Tips pikeun nyerat email ngeunaan tagihan ka sénator nagara

Ngirim email ka anggota parlemén nagara mangrupikeun cara anu hadé pikeun anjeun mangaruhan panerapan anu diusulkeun anu anjeun dukung. Ieu sababaraha tips pikeun ngalakukeun éta:

  • Tetep saderhana.
  • Garis subjek kedah ku "Ngeunaan LBxx (nomer tagihan)"
  • Nyatakeun yén anjeun nyerat pikeun nentang / ngadukung LBxx.
  • Nyarios naha anjeun nentang / ngadukung tagihan dina dua atanapi tilu kalimat.
  • Pasihan nami sareng alamat anjeun sareng icantelkeun nomer telepon anjeun upami sénator atanapi staf sénator hoyong ngahubungi anjeun.

Tingali Email Sampel ka Sénator Nagara

  • Nyandak Sistem Pamilih Sora Pamilih

    Judul: LB76

    Awak email:

    Dear Sén. (Lebetkeun nami),

    Kuring nyerat pikeun nentang LB76, anu bakal ngauihkeun Nebraska kana metode win-take-all tina alokasi sora Electoral College.

    The Electoral College mastikeun yén unggal nagara bagian - ageung atanapi alit - ngagaduhan peran dina pamilihan présidén sareng wakil présidén.

    Modél Nebraska masihan sora pamilihan umum nunjukkeun sora masarakat ku kabupatén kongrés sareng arah dua pamilih nagara, ditunjuk pikeun perwakilan Sénat, badé kéngingkeun anu menang sacara umum, ngahargaan prinsip-prinsip pendiri.

    Kuring miharep anjeun bakal ngiringan ngiringan LB76.

    Tulus,

    Nami Anjeun
    Alamat
    Nomer telepon

  • Meryogikeun Pamilih ID

    Judul: LR3CA

    Awak email:

    Dear Sen. (lebetkeun nami)

    Kuring nyerat pikeun nentang Resolusi législatif 3CA, amandemen konstitusional anu, upami diliwatan ku pamilih, bakal butuh idéntifikasi poto pikeun milih.

    Hukum idéntifikasi pamilih mangrupikeun bagian tina stratégi anu teras-terasan pikeun ngagentos kamajuan hak-hak pamilihan umum puluhan taun.

    Hukum ID Pamilih nyabut hak pamilih pikeun milih, ngirangan partisipasi, sareng nangtung nentang langsung kana trend nagara urang kalebet langkung seueur urang Amérika dina prosés démokrasi.

    Kuring miharep anjeun bakal ngiringan ngiringan LR3CA.

    Tulus,

    Nami Anjeun
    Alamat
    Nomer telepon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin