Program Fellows Grassroots Frank LaMere

Frank bakal salawasna ngingetan ka urang "aya padamelan anu kedah dilakukeun" sareng bakal nangtoskeun para pamimpin sanés dina judulna tapi dina jumlah "lebu jalan anu dikumpulkeun."

Nebraska Democratic Party sareng DNC's Native Caucus ngadirikeun Frank LaMere Grassroots Fellows Program pikeun mawa warisan Frank ka hareup.
 
 
Sadaya dana anu dikempelkeun badé dilatih sareng ngiring sasama akar rumput pikeun ngatur di komunitas désa kalayan fokus kana komunitas warna. Frank mangrupikeun tukang ngawangun sasak. Anjeunna mangrupikeun partisan anu reueus.
 
The Frank LaMere Grassroots Fellows bakal ngamimitian ngarobih bentang politik di komunitas désa ku milih langkung seueur Demokrat anu ngagambarkeun nilaina harepan, kerja keras, percanten ka underdog sareng teras-terasan masihan sora ka jalma anu teu ngagaduhan anu cukup kuat pikeun anu nyandak kaputusan. ngadangukeun.
 
Pamingpin nasional sareng nagara ngeunteung warisan jasa Frank, anjeun tiasa maca kecap-kecap éta dina blog urang.
 
 
 
 
 
 
 
 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin