Siaran pers: Urut nagara Sen. Kate Bolz dingaranan ku White House salaku Diréktur Pangwangunan Padesaan USDA Nebraska

Dinten Jumaah, Présidén Joe Biden ngaranna urut kaayaan Sen Kate Bolz salaku Diréktur Pangwangunan Padesaan USDA Nebraska.

Bolz ngawakilan Distrik 29 di distrik Legislatif ti 2013 ka 2021. Anjeunna mangrupikeun calon Démokratik 2020 pikeun korsi Distrik Kongrés Pertama Nebraska. 

Saur NDP Kursi Jane Kleeb: "Kate Bolz bakal ngarambat ka nagara pikeun mastikeun komunitas désa didangukeun sareng gaduh sumber daya pikeun ngabéréskeun masalah di tingkat lokal. Présidén Biden nunjuk pamimpin, pasangan sareng sekutu komunitas désa sareng Partéy Démokratik ngarep-ngarep gaduh Kate Bolz dina peran kritis ieu.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin