Prosedur Pilkada Senat AS sareng Dewan Perwakilan Rakyat

Rapat Panitia Pusat Pusat Negeri
19 Juli, 1-3pm CT

Komite Eksekutif Nagara NDP nyatujuan prosés pihak nagara kami bakal nuturkeun pikeun ngeusian lowongan anu tiasa lumangsung pikeun Sénat AS sareng Déwan Perwakilan (CD3). 

1. Sadaya nominasi pikeun jabatan kosong kedah dilakukeun ku Komite Nominasi ka Komite Pusat Nagara (SCC).

     a. Saha waé calon anu hoyong dipertimbangkeun pikeun lowongan sora pikeun posisi Sénator Amérika Serikat atanapi jabatan Perwakilan di Distrik Kongrés 3 (CD3) tiasa nyungkeun nami na ka Komite Nominasi ku ngahubungi Roger Morgan, ketua Komite Nominasi, [email protected]. Calon kedah ngalebetkeun namina dugi ka 10 dinten sateuacan rapat Komite Pusat Nagara Khusus. Nominasi bakal ditutup 10 dinten sateuacan rapat Komite Pusat Nagara Khusus.

     b. Salaku tambahan pikeun calon anu ngirimkeun namina ka Komite Nominasi, anggota SCC tiasa nyarankeun jalma ka Komite Nominasi dugi ka 10 dinten sateuacan rapat Komite Pusat Nagara Khusus. Nominasi bakal ditutup 10 dinten sateuacan rapat Komite Pusat Nagara Khusus.

2. Sadaya calon pikeun jabatan éta kedah pendak sareng perwira NDP (Pupuhu Nagara, Kursi Mitra Mimiti, Kursi Mitra Kadua, Komite DNC sareng Komitewoman, Kursi Kaukus Kabupatén Kongrés) sateuacan nami na diteruskeun ka SCC ku Komite Nominasi.

     a. Sadaya calon pikeun kalungguhan éta ogé kedah nyumponan sarat konstitusional sareng statutory handapeun hukum nagara sareng féderal.

     b. Sadaya calon pikeun kalungguhan éta ogé kedah satuju kana pamariksaan lengkep sareng pamariksaan lengkep ku Nebraska Democratic Party.

3. Dina rapat SCC, calon bakal diwatesan ku hiji biantara nyalonkeun dua menit. Dua biantara anu kadua unggal menit masing-masing pikeun unggal nominasi diidinan. Biantara calon bakal diwatesanan masing-masing henteu langkung ti lima menit.

4. Pamilihan umum kedah nganggo sora panggero, kecuali ngan ukur aya hiji nominasi, dina hal éta sora sora bakal cekap. Upami aya sababaraha calon pikeun jabatan éta, sareng upami teu aya calon anu nampi mayoritas sora, maka calon anu jumlah sora panghandapna bakal diturunkeun sareng sora roll call bakal dilaksanakeun. Proses ieu bakal diulang dugi ka calon nampi mayoritas sora.

5. Sadaya anggota SCC ngagaduhan hak sora pikeun ngeusian lowongan pikeun Sénat Amérika Serikat. Ngan ukur anggota SCC anu cicing di CD3 anu ngagaduhan hak sora pikeun ngeusian lowongan DPR dina CD3.

6. Aturan ieu tiasa ditunda atanapi dirobih ku sora dua per tilu anggota pamilih SCC anu aya.

Pranata mangsa anu aya hubunganana 

32-627. Kantor Partisan; lowongan dina undian; kumaha dieusian.

(1) Upami lowongan dina kartu suara timbul pikeun kantor partisan waé kecuali Présidén sareng Wakil Présidén Amérika Serikat sateuacan pamilihan umum, lowongan éta bakal dieusi ku sora mayoritas panitia anu pas tina partai politik anu sami. Upami lowongan éta pikeun kantor anu ngan ukur ngan hiji kabupatén khusus nagara, ngan ukur anggota panitia partai politik anu cicing di daérah éta anu bakal ilubiung dina milih calon pikeun ngeusian lowongan éta.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin