Cancun Cruz sareng seueur deui - #NebDems News

Ayeuna, seueurna urang parantos nguping perkawis gaffe Republik panganyarna - anu dilakukeun ku Texas Sen. Ted "Tingali jenggot Perang Sipil umum kuring" Cruz.

Sigana mah Cruz, sabab jutaan sasama Texans na anu sangsara tina hawa anu tiris pisan sareng pareuman listrik anu nyebar anu mangtaun-taun ku pajabat anu kapilih henteu malire parobihan iklim, mutuskeun angkat ka Cancun, Mexico, pikeun waktos anu handap.

Ieu henteu leungit dina The New Yorker's Andy Borowitz:

Sénator Ted Cruz ngalakukeun perjalanan rusiah luhur Rebo pikeun nalungtik naha Méksiko sacara ilegal nyolong panas sareng sinar matahari ti nagara asalna di Texas.

Cruz nyarios yén anjeunna ngalakukeun misi milarian panas bahaya sabab anjeunna paduli pisan kana kasangsaraan ayeuna-na ti sasama Texans.

"Suhu di Cancún henteu tiasa ditarima lima puluh derajat langkung haneut tibatan di Houston," saur Cruz. "Hébat pisan di dieu di pantai anu kuring kedah nganggo baju renang sareng périodik nyalurkeun diri di laut. Éta téh aib anu mutlak, sareng éta moal nangtung. "

"Kuring maksad cicing di dieu dugi ka handapeun dasar kumaha Mexico berhasil maok sadayana panas sareng matahari ieu ti Texas," saur anjeunna. "Kuring teu paduli sabaraha lami."

Warta ngeunaan perjalanan Cruz nyababkeun anggota Sénat Méksiko nyauran pikeun ngawangun témbok sapanjang wates sareng Amérika Serikat, sabab, dina kecap tina salah saurang anggota parlemen, "Aranjeunna henteu ngirim anu pangsaéna."


***

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu dimampuhkeun pikeun langkung seueur nembak Nebraskan, khususna jalma-jalma anu padamelan kritis sareng profesi sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

***

NDP parantos ngararancang séri grafik pikeun ngahargaan pajabat kapilih sareng kapilih pikeun Bulan Sejarah Hideung.

Kami bakal ngeposkeun aranjeunna salami sasih urang Facebook jeung Twitter halaman.

Anjeun tiasa ogé ningali sadayana babarengan Ieuh.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan parantos dédéngéan minggu ieu sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

NDP bakal janten panyandaran Donor sareng Grassroots Volunteer Briefings. Kami bakal fokus kana kasuksésan 2020 sareng ngarepkeun 2021-2022.

Kami arepkeun anjeun bakal ngiringan. Unggal rapat kedahna kirang langkung 1 jam (presentasi 30 menit, 30 menit P&P). Punten bagikeun éta sareng kontak sareng anggota anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten kersa ngahubungi Diréktur Keuangan Precious McKesson di [email protected]

Sadaya acara dimimitian jam 6 sonten Waktos Pusat / 5 sonten Waktos Gunung.

–Maret 3: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

8 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 23 Pébruari sareng Kaukus Asli.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

23 Pébruari: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

Pébruari 26: Naomi pikeun Déwan Kota Peuting Trivia Maya

3 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

6-7 Maret: Rapat telepon Komite Pusat Nagara

8 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

14 Maret: 2021 Perayaan Patriot LCDP

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha

6 April: 
Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

20 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 AprilPoé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April: Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin