Siaran Pers: Nebraska Democratic Party ngayakeun Konvensi Nagara pikeun milih perwira, utusan ka Konvensi Nasional sareng pamilih

Delegasi dina Konvensi Nagara Nebraska Democratic Party dina dinten Minggu milih Petugas Partai Nagara sareng Anggota Panitia Pusat Negara. 

Badan Konvénsi ogé milih Delegasi, Anggota Panitia Tetep sareng Kaca dina Konvénsi Nasional Démokratik.

Lima Pamilih Démokratik kapilih kalayan partéy urang ngadamel riwayat milih Amérika Asli munggaran, Pupuhu Ponca Larry Wright, sareng urang Afrika Amérika, Precious McKesson, pikeun masihan sora nalika calon kongres urang Kate Bolz (CD1) sareng Kara Eastman (CD2) ogé ngadamel sajarah ku meunang korsi ieu sareng sora pamilihan pikeun Wakil Présidén Biden.

Konvensi Nagara NDP mangrupikeun acara online, anu munggaran dina sajarah pésta nagara, kusabab pandemi coronavirus.

"Kami teraskeun ngawangun pésta sareng pamilih désa, perkotaan sareng pinggiran kota, mikawanoh sajarah anu tiasa urang babarengan sareng milih awéwé anu munggaran - Kate Bolz sareng Kara Eastman - pikeun ngalayanan Nebraskans dina CD1 sareng CD2 sareng ngamankeun" titik biru "kanggo Wakil Présidén Biden, "saur Kursi Jane Kleeb. 

"Ngawangun tingkat kameunangan 73 persén pikeun calon Démokrat Nebraska di 2018, kami yakin kalayan program Blok Kaptén anu inovatif sareng teureuh di akar rumput kami bakal terus milih anggota anu kuat kana DPRD kaayaan, komisi kabupaten sareng kantor lokal sanés anu kritis kana masalah Demokrat. paduli - tina parobihan iklim, dugi ka kasehatan sareng ngabahas rasisme struktural. ”

Patugas Partai Nagara:

Jane Kleeb, Korsi, Hastings

Kleeb kapilih deui kana jabatan katilu anu mingpin Nebraska Democratic Party anu nyirian Kursi awéwé anu paling lami dina sejarah Partéi Nagara. Kursi Nagara ogé ngajabat salaku Anggota Panitia Nasional Démokratik.

Paul Theobald, Kursi Mitra Mimiti, Osmond

Kursi Mitra Mimiti ogé ngajabat salaku anggota Panitia Nasional Démokratik.

Pendeta Janet Banks, Kursi Mitra Kadua, Lincoln

Bank Pendeta bakal ngajantenkeun sajarah salaku awéwé Amérika Amérika munggaran anu nyekel jabatan ieu.

Ronald Kaminski, Komite Nasional DNC, Omaha

Kaminski kapilih deui kana jabatan katilu. 

Charlene Ligon, Panitia Nasional DNC, Bellevue

Ligon ngagantikeun Patty Zieg, anu henteu milarian pamilihan deui.

Istilah-istilah anyar pikeun jabatan Kursi, Kursi Mitra Mimiti sareng Kadua dimimitian dina Januari 2021. Istilah pikeun Komite Nasional sareng Komite Nasional parantos dimimitian saatos Konvénsi Nasional Démokratik 2020.

Delegasi Nasional, Anggota Panitia sareng Halaman:

NDP ngirimkeun 33 Delegasi kana Konvensi Nasional dibarengan ku tilu Anggota Komite Tetep sareng dua Halaman. 

Konvénsi Nasional dijadwalkeun dilaksanakeun di Milwaukee, WI tanggal 17-20 Agustus 2020.

Delegasi Otomatis ka Konvensi Nasional nyaéta perwira Partai Nagara anu ayeuna kalebet Kursi Jane Kleeb, Korsi Mitra Mimiti Richard ngadaptar, Komite Nasional Patty Zieg sareng Komite Nasional Ron Kaminski.

Kursi Jane Kleeb ogé bakalan janten Ketua Delegasi.

Pimpinan Pimpinan sareng Delegasi anu Dipilih Resmi (PLEO) nyaéta nagara bagian Sens. Sara Howard, Steve Lathrop, sareng Patty Pansing-Brooks.

Kapilih pikeun konvénsi nasional salaku At-Large Delegates nyaéta Bud Pettigrew, Présidén NSEA Jennifer Benson, Matthew Cavanaugh, Tiffany Hobbs-Banks, Jo-el Chiles sareng Sharlette Schwenninger.

Duta anu kapilih di tingkat Kabupatén Kongrés kana konvénsi nasional nyaéta: 

CD1 - Komisaris Lancaster County Sean Flowerday, Gina Frank, William Forsee, Charlene Ligon, Joe Nigro, Komisaris Lancaster County Christa Yoakum sareng Joe Shaw.

CD2 - Spencer Danner, Preston Love Jr, Trevor Fitzgerald, Benjamin Cass, Dee Austin, Dulce Sherman, Kimara Snipe, Gladys Harrison sareng Lacey Merica.

CD3 - James R. "Doc" Moore, Paul Theobald, Cynthia LaMere sareng Judith A. Vohland.

Kapilih salaku Delegasi alternatip kana konvénsi nasional nyaéta Janet Chung (CD1) sareng Clarence "CJ" King (CD2).

Kapilih salaku Anggota Komite Tetep dina Konvénsi Nasional nyaéta:

Panitia Aturan: Sénator Adam Morfeld

Panitia Platform: Shirl Mora James

Panitia Kapercayaan: Présidén Nebraska AFL-CIO Sue Martin

Ditunjuk salaku Kaca dina Konvénsi Nasional: Ron Rivera sareng Fatima Flores-Lagunas.

Pamilih:

Dipilih salaku anggota Electoral College, katelah "pamilih", nyaéta:

At-Large: Roger Wess

Di-Gedé: Peg Lippert

CD1: Pupuhu Suku Ponca Larry Wright

CD2: Berharga McKesson

CD3: Kathy Moore Jensen

Pamilih milih sora pikeun milih présidén Amérika Serikat sareng wakil presiden Amérika Serikat dina pamilihan présidén 2020. Aya 538 pamilih ti 50 nagara bagian sareng Kacamatan Columbia.

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin