Kaluaran Pers: NDP Hideung Kaukus Kaukus McKesson ngaluarkeun pernyataan dina Juni

Kursi Nebraska Democratic Party Hideung Kaukus Precious McKesson ngaluarkeun pernyataan ieu Jumaah saatos Présidén Joe Biden nyatakeun Juniedén liburan féderal:

"Nalika urang ngagungkeun Juni, émansipasi perbudakan, hayu urang tong hilap kana perjuangan anu urang teraskeun pikeun nyanghareup salaku urang Afrika Amérika. Kamari, Présidén Biden mingpin nagara urang dina ngaku pentingna kunaon Juneteenth mangrupikeun bagian penting tina sajarah pikeun diaku salaku liburan féderal.

"Kami ngahaturkeun nuhun ka sadayana pejabat anu kapilih anu ngadukung ieu acara ngadamel sajarah. Kusabab jaman hak-hak sipil nagara urang, urang Afrika Amérika kedah ngiringan babarengan pikeun ngadorong liburan féderal. Butuh waktu urang Afrika Amérika pikeun ngiringan ngadorong pajabat anu kapilih urang pikeun panerapan anu langkung kuat anu mangaruhan komunitas urang.

"Ieu kalebet aksés kana kasehatan kualitas, memperingati sejarah hideung dina sistem sakola, reformasi kaadilan kriminal, reformasi pulisi, hak milih sareng reparasi. Taun ayeuna, kami ngalaman hak sora kami diserang di sakumna bangsa ieu. Ku ngalaksanakeun Undang-Undang Hak Undian John Lewis, urang tiasa mastikeun yén hak sora urang dijagaan sareng sora urang kadéngé di ruang sora. Sens. Deb Fischer sareng Ben Sasse ngagaduhan tugas pikeun ngabantosan urang ngajaga sareng ngajagi hak-hak sora urang. Dinten ieu kami naroskeun yén anjeun nangtung dina solidaritas pikeun merangan kateuadilan ngalawan jalma kulit hideung sareng nyandak waktos sakedap pikeun merhatoskeun pentingna Juni. ”

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin