Nebraska Democratic Party Ngumumkeun Rincian pikeun 2023 Ben Nelson Fundraising Gala

 

***Siaran Pers Warta Nebraska Democratic Party pikeun 7-31-2023***

 

Nebraska Democratic Party Announces Rincian pikeun Ben Nelson Fundraising Gala taunan 

LINCOLN, NE - Nebraska Democratic Party reueus ngumumkeun detil, kalebet panyatur utama, pikeun Ben Nelson Gala taunan dina 29 Séptémber 2023.

Ben Nelson Gala Rincian

Téma gala taun ieu nyaéta "Kabébasan sareng Kaadilan pikeun Sadayana"

29 Séptémber, 5:30 pm - 8 pm (Young Dems Afterparty 9 pm - 12 am)

Omaha Marriott Capitol District, 222 N 10th Street

Tiket: https://nebraskademocrats.org/nelsongala/ 

Speaker Diulas

  • Emcee, Walikota Lincoln Leirion Gaylor Baird
  • Pembicara Keynote Gubernur Minnesota Tim Walz, Perwakilan Tennessee Justin J. Pearson, sareng urut Sénator Nebraska Ben Nelson
  • Alamat tambahan ti Sénator Tony Vargas

Salian Ben Nelson Gala, Nebraska Democratic Party bakal janten host pelatihan Calon sareng Pamimpin Partai:

Rincian Pelatihan Calon sareng Pamimpin Partéi

30 Séptémber, 9 am - 5 pm

Omaha Marriott Capitol District, 222 N 10th Street

Speaker Diulas

  • Présidén ASDC & Wakil Ketua DNC Ken Martin
  • Kentucky Kursi Colmon Eldrige
  • Nebraska Kursi Jane Kleeb

Pupuhu Jane Kleeb ngoméntaran ngeunaan panyatur utama:

"Kami ngahormatan ngabagéakeun deui asli Nebraska, Gubernur Tim Walz, anu uih deui ka akar Cornhusker-Na, mawa harepan pikeun pamimpin partai sareng pendukung kami dina kameunangan législatif di nagara bagian Minnesota. Salaku salah sahiji nagara bagian anu paling progresif di nagara éta, kami ngarepkeun kecap-kecap inspirasi Gubernur Walz anu bakal dipuncak dina panggero pikeun aksi di sadaya pelosok nagara urang.

"Salaku salah sahiji Tennesse Tilu, Sénator Nagara Justin Pearson ngarobah hiji expulsion ti super-mayoritas Republik Tennesse House kana ceurik rallying uninga sakuliah bangsa. Perwakilan Pearson parantos dibalikkeun deui sabagian ageung kusabab kakuatan sareng énergi generasi ngora nagara sareng komunitas Hideung anu tahan banting sareng bangga. Kami ngabagéakeun Perwakilan Pearson salaku lantera harepan pikeun nguatkeun Demokrat Nebraska, ngora sareng ngora dina haté.

"Salaku manah sareng jiwa politik Démokratik Nebraska salami mangtaun-taun, tilas Gubernur sareng Sénator Ben Nelson terus ngamotivasi sareng nahan kareueus ka sadaya Démokrat Nebraska. A ngajengkeun konstan pikeun kulawarga jeung underrepresented, anjeunna teh epitome of a duta pihak. Kami bungah yén anjeunna tiasa teras-terasan masihan pituduh salaku Démokrat leres dina gala taunan urang.

###

Siga tulisan ieu?