2022 Salam ka Sénator Nagara

Gabung sareng kami salam taunan pikeun acara Sénator Nagara sareng Nebraska Democratic Party sareng Sénator Propinsi Démokratik - Dems Dina Liar!

3 Maret 2022
6 dugi ka 8 wengi CT
Kebon Binatang Lincoln

Tingali inpormasi tabel sareng tikét di dieu.

INFORMASI SPONSORSHIP:

Pikeun aranjeunna anu ngamankeun sponsor na sateuacan akhir 2021, anjeun bakal kéngingkeun Sénator tambahan ditempatkeun dina méja anjeun anu bakal kalebet Sénator anu istilah kaluarna urang badé sohor dina acara Séptémber, sareng ayeuna bakal aya dina acara 3 Maret 2022. Éta urut Sénator kaasup Bolz, Crawford, Howard, Kolowski sareng Gancang. Ieu mangrupikeun dasar pangunjung anu mimiti sabab ngan ukur lima urang Sénator tambahan anu bakal dikurilingan!  

Acara taunan urang nyampur seueur waktos hiji-hiji dina hiji Sénator nagara, pamimpin Partai Démokratik sareng sponsor. Acara ieu kalebet musik, sasarengan, pembuka selera sareng program urang salut kana kerja keras Sénator kami. 

Tingkat Sponsor: Punten tingali kauntungan sponsor di handap. Anjeun tiasa mésér tabel sareng tikét online: https://secure.actblue.com/donate/salute2022 

Sponsor tabel pikeun 10 jalma – sapertos taun-taun samemehna, 2 tina korsi éta disisihkeun pikeun Sénator sareng tamu na. 

Upami anjeun mésér sponsor sateuacan 31 Désémber 2021, anjeun ogé bakal kéngingkeun tilas Sénator Propinsi. 

Pikeun sponsor $2,500 ka luhur, anjeun tiasa milih Sénator pikeun méja anjeun.

Sakali anjeun masihan sumbangan anjeun, Jim Rogers bakal ngahubungi tentang daptar tamu anjeun sareng preferensi Sénator anjeun (upami dina $2,500 tingkat langkung luhur).

    • Tikét Individu, $200

    • Sponsor Resolusi, $1,500
      • Hiji méja pikeun 10 jalma (euweuh Sénator ditugaskeun kana méja anjeun dina tingkat ieu).
      • Pangakuan dina program anu dicitak sareng online.

    • Bill Sponsor, $2,500
      • Hiji méja pikeun 10 jalma (2 korsi kanggo Sénator sareng tamu na).
      • Pangakuan dina program anu dicitak sareng online.
  • Anjeun tiasa milih Sénator anu ditugaskeun dina méja anjeun.
      • Botol anggur sareng kendi inuman khusus anu dicampur dina méja anjeun.

    • Sponsor Hukum, $5,000
      • Dua tabel pikeun 10 jalma dina unggal méja (2 korsi kanggo Sénator sareng tamu na).
      • Pangakuan dina program anu dicitak sareng online.
  • Anjeun tiasa milih dua Sénator anu ditugaskeun dina méja anjeun.
    • Botol anggur sareng kendi inuman khusus anu dicampur dina unggal méja anjeun.
    • Logo anjeun dina sagala bagéan tabel.

  • Pimpinan sponsor Pek, $10,000
    • NDP bakal nyayogikeun paket sponsor sareng tim anjeun kalebet, upami anjeun milih, kamampuan nyarios sababaraha kecap nalika program.

Sumbangan: Anjeun tiasa mésér tikét atanapi méja online atanapi ngalangkungan cek.

  • Punten janten cek éta mayarna ka Nebraska Democratic Party.

Patarosan: Upami anjeun hoyong ngabahas pilihan ieu atanapi aya patarosan, punten nelepon / ngirim téks ka Diréktur Eksekutif kami.

Jim Rogers, 402-706-8019, [email protected]