Disfungsi Simpang sareng seueur deui - #NebDems News

Nalika Kongrés nyusahkeun nuju lebur na salajengna, parantos atra pisan yén disfungsi dipupuk ku partisansitas GOP buta nyaéta aturan.

Rusuh nyaéta normal anyar. Éta anu diarepkeun. Sareng sumping kahadean tina GOP.

Nyatana: Wakil Nebraska. Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Ardian Smith dinten Kemis aya diantara 175 Republik anu milih ngalawan naékkeun hutang nasional, berpotensi ngabalukarkeun bencana ékonomi anu pikasieuneun pikeun bangsa. Kabeneran, ukuran éta diliwatan.

Salaku Esquire urang terhormat Charles Pierce nempatkeunana:

"Hayu urang mimitian dinten ku nyarioskeun deui kanyataan saderhana yén unggal kabodoan législatif sareng vandalisme gagabah anu kajantenan di Washington disababkeun ku disinklusi Partai Republik pikeun damel babarengan dina pamaréntahan bangsa.

Nyatana, hayu urang mimitian unggal dinten sapertos kitu pikeun masa depan, sabab seueur teuing pers politik elit anu nyababkeun kabodoan sareng perusak ieu salaku "buntu," atanapi, langkung parah, salaku masalah pikeun Demokrat. Ieu, tangtosna, dina nyanghareupan pernyataan republik anu terus-terusan anu ngaku naon anu parantos aranjeunna laksanakeun sareng kunaon.

Pierce nyatet hiji quip ti Kevin Cramer, Republik Republik Dakota Kalér: "Kuring yakin aranjeunna bakal ngémutanana," saur Cramer bari imut. "Boh éta, atanapi aranjeunna bakal implode. Ayeuna, kuring kedah ngaku, sanaos kuring henteu resep resep kana kasangsaraan batur, pikaresepeun pikeun ningali kakacauan aranjeunna. ”

Kalayan kekek. Kumaha lengkep pikaresepeun. Cramer kalibet dina strategi anu bakal ngahambat ékonomi Amérika Serikat, maledogkeun diperkirakeun salapan juta urang Amérika kaluar tina padamelan, kawah pasar saham, sareng nganjang ka déwa nagara nyalira terang naon anu pikareueuseun sanés, sapertos kitu Cramer sareng partéyna tiasa gaduh sababaraha BS ka sling di 2022 sareng 2024.

Ngahiap.

***

Sesi législatif khusus ngeunaan redistricting réngsé Kemis, sareng Sén Justin Wayne sareng Ketua NDP Jane Kleeb ngaluarkeun pernyataan.

Redistricting kajantenan unggal 10 taun saatos sénsus sareng dimaksudkeun pikeun nyebatkeun populasi tilu distrik kongrés Nebraska, 49 distrik législatif, genep distrik Pengadilan Tinggi, dalapan kabupatén Dewan Kabupatén Nebraska Kabupatén sareng kabupatén Dewan Pendidikan Negeri sareng lima Komisi Pelayanan Publik kabupatén.

Hatur nuhun ka Sens Démokrasi. Sens. Carol Getih; Mike McDonnell; Machaela Cavanaugh; Tony Vargas; Megan Hunt; John Cavanaugh; Wendy DeBoer; Terrell McKinney; Steve Lathrop; Justin Wayne; Lynne Walz, Matt Hansen; Anna Wishart; Patty Pansing Brooks; Eliot kertar; Adam Morfeld; sareng Jen Day pikeun merjuangkeun peta anu adil.

Tingali peta akhir di dieu.

***

Ngadaptarkeun di handap pikeun Konférénsi Pedesaan Tengah, nyaéta SUKSES, 2 Oktober! Kami gaduh tilu panyatur hébat kana tilu topik anu endah. Acara ieu diayakeun ku Déwan Pertanian sareng Pedesaan NDP.

Bakal aya tilu sési konperénsi:

  • Politik, Mitos, sareng Realitas Konsolidasi Sakola Pedesaan: Paul Theobald
  • Ngabobol: Perawatan Kaséhatan Padesaan sareng ACA: Cynthia Nunlaey
  • 30 x 30, Rencana Aktual vs Mesin Disinformasi Republik: John Hansen

Daptar di dieu.

***

Acara Morrison-Exon kami, anu mangrupikeun dana taunan kami sareng dimana kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party, nyaéta 13 Nov.

Kéngingkeun tiket ka acara Morrison-Exon di dieu.

***

Colette Yellow Robe, pupuhu Kaukasus Asli NDP, ngaluarkeun pernyataan ieu dinten Kemis pikeun ngahargaan dinten kaos Oranye - disisihkeun pikeun ngahargaan anu salamet tina panyiksa di sakola pamaréntah pikeun barudak pribumi.

BACA DI dieu.


***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Sesi salajengna nyaéta 24 Oktober: Ngajaga Kampanye Anjeun Momentum Bade.

***

Daptar pikeun latihan Blok Kaptén salajengna dina dinten Minggu, 17 Oktober.

Kanggo milarian terang ngeunaan program Blok Kaptén, klik di dieu.

***

OKÉ sadayana anjeun brainiacs politik, daptar di dieu pikeun wengi trivia NDP! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Anjeun tiasa ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang!

***

Salasa nyaéta Poé Pendaftaran Pamilih Nasional. Tapi anjeun masih tiasa mastikeun yén anjeun, kulawarga sareng réréncangan parantos didaptarkeun Ieuh.

***

Gabung kana tampi Welcome-to-the-Party kami! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos daptar pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 5 Oktober, dimana urang bakal ngalakukeun pembaruan ngeunaan redistricting sareng ngobrolkeun ngeunaan NDP Platform

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

2 Oktober: Konférénsi Pedesaan Midwest

3 Oktober: Rapat SCC

5 Oktober: Wilujeng sumping di Telepon Partéi - Redistricting sareng NDP Platform

17 Oktober: Latihan Kaptén Blokir

23 Oktober: Scottsbluff Pendakan & Salam sareng Sénator Darah sareng Korsi Kleeb

2 Nov: Wilujeng sumping di Partéi - Déwan Sekuler

7 Nov: Trivia NDP

13 Nov: Acara Morrison-Exon

21 NovWilujeng sumping di Partéi - Déwan antaragama

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin