Burnt Bacon sareng seueur deui - #NebDems News

Salaku panitia DPR anu dipilih ngupingkeun dinten Salasa kana kasaksian anu émosional sareng pikasieuneun sareng nonton video body-cam tina opat aparat kapulisian anu ngabela anggota parlemen nalika serangan 6 Januari di Capitol ku gerombolan pendukung Trump, seuseueurna anggota parlemén GOP ngusahakeun belaan kaseriusan pemberontakan.

House Republicans nyebut panyelidikan kamer kana serangan éta "palsu" sareng "pawai politik". Saatos éta disimpulkeun dina soré mimiti, aranjeunna nyayogikeun seueur alesan pikeun kunaon aranjeunna henteu cocog sareng kasaksian anu pikasieuneun.

Rep. Don Bacon sareng sésana kontingén kongrés Nebraska nyarios henteu ngintip. Bacon, kanyataanna, tweets ngeunaan bade némbak bubu.

Nya, Twitter Universe merhatoskeun sareng ngaduruk anjeunna kanggo éta.

@damnlib
Bales ka @RepDonBacon
Wah, Umum, bungah kami henteu diserang ku japati liat nalika anjeun dina jasa.

@ RichMcWilliams1
Bales ka @RepDonBacon
Urus saé. Kuring bébéja teu aya seueur kajadian di Kongrés ayeuna kumaha ogé. Naon waé pamikiran dina kasaksian Sgt. Gonell, Ofc. Fanone, Ofc. Hodges, atanapi Pfc. Dunn?

@DebiThiem
Bales ka @RepDonBacon
Janten, anjeun leres-leres jago kana naon? Ngabersihan lanté? Saha anu terang?

@ dlerikson1
Bales ka @RepDonBacon
Tembakan bubu? Tembakan bubu ?? Naha éta ngan ukur anjeun gaduh waktos? Kumaha anjeun wani ngirimkeun omong kosong ieu nalika nagara deui nyanghareupan kasus Covid anu ningkat sareng aya sidang Kongrés anu cekap sareng kolega anjeun damel dugi ka 1/6 handapeun. Tembakan bubu?

@rzagursk
Bales ka @RepDonBacon
Abdi nembé naros ka anjeun naha anjeun parantos nonton sidang ayeuna. Abdi leres henteu percanten ka anjeun, kumargi anjeun ngan ukur pura-pura #BackTheBlue, tapi kuring kedah nyarios, kuring henteu ngira anjeun bakal pingsan pisan yén anjeun bakal nembak skeet sareng magang waé. 1TP3AkeuNganShame

Aya deui, tapi anjeun kénging kumalayang.

Sutradara komunikasi Bacon nyoba ngamajukeun hal-hal anu langkung saé kalayan nyarios yén némbakan bubu lumangsung langkung ti saminggu sateuacanna. Tapi anu anjeunna henteu tiasa lancar nyaéta kanyataan yén bosna henteu nganggap hatur ka perwira anu ngabantosan ngajaga anjeunna sareng kolega DPR na tina cilaka - sabab éta anu dipasihkeun ku bos GOP-na.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun korsi kongres ka-2 Bacon di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!

***

Gabung sareng pengumpulan dana Lelang Silent NDP! Duit anu dikumpulkeun bakal dipaké pikeun ngabantosan milih Demokrat di peuntas kaayaan hébat Nebraska. Sumbangan anjeun ngabantosan dana program rumput anu épéktip kami anu épéktip, kalebet Blok Kaptén, kartu pos Wilujeng sumping-ka-Partéi, Panyebaran Sora-demi-Surat sareng Pitunjuk Pamilih.

Lélang cicingeun bakal tamat Peuting ieu, 30 Juli tabuh 10 wengi CT

Kami gaduh sababaraha barang anu hébat sareng bakal nuluykeun nambihan deui, janten parios sering halaman pelelangan.

Ngawitan nawar di dieu!

***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

***

Simpen tanggal pikeun Salam taunan kami ka Sénator! 14 Séptémber.

Kéngingkeun tikét sareng tabel ayeuna!

***

NDP parantos ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang di saluruh nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék ngagantungkeun kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal. Anu milari pamundut ka Kantor Mobile kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Daptar pikeun sési salajengna dina 26 Séptémber.

Kekalahan logis: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun. Kumaha pernyataan palsu digunakeun pikeun menyimpang masalah dina debat politik sareng kampanye, kumaha ngaidentipikasi pernyataan ieu sareng ngagunakeun élmu anjeun pikeun masihan kampanye anjeun kauntungan kompetitif.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Unggal taun dina tuang Morrison-Exon urang, anu mangrupikeun acara penggalangan dana taunan kami, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Acara Morrison-Exon bakal diayakeun taun ayeuna dina 2 Oktober di Omaha. Kéngingkeun tikét sareng tabel di dieu.

Tenggat waktos pikeun ngirim penghargaan nyaéta 1 Séptémber jam 5.pm CT.

Kirimkeun nominasi di dieu.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Telepon wilujeng sumping-ka-Pesta parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 10 Agustus.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun tikét anjeun ayeuna pikeun Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Luncheon!

Gabung sareng sasama Dems nalika urang ngahargaan pajabat kapilih Démokratik awéwé urang di Nebraska dina acara ala-ala anu pikaresepeun ieu. Kami ogé bakal nampilkeun opat pangajén Beasiswa Awéwé anu Inspirasi pikeun ngahargaan Walikota Helen Boosalis.

Nampilkeun Keynote Speaker Lincoln City Councilwoman Sandra Washington!

***

Sukarelawan sareng NDP!

Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian daérah anu cocog sareng bakat sareng waktos anjeun. Kami peryogi sukarelawan pikeun sadayana ti mimiti éntri data dugi ka ngetok panto, tina ngabuktos dugi ka nyarios umum. Upami anjeun ngagaduhan katerampilan khusus anu anjeun badé anggo pikeun ngawangun pésta éta, punten nambihan éta dina koméntar.

Upami anjeun hoyong ngabantosan, kami tiasa nempatkeun anjeun damel.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku RUU Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

31 Juli: Tony Vargas pikeun Kampanye Kongrés Kickoff

3 Agustus: Acara Burger sareng Bir di Wayne

4 Agustus: Acara NDP Burgers and Beers di Grand Island

6 Agustus: Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Luncheon

14 Agustus: Acara NDP Pizza sareng Politik di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

1 Séptémber: Bates waktos pikeun ngirim nominasi pikeun NDP Morrison-Exon Awards

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

2 OktoberAcara Morrison-Exon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin