Kaluaran pers: NDP's Kleeb ngajukeun perjanjian ngeunaan ukuran infrastruktur, ngabeledug Sasse sareng Fischer pikeun oposisi

Pimpinan NDP Jane Kleeb ngajungjikeun kamajuan anu dilakukeun dinten Rebo di Sénat AS pikeun mindahkeun arah pasipatan bipartisan, tagihan infrastruktur $1 triliun, tapi ngagero Sens. Ben Sasse sareng Deb Fischer pikeun henteu ngadukung tindakan éta.

Sasse sareng Fischer henteu ngiringan 17 anggota parlemén GOP anu milih sareng Demokrat pikeun ngirim langkah nuju sora pamungkas.

"Sens. Sasse sareng Fischer henteu tiasa ngempelkeun kakuatan pikeun nyebrangan gang pikeun mindahkeun tagihan infrastruktur bersejarah ieu ka hareup, "sa Kleeb. "Panerapan anu kandel sareng bipartisan bakal numuhkeun ékonomi, nyiptakeun padamelan anu saé, ningkatkeun daya saing urang, sareng ngajantenkeun ékonomi urang langkung lestari, tahan banting, sareng adil. Éta bakal nyiptakeun padamelan padamelan anu saé -– kalayan langkung ti 80 persén waragad na ditutupan ku bekel upah anu berlaku anu meryogikeun padamelan anu diciptakeun pikeun nyayogikeun gajih sareng tunjangan anu lumayan.

"RUU infrastruktur alus pikeun Amérika sareng anu hadé pikeun Nebraska. Goréng teuing Sens. Sasse sareng Fischer ngan ukur paduli naon anu saé pikeun donor ageung sareng basis suara anu radikal, "saur Kleeb.

Mimiti diusulkeun ku Présidén Joe Biden, ukuran éta bakal ngawangun deui jalan-jalan runtuh, sasak, sistem cai sareng angkutan umum Amérika Serikat, sareng anu sanésna. Sénat diperkirakeun masihan persetujuan final pikeun ngukur dina sababaraha dinten ka payun.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin