Proyék Pelatihan Bangku Biru

Proyék Bangku Biru nyaéta ngeunaan nyandak tindakan anu substantif sareng mastikeun yén Démokrat ngagaduhan latihan anu diperyogikeun pikeun janten calon kuat sareng pamimpin partai akar rumput.

Cicing di bumi sareng ngirim dina Facebook henteu cekap deui.

Pelatihan Bangku Biru kami langsung sareng fokus kana tindakan. Kami diajar tina hiji sareng anu sanés nalika urang sadayana siapkeun pamilihan pikeun Demokrat.

Lalajo dina Halaman Facebook NDP pikeun latihan anu anyar, anjeun tiasa janten bagian tina – kami ngalaksanakeun palatihan di panjuru negeri sareng dina unggal rapat triwulanan.

Daptar janten Blue Bencher sareng kéngingkeun pembaruan ngeunaan pelatihan.

Sumbangan kana Proyék Bangku Biru!

Daptar pikeun latihan online gratis akun pikeun kéngingkeun aksés ayeuna kana inpormasi kritis sareng Panitia Pelatihan Démokratik Nasional.

Ngeunaan Proyék Bangku Biru

Proyék Bangku Biru mangrupikeun program palatihan pikeun saha waé yuswa kumaha waé anu badé milari jabatan atanapi ngalayanan pésta salaku anggota staf dina kampanye atanapi perwira di tingkat kabupatén.

Nebraska Democratic Party ngawangun bangku kami pikeun balapan luhur sareng ka handap sora ogé mastikeun yén kami ngagaduhan jalma anu beragam dina umur, balapan sareng latar ékonomi anu dijantenkeun kapamimpinan di tingkat partai kabupaten sareng tim-tim kampanyeu kampanye.

Sénator Nagara Adam Morfeld sareng Anna Wishart mangrupikeun pimpinan samentawis proyék anyar ieu dina kapamimpinan Ketua Jane Kleeb.

Pelatihan sateuacanna kalebet: Perbankan Telepon anu Épéktip, Disebat GIF, Door to Door Advocacy, Progressive Communication, Nyiptakeun Plan Campaign sareng Fundraising.

Pikeun ngajadwalkeun latihan pikeun kelompok anjeun atanapi pikeun milarian latihan anu bakal datang hubungi kami di: [email protected].

Nebraska Democratic Party mangrupakeun mitra sareng Komite Pelatihan Démokratik Nasional anu nyayogikeun palatihan sareng sumberdaya pikeun pamimpin partai sareng calon di sakumna nagara.

Maca sadayana ngeunaan kemitraan sareng tingali latihan anu ditawarkeun didieu.

Pelatihan Bangku Biru Saméméhna

Latihan Bangku Biru: Ngajaga Kampanye Anjeun dina Patuh
21 Des 2017
Tingali latihan online

Pelatihan Bangku Biru: Nyegah Pelecehan Sanggama
9 Januari 2018

Latihan Bangku Biru: Ngagunakeun File Voter Pikeun Menangkeun 
10 Januari 2018
Tingali latihan online

Pelatihan Kaptén Blok: Siap-siap pikeun 2018
3 Maret
Tingali latihan online

Kaptén Blok Kaptén Kanal 1: Ngumpulkeun Sora Ngeunaan Aplikasi Surat sareng Ngadaptarkeun Pamilih
Maret sareng April (Blok Kaptén tiasa milih 50 imah di komunitasna anu ditugaskeun salami dua bulan ieu – Blok Kaptén milih dinten sareng waktos anu pangsaéna pikeun aranjeunna milarian salami dua bulan ieu)

Blok Kaptén Pelatihan: Épéktip Door to Door Canvassing:
14 Juli
Tingali latihan online

Kaptén Canvass Blok ka-2: Ngobrol Ngeunaan Masalah Kritik sareng Pamilih
Juli sareng Agustus (Blok Kaptén milih 50 imah di komunitasna anu ditugaskeun pikeun aranjeunna salami dua bulan ieu – Blok Kaptén milih dinten sareng waktos anu pangsaéna pikeun aranjeunna milarian salami dua bulan ieu)

Badag Blok Blok Kaptén Bash
7 Oktober 2-4pm
Online sareng latihan sacara pribadi di lokasi di Roca Ridge Kajadian, Kearney, North Platte sareng Alliance
Facebook RSVP

Kaptén Blok ka-3 Kanvas: Kéngingkeun Sora pikeun Demokrat
Oktober sareng Nopémber (Blok Kaptén milih 50 imah di komunitasna anu ditugaskeun pikeun aranjeunna salami dua bulan ieu – Blok Kaptén milih dinten sareng waktos anu pangsaéna pikeun aranjeunna milarian salami dua bulan ieu)

Pelatihan DNC Tambahan

Nebraska Democratic Party sareng Komite Nasional Démokratik nasional (DNC) nyayogikeun dukungan palatihan pikeun kampanyeu, partai kabupatén, kelompok akar rumput sareng kauus NDP. Staf sareng Patugas NDP tiasa sumping kana rapat sareng acara lokal anjeun pikeun ngalaksanakeun palatihan.

Anjeun tiasa nonton latihan DNC sateuacanna online:

Pidéo: Pengantar T3: Partéy Démokratik sareng Wakil Ketua DNC Rep. Keith Ellison
Geser: 
Pengantar T3: Partéy Démokratik

Pidéo: Komunikasi: Nguatkeun Pesen sareng tilas Gubernur Ltt Missouri Joe Maxwell
Geser: Komunikasi: Nguatkeun Pesen

Pidéo: Digital: Ngatur Email
Geser: Digital: Ngatur Email     

Pidéo: Digital: Pangatur Média Sosial
Geser: Digital: Pangatur Média Sosial

Pelatihan Nebraska

Nebraska Democratic Party (NDP) ngagaduhan sababaraha program latihan pikeun ngabantosan ngawangun sareng ngajantenkeun pésta urang. NDP ogé nawiskeun palatihan sadidinten pikeun calon, manajer kampanye sareng pamimpin akar rumput unggal taun kalayan panyatur nasional sareng pelatih.

Unggal anggota NDP sareng perwira ngagaduhan katerampilan sareng pangalaman khusus dimana anjeunna tiasa ngalatih sareng damel sareng pihak kabupatén.

Jane Kleeb, Korsi
Jane tiasa nyayogikeun pembaruan ngeunaan padamelan DNC nasional kalebet Komisi Unity anu anjeunna anggotana. Jane ogé tiasa ngalatih dina pangaturan akar rumput, peer to peer turnout, karya média, komunikasi / mérek.

Frank LaMere, Kursi Mitra
Frank tiasa ngalatih ngeunaan pangaturan pribumi sareng masalah pribumi kalebet nyayogikeun pembaruan ngeunaan masalah White Clay. Anjeunna tiasa mingpin diskusi ngeunaan masalah progresif anu sanés sareng tiasa ngalatih kumaha ngamangpaatkeun katerampilan motivasi; tetep sukarelawan tetep aktipitas. Anjeunna ogé tiasa mingpin diskusi dumasar kana pilem "Sober Indian, Dangerous India".

Preston Love Jr, Kursi Mitra ka-2
Preston tiasa ngalatih pangatur komunitas, pamilih pamilih, sareng papacangan masarakat. Preston ogé tiasa ngalatih gerakan hak-hak sipil.

Patty Zieg, Komite Nasional
Patty tiasa ngalatih kana prospek pikeun donatur sareng dana. Anjeunna ogé tiasa ngalatih kana strategi olahtalatah.

Ron Kaminski, Komite Nasional
Ron tiasa ngalatih pangaturan kuli sareng riwayat serikat dina politik Démokratik.

Inpormasi lengkep

Hubungi kami pikeun ngajadwalkeun latihan pikeun kelompok anjeun: [email protected]