Gabung Kami: Rapat NDP Usum Panas di Chadron

Nebraska Democratic Party (NDP) ngarepkeun ningali Komite Eksekutif Nagara (detik) sareng anggota Komite Pusat Nagara (SCC) babarengan sareng anggota Démokrat akar rumput dina Rapat Usum Panas kami di Chadron dina 9-10 Juni!

Anjeun henteu kedah janten anggota SCC atanapi SEC pikeun ngahadiran rapat éta. Kami ngadorong sadayana Demokrat pikeun ngiringan anjeun tiasa diajar kumaha aub dina operasi sareng kampanye pésta.

Dina rapat triwulanan, NDP ngayakeun bisnis partai, masalah sareng konstituén basis Kaukus patepung pikeun ngarencanakeun acara sareng kami ngiringan ngamajukeun tujuan partai.

Rapat Gugah urang aya di Omaha dina 21 Oktober 2017. Rapat Gugur kalebet latihan sadidinten dina 22 Oktober kalayan tilu jalur pikeun calon, manajer kampanye, sareng pamimpin akar rumput.

Tautan pikeun ngadaptar pikeun rapat Juni: http://tinyurl.com/NDPSummer

Bagikeun acara ieu: Facebook

9 Juni lokasi: Pusat Amérika Asli Chadron, 502 W 2nd St, Chadron, NE 69337

10 Juni lokasiSakola Luhur Chadron, 901 Cedar St, Chadron, NE 69337

Pikeun Anggota SCC:
Sekretaris NDP Charlene Ligon kalebet menit sareng daptar kahadiran tina rapat terakhir kami di Lincoln. Salaku tambahan, Korsi Aturan NDP Pam Hopkins kalebet daptar lengkep ngeunaan kamungkinan parobihan undang-undang anu badan SEC bakal dibahas sareng sora di Chadron. Tautan di handap mangrupikeun inpormasi anu sami anu dikirim ka anjeun dina email nganggo bungkus 30 dinten anjeun.

Émbaran Rapat sareng Agenda

Menit sareng Daptar Kehadiran

Pendaptaran sareng Hidangan

Anjeun kedah ngadaptar pikeun ngiringan rapat. Henteu aya biaya pikeun ngahadiran rapat. Anjeun tiasa mésér tuang pikeun rapat Jumaah sareng Saptu.

Tanggal 9 Juni, kami bakal nyayogikeun sup, cabé sareng roti nalika pilem.

Tanggal 10 Juni, sarapan entéh tina muffin sareng kopi disajikeun kalayan gratis. Dahar beurang nyaéta $15 atanapi anjeun tiasa nyandak tuang siang anjeun nyalira.

Kami ngagaduhan pilihan bébas vegetarian sareng gluten dina sadaya tuang.

Salami prosés pendaptaran anjeun tiasa milih mana waé tuang kanggo ditambih kana tikét anjeun.

Panginepan sareng Hal-Hal Anu Kedah Dilaksanakeun

Kami ngarékoméndasikeun pikeun ningali situs wéb Chamber pikeun ngalakukeun sabtu minggu pikeun angkat ka Nebraska kulon: http://www.chadron.com/

Chadron mangrupikeun tempat Fort Robinson State Park sareng kabin, jalur hiking sareng seueur deui: http://outdoornebraska.gov/fortrobinson/

Jadwal pikeun 9 Juni sareng 10 Juni

Punten perhatoskeun, waktos anu kadaptar nyaéta MT sanés CT kumargi Chadron aya di Zona Waktu Gunung!

Jadwal 9 Juni (sadaya waktos aya dina MT)
Pusat Amérika Asli Chadron, 502 W 2nd St, Chadron, NE 69337

4: 30-5: 30pm
Rapat Kaukus Asli

6-7: 30 sonten
Hidangan (kedah mésér tikét) sareng Pilarian Pilem Sober India, India Bahaya

7: 30-8pm
Diskusi ngeunaan pilem anu dipimpin ku Pupuhu Kaukus Asli Chandra Mechelle Sky Walker, Wakil Kursi NDP Frank LaMere sareng Sutradara Pilem John Maisch

Jadwal 10 Juni (sadaya waktos aya dina MT)
Sakola Luhur Chadron, 901 Cedar St, Chadron, NE 69337

8 enjing-enjing
Check In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

8: 30-9: 30
Kaukasus Iklim (sanés kaukus NDP resmi, ngantosan persetujuan status kaukus)
Kaukasus Latino
Kaukus Samaun
Kaukasus LGBT
Rapat Panitia Rapat
Pelatihan Bangku Biru: Ngadaptarkeun Pamilih, Nyiptakeun Daptar Jalan sareng Ngatur Data

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

9: 35-10: 35
Kulawarga Anu Digawe Kulawarga
Rapat Kursi County
Kaukus Hideung (Pupuhu rapat Kaukasus dibolaykeun)
Nebraska Demokrat Muda
Latihan Bangku Biru: Nyarios Carita Digital

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

10: 40-11: 40
Kaukus Awéwé
Kaukus Katolik
Demokrat Ngalaman Cacat Cacat
Rapat Platform sareng Résolusi
Meja Round sareng Kursi Kleeb (sawala ngeunaan Komisi Unity sareng pembaruan staffing ku tanggapan anu diperyogikeun dina ide struktural)

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

11:45 12-12:45
Rapat CD1 (lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD2 (lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD3 (lowongan pikeun SCC dipilih)

Istirahat 5 menit kanggo tuang siang

12: 50-1: 30pm
Dahar beurang
Open-Mic pikeun Pengumuman, Bagikeun Ideu

1: 15-1: 30 sonten
Komite Eksekutif Nagara (detik) Check-In Huddle

1: 30-4: 30
Rapat Komite Pusat Nagara (SCC) / rapat diperkirakeun réngsé tabuh 4:30 sonten

Tautan pikeun ngadaptar pikeun rapat Juni: http://tinyurl.com/NDPSummer

Bagikeun acara ieu: Facebook

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin