Kaluaran pers: NDP's Kleeb salam ka Biden, Pelosi sareng Demokrat Kongrés salaku paket bantuan COVID parantos ditandatanganan kana undang-undang

 

Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb salam ka Présidén Joe Biden, Speaker DPR Nancy Pelosi sareng Demokrat Kongrés dina dinten Kemis saatos présidén nandatanganan undang-undang $1.9 triliun paket bantuan COVID na.

Hukum bakal kéngingkeun $1,400 dina pambayaran langsung ka 85 persén rumahtangga Amérika, ngalegaan sinyalna sareng ngabantosan nurunkeun premi kasehatan sareng masihan usaha alit naon anu diperyogikeun pikeun tetep kabuka. Éta ogé bakal ngalegaan asuransi pangangguran, nyayogikeun bantosan tuangeun sareng gizi, ngabantosan hateup sirah masarakat sareng ngirangan kamiskinan murangkalih janten satengah kalayan sababaraha ukuran kalebet kiridit pajak anak bersejarah anu bakal nempatkeun artos dina kantong jalma.

"Présidén Biden sareng Demokrat kongrés sumping pikeun urang Amérika - bantosan parantos aya," sa Kleeb. "Éta bantosan anu sami henteu ditawarkeun ku Sens. Ben Sasse sareng Deb Fischer sareng Wakil. Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith, anu nuturkeun paréntah GOP marching sareng merjuangkeun langkah-langkahna. Saatos 528.000 maotna ti COVID, aranjeunna milih ngalawan ukuran anu sacara harfiah bakal ngahemat nyawa di nagara urang. Partai Republik nyéépkeun Nebraskans ngarah tiasa ngalangkungan tingkat dasar sora aranjeunna anu paling ekstrim, anu sigana ngan ukur tujuan Don Bacon dina waktos ieu kumargi anjeunna ayeuna katingalina milari Gubernur. Pikeun pihak anu nyatakeun yén aranjeunna ngadukung nilai kulawarga, Republik milih henteu nempatkeun, rata-rata $8,200, langsung kana kantong kulawarga. "

Diantara hal-hal séjén, tanjeunna hukum ogé kalebet kauntungan pangangguran $300-per-minggu salami usum panas, sangu per-budak dugi ka $3,600 salami sataun, $350 milyar kanggo bantuan nagara, $34 milyar pikeun ngagedékeun subsidi Kamanusaan sarta Studi anu Terjangkau sareng $14 milyar pikeun distribusi vaksin .

Baca langkung seueur tina Administrasi Biden.

Baca langkung seueur tina DNC.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin