Teureuh padesaan NDP

Nebraska Democratic Party komitmen pikeun ngagambarkeun sareng ngaladénan kapentingan kapentingan komunitas désa urang di panjuru nagara. Rural Outreach hartosna ngabantosan Nebraskan anu cicing di komunitas désa ku ngalibetkeun sareng ngadukung masarakat ngalangkungan partai nagara sareng kabupatén urang. Bagéan tina misi kami nyaéta nyayogikeun inpormasi sareng pakakas anu diperyogikeun pikeun ngajaga kota sareng désa urang berkembang, lestari, mandiri, sareng sregep.

Kantor Mobile:

Proyék Kantor NDP Mobile dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé berkomunikasi sareng ngalayanan masarakat urang. Kantor-kantor bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun teureuh ngalangkungan pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Baca langkung seueur ngeunaan kumaha kéngingkeun kantor seluler pikeun acara anjeun.

Amérika Rencana Éndah:

Rencana administrasi Biden's America the Beautiful ngadukung usaha konservasi anu dipimpin sacara sukarela ku nyayogikeun dukungan sareng insentif pikeun upaya konservasi ku patani, peternak, sareng komunitas sareng organisasi nirlaba. Kursi Jane Kleeb nyayogikeun penjelasan ngeunaan rencana 30 × 30 sareng wisata Burgers sareng Beers anu kami candak di sakitar nagara.

Baca langkung seueur ngeunaan Rencana 30 × 30.

RUU Hak Hak Pedesaan:

RUU Hak Hak Pedesaan Nebraska negeskeun tujuan sareng upaya pésta urang pikeun ngabantosan produsen tatanén sareng kota-kota leutik urang nguntungkeun sareng berkembang. Nebraska mangrupikeun salah sahiji nagara berkembang anu nyiptakeun RUU Pedesaan ngeunaan struktur partai kami. Partai nagara sanés anu nyiptakeun RUU Hak Hak Pedesaan kalebet Missouri jeung Kansas.

Baca langkung seueur ngeunaan Bill of Rights Nebraska.

Konperénsi Pedesaan Midwest:

NDP urang Déwan Pertanian sareng Pedesaan ngayakeun 2021 Konférénsi Pedesaan Midwest. Aya tilu panyatur hébat:

  • Politik, Mitos, sareng Realitas Konsolidasi Sakola Pedesaan: Paul Theobald
  • Ngabobol: Perawatan Kaséhatan Padesaan sareng ACA: Cynthia Nunlaey
  • 30 x 30, Rencana Aktual vs Mesin Disinformasi Republik: John Hansen

Tingali langkung seueur detilna di dieu.

Blok Kaptén:

Ngawula salaku Kaptén Blok hartosna anjeun tanggel waler pikeun ngahubung sareng 50 pamilih di komunitas anjeun pikeun milih Demokrat turun-turun sora. Kami adaptasi modél pikeun Kaptén désa, Kaptén susun sareng Kaptén Dorm. Kami nyayogikeun bahan sareng palatihan pikeun Block Captains kami.

Daptar pikeun janten Kaptén Blok.

Frank LaMere Grassroots Fellowship:

Program Frank LaMere Grassroots Fellowship Program dikembangkeun pikeun neraskeun padamelan Dr. Frank LaMere, anggota nagara Winnebago sareng ketua gaul munggaran NDP. Program ngalatih sareng nyéwa panitia akar rumput, kalayan fokus ka komunitas désa, anu kabagi dina nilai Frank ngeunaan harepan, kerja keras, sareng kegigihan.

Baca langkung seueur ngeunaan Frank LaMere.

Hurup ka Editor:

Daptar pikeun ngiluan tim kami ngabantosan nyerat serat ka editor! Salah sahiji cara urang ngadorong serangan GOP anu leres nyaéta ngobrolkeun naon anu Dems nangtung dina makalah lokal kami sareng lokal, utusan asli. Diréktur Komunikasi kami tiasa ngabantosan anjeun ngeunaan eusi sareng inpormasi kontak ngeunaan kumaha anjeun ngalebetkeun surat anjeun.

Ngadaptarkeun nyerat serat ka kertas lokal anjeun.

Patarosan sareng Gagasan:

Salaku tambahan pikeun teureuh padesaan di luhur, kami gaduh program pelatihan calon, jaringan staf kampanye sareng dukungan Dursasana pamilih pikeun partai kabupaten kami kalayan program sapertos Vote By Mail. Kirim email ka [email protected] kalayan aya patarosan atanapi ideu.