Warta

Vargas, DCCC nyerang sora aborsi Bacon

Sen Tony Vargas calon Démokratik pikeun korsi CD2 House Nebraska urang, sarta Komite Kampanye Congressional Démokratik on Jumaah assailed Rep Republik undian Don Bacon urang dina meaasures aborsi. Don Bacon nuluykeun na

Maca deui "

Kaputusan Dreadful tur leuwih - #NebDems News

Nalika urang nandaan saminggu ti saprak kaputusan pikasieuneun Mahkamah Agung AS pikeun ngabalikeun kaputusan Roe v. Wade 1973 anu ngajamin aksés awéwé kana aborsi, éta ngagalvanisasi pamilih - khususna awéwé - pikeun ngalawan.

Maca deui "