Kabobodo teu lengkep sareng seueur deui - #NebDems News

Urang Republik Nebraska urang Republik anu nyayogikeun nyobian ngabahekeun diri ku paméran umum tina kabodoan anu sigana teu ka habiskeun.

Gubernur Pete Ricketts neraskeun kampanye komédiana pikeun ngaruksak naon-naon anu diusulkeun ku Présidén Biden sareng pamaréntah féderal, anu nembé janten pedoman topéng ti Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit pikeun merangan pandemi COVID.

"Ieu waktuna pikeun CDC sareng pamaréntah pikeun kaluar tina jalan, sareng lirén nyobian nyarios ka jalma-jalma kumaha hirupna," Ricketts bingung, gampang gagal nyebutkeun hukum sabuk pengaman, wates kecepatan, sarat yén barudak sakola janten divaksinasi pikeun rubella sareng sajabina.

Samentawis éta, usulan nominasi GOP pikeun gubernur parantos kaluar tina rél.

Universitas Nebraska Bupati sareng calon gubernur Jim Pillen ngusulkeun resolusi pikeun ngalarang ajaran tiori ras kritis - anu nalungtik masalah sosial, budaya sareng hukum nalika aya hubunganana sareng ras sareng rasisme - di kampus NU.

Saur para Omaha World-HeraldPillen sacara "fokus kana tiori balap kritis - didorong ku persainganana sareng calon Charles Herbster - résiko ngabantosan peran para bupatén dina cara parantos ngabantosan balapan gubernur 2022 Nebraska.

Kontes pikeun nominasi Republik dugi ka ayeuna fokus kana masalah tombol panas anu ditumpukeun kana klaim radang dina média sosial sareng TV kabel. Éta parah pisan ditingali. Pamilihan umum kedah ngeunaan masa depan - ngeunaan kumaha Nebraska tiasa nempatkeun diri pikeun ngamaksimalkeun kasempetan ékonomi, ngajaga komunitas kuat sareng ngirim pesen yén nagara éta mangrupikeun tempat anu ramah pikeun sadayana. "

Kalayan Nebraska GOP, anjeun tiasa ngalebetkeun éta dina "Gosokkeun lampu sareng hoyongkeun," sababna urang kedah milih Demokrat.

***

Unggal taun dina tuang Morrison-Exon urang, anu mangrupikeun acara penggalangan dana taunan kami, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Tapi kusabab varian Delta naék na kusabab Gubernur Ricketts parantos ngajelaskeun yén anjeunna henteu bakal nuturkeun pedoman CDC - upami aranjeunna nunjukkeun yén henteu aya deui pakumpulan langkung ti 100, sareng sajabana - SEC nyandak sora minggu ieu pikeun ngajantenkeun Rapat SCC anu terakhir pikeun 2021 (dina 3 Oktober) sareng acara ME 2021 (6 Nov) online.

Kami terang yén ieu nguciwakeun, sabab urang sadayana hoyong deui normal. Nanging, kami pisan gugup ngeunaan trend angka sareng panolakan gubernur nuturkeun pituduh CDC.

Kéngingkeun tikét sareng tabel kana Morrison-Exon di dieu.

Tenggat waktos nominasi penghargaan nyaéta 1 Séptémber jam 5.pm CT. Kirimkeun nominasi di dieu.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

***

Simpen tanggal pikeun Salam taunan kami ka Sénator! 14 Séptémber.

Kéngingkeun tikét sareng tabel ayeuna!

***

NDP parantos ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang di saluruh nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék ngagantungkeun kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal. Anu milari pamundut ka Kantor Mobile kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Daptar pikeun sési salajengna dina 26 Séptémber: Fallicies Logis - Kumaha pernyataan palsu dipaké pikeun distorsi masalah dina debat politik sareng kampanye.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Telepon wilujeng sumping-ka-Pesta parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 10 Agustus.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Sukarelawan sareng NDP!

Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian daérah anu cocog sareng bakat sareng waktos anjeun. Kami peryogi sukarelawan pikeun sadayana ti mimiti éntri data dugi ka ngetok panto, tina ngabuktos dugi ka nyarios umum. Upami anjeun ngagaduhan katerampilan khusus anu anjeun badé anggo pikeun ngawangun pésta éta, punten nambihan éta dina koméntar.

Upami anjeun hoyong ngabantosan, kami tiasa nempatkeun anjeun damel.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich dina panilitian kana pemberontakan 6 Januari di Capitol.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

14 Agustus: Acara NDP Burgers sareng Beer di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

1 Séptémber: Bates waktos pikeun ngirim nominasi pikeun NDP Morrison-Exon Awards

13 SéptémberSesi législatif khusus ngeunaan redistricting

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

26 Séptémber: Pelatihan Kampanye: Kekalahan Logis

3 Oktober: Rapat Komite Pusat Nagara NDP

6 NovAcara Morrison-Exon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin