Siaran pers: Kleeb NDP: Perwakilan Banjir sareng Smith teras-terasan ngaleungitkeun hak-hak Nebraskan ku cara milih ngalawan tagihan anu ngajagi perkawinan anu sami sareng antar ras. 

Korsi Démokratik Nebraska Jane Kleeb Salasa dikutuk Reps Republik Mike Banjir jeung Adrian Smith pikeun voting ngalawan ukuran House ngajaga sarua-kelamin jeung pertikahan interracial.

"Sakali deui, aranjeunna milih pikeun ngaleungitkeun hak-hak Nebraskan," saur Kursi Kleeb. "Gantina ngawakilan kulawarga Nebraska, Banjir sareng Smith ngawakilan jangjang kejam Partai Republik."

"Banjir aya dina roll nyata dina sababaraha minggu kahijina dina sora DC Banjir urang mean-berjiwa jeung heartless on nikah homo datang dina heels tina undian na. ngalawan sistem peringatan tipe Amber pikeun penembak aktip sareng tagihan anu bakal ngakodifikasi Roe v. Wade sareng ngajagi hak konstitusional awéwé pikeun ngarambat ka nagara sanés pikeun nampi aborsi. 

LATAR BELAKANG: Ukuran, anu lulus 267-to-157, mangrupakeun konfrontasi langsung jeung Mahkamah Agung, anu mayoritas konservatif di overturning Roe v Wade aksés aborsi geus sparked perhatian yén hak séjén dinikmati ku countless Amerika bisa jadi di jeopardy, nurutkeun The Associated Pencét.

Sora Salasa di DPR éta bagian tina cabang législatif negeskeun wewenangna, ngadorong deui ngalawan hiji pangadilan agrésif nu mucunghul niat dina revisiting loba hukum AS netep dina raraga cater kana jangjang kejam jeung katuhu Partéi Republik.

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin