Pagawe

Nebraska Democratic Party diwangun ku sukarelawan sareng staf pikeun milih Demokrat di nagara bagian urang.

Upami anjeun resep magang atanapi padamelan di NDP, punten kirimkeun email ka: [email protected]

 

Pagawe

jim-rogers

Jim Rogers

Diréktur pelaksana

402-706-8019
[email protected]

kevin300

Kevin O'Hanlon

Diréktur Komunikasi

402-326-5733
[email protected]

GINA-MUG

Gina Frank

Diréktur Teureuh Jukut

CALEB

Kaleb Roher

Frank LaMere Sasama

ron

Ron Rivera

Diréktur Data

402-686-9094
[email protected]