Pagawe

Nebraska Democratic Party diwangun ku sukarelawan sareng staf pikeun milih Demokrat di nagara bagian urang.

Upami anjeun resep magang atanapi padamelan di NDP, punten kirimkeun email ka: info@nebraskademocrats.org

 

Pagawe

Precious mug

McKesson mulia

Diréktur pelaksana

berharga@nebraskademocrats.org

kevin300

Kevin O'Hanlon

Diréktur Komunikasi

Kevin@nebraskademocrats.org

ron

Ron Rivera

Diréktur Data

Ronr@nebraskademocrats.org

GINA-MUG

Gina Frank

Diréktur Teureuh Jukut

gina@nebraskademocrats.org