Pagawe

Nebraska Democratic Party diwangun ku sukarelawan sareng staf pikeun milih Demokrat di nagara bagian urang.

Upami anjeun resep magang atanapi padamelan di NDP, punten kirimkeun email ka: info@nebraskademocrats.org

 

Pagawe

Precious mug

McKesson mulia

Diréktur pelaksana

ron

Ron Rivera

Political Director

GINA-MUG

Gina Frank

Diréktur teureuh

Jack

Jack Schiewe

Koordinator Urusan Partéy

Jose Flores

Jose Flores Jr.

Diréktur Komunikasi

headshot hannah

Hana Wroblewski

Voter Engagement Organizer

Staf Full-Waktu NDP mangrupakeun Anggota Reueus IBEW Lokal 265

Young Dems Team

Schultz

Larissa Schultz

Young Dems Organizer

Untitled design (15)

Mike Lee

Young Dems Organizer

Delaney

Delaney Witt

Young Dems Organizer

Screenshot_20231125_131118_Gallery (1)

Carter Grier

Young Dems Intern

Taylor

Taylor McKesson

Young Dems Intern

IMG_6237 (1)

Francisco "Frankie" Pastor

Young Dems Intern