pikeun ngabantosan produsen tatanén sareng kota-kota leutik urang nguntungkeun sareng berkembang. 

Maca deui.

Frank LaMere Grassroots Fellowship:

Program Frank LaMere Grassroots Fellowship Program dikembangkeun pikeun neraskeun padamelan Dr. Frank LaMere, anggota nagara Winnebago sareng ketua gaul munggaran NDP. Program ngalatih sareng nyéwa panitia akar rumput anu ngabagi nilai Frank ngeunaan harepan, kerja keras, sareng kegigihan.

Maca deui.

Hurup ka Editor:

Daptar pikeun ngiluan tim kami ngabantosan nyerat serat ka editor! Salah sahiji cara urang ngadorong serangan GOP anu leres nyaéta ngobrolkeun naon anu Dems nangtung dina makalah lokal kami kalayan lokal, utusan asli!

Maca deui.