Jane Kleeb

Papanggih Nebraska Kursi Jane Kleeb

Jane Kleeb mangrupikeun panata acara, manajer, stratégi politik sareng pengusaha nirlaba anu berpengalaman. Nembe dipidamel ku PBS dina pilem anu disebat "Angin Biru dina Prairie Beureum," Jane mangrupikeun pamimpin anu ngartos pisan kana kabutuhna pikeun ngahubungkeun masalah anu disanghareupan ku komunitas désa sareng pakotaan kana politik pikeun meunang pamilihan umum di Nebraska. Jane Kleeb ngamimitian jabatanana salaku Kursi Nebraska Democratic Party dina bulan Désémber 2016.

Anjogkeun proyek réformasi Podomoro statewide anu disebat Change That Works, Jane ngiringan ngabela akar rumput sareng kelompok sekutu sapertos AARP sareng Nebraska Appleseed. Sanaos langkung padamelan anu kedah dilakukeun pikeun nurunkeun biaya perawatan heath pikeun kulawarga, usaha éta suksés dina ngabantosan mastikeun kaayaan pra-ésxiting mangrupikeun jaman baheula sareng yén sadaya Nebraskan ngagaduhan aksés ka perawatan heath. Dina 2010, Kleeb ngadegkeun grup akar rumput Bold Nebraska ngarah patani, peternak sareng sekutu Asli dina upaya ngeureunkeun pipa Keystone XL. Gaya pangaturan Jane ngagaduhan gelar "Keystone Killer" sareng anjeunna dipidangkeun dina Majalah NY Time. Bold Nebraska ngalegaan kana Alliance Bold nasional fokus kana mayungan hak milik, cai sareng transisi énergi bersih.

Mimiti dina karirna, Kleeb janten Diréktur Eksekutif ti Demokrat Muda Amérika di Washington, DC. Anjeunna nyandak kendali YDA dina waktos sora pemuda turun. Marengan aliansi kelompok anu beragam mimitian ti Punk Voters ka Stonewall Democrats, Jane nyiptakeun pendekatan inovatif pikeun pamilihan umum anu nyampur sareng cara tradisional sareng non-tradisional ngobrol sareng jalma ngora di imahna sareng dimana aranjeunna nongkrong. Sora nonoman pencét puncak bersejarah dina kapamimpinan Kleeb. Jane teras janten co-pendiri Déwan Pamuda DNC ngahijikeun YDA, CDA sareng organisasi sanésna pikeun ngalembagkeun Dursasana nonoman dina partéy Démokratik.

Ngahijikeun jalma dina tindakan kréatip mangrupikeun tujuan pikeun Jane sapanjang karirna. Anjeunna tanggel waler pikeun tindakan ageung sapertos Ditolak sareng Ngajaga dimana 12 tipis ditempatkeun di National Mall, ngawangun lumbung sareng sagala rupa pamasangan surya dina jalur KXL anu diusulkeun sareng ngayakeun konsér advokasi pangageungna Nebraska, Panén Harepan, di kebon jagong sareng Willie Nelson sareng Neil Young. Jane mangrupikeun sutradara anu bungsu tina proyek AmeriCorps, damel pikeun mastikeun gangguan tuang kalebet kana tagihan Partéi Kaséhatan Méntal sareng nyandak katerampilan komunikasi na ka MTV salaku Wartawan Tim Jalanan sareng pundit dina MSNBC sareng Fox News. Kleeb ogé dilayanan salaku konsultan utama dina pilem HBO anu meunang penghargaan "Ipis”Profil kulawarga dina prosés pamulihan.

Dinas di kantor umum salaku duanana janten Komisaris pikeun Layanan Nasional sareng Komunitas sareng anggota Déwan Sakola Hastings anu kapilih, Jane ngartos kumaha ngaji diri sareng kumaha carana ngatur. Anjeunna teras ngalayanan salaku Présidén Aliansi Bold sareng mangrupikeun anggota dewan Revolusi Kami.

Jane Kleeb cicing di padesaan Nebraska sareng salakina témbal sareng tilu putri – Kora, Maya sareng Willa.