Ngamuat Kajadian

« Sadaya Kajadian

Wilujeng sumping di Telepon Pesta

14 Désémber @ 6:30 sonten - 7:30 wengi CST

Telepon pikeun pamilih énggal, unggal-unggal urang nyanghareupan topik dina politik sareng ngajawab patarosan.
Pikeun ngiringan daptar telepon di www.nebraskademocrats.org/welcome atanapi mendakan kami di Facebook langsung.

Detil

Kaping:
14 Désémber
Waktos:
6:30 pm - 7:30 pm CST
Acara Kategori: