Hadiran Rapat Spring NDP

Nebraska Democratic Party (NDP) ngarepkeun ningali anggota SEC sareng SCC babarengan sareng Demokrat akar rumput di Rapat Spring urang di Lincoln! Dina rapat triwulanan, NDP ngayakeun bisnis partai, masalah sareng konstituén basis Kaukus patepung pikeun ngarencanakeun acara sareng kami ngempelkeun tujuan-tujuan partai-milih Demokrat di sadaya tingkatan di nagara urang.

Daptar Online pikeun rapat 17 Maret sareng 18 Maret


Tanggal, Waktos, Lokasi Rapat Spring (17 Maret + 18)

Kaukasus Iklim sareng Sambutan Sambutan lumangsung dina 17 Maret.

Rapat Kaukasus séjén, Distrik Kongrés, rapat SEC sareng SCC lumangsung tanggal 18 Maret.

Jadwal lengkep acara perenahna dina Halaman Facebook NDP (ogé dipasang di handap):

  • Rapat 17 Maret: Kantor NDP, 201 Kalér Jalan 8, #201, Lincoln
  • Rapat 18 Maret: Lincoln East High School, 1000 Kidul 70th Street, Lincoln


Pendaptaran sareng Hidangan
Anjeun kedah ngadaptar pikeun ngiringan rapat. Henteu aya biaya pikeun ngahadiran rapat.

Tanggal 17 Maret, pembuka makanan sareng bir lokal disponsoran ku Lancaster Democrats pikeun Sambutan Sambutan.

Tanggal 18 Maret, sarapan ringan muffin sareng kopi disponsoran ku NDP sareng Lancaster Demokrat tanpa biaya. Anjeun tiasa nyandak tuang siang anjeun atanapi upami anjeun hoyong tuang tuangeun anu kami nyayogikeun, anjeun kedah mayar $10 sateuacana. Anjeun tiasa milih mayar kanggo tuang siang salami prosés pendaptaran.

17 Maret 2017 Jadwal
Sadaya kajadian dina tanggal 17 Maret lumangsung di kantor NDP, 201 North 8th Street, #201, Lincoln, NE

4 sonten: Screening of Josh Fox dokumenter iklim "Kumaha Let Let" atanapi "Hudang"

5:30 pm: Rapat Kaukasus Iklim sareng ceramah Skype khusus sareng Josh Fox

7-8pm: Wilujeng sumping Resepsi kanggo Sadayana!

18 Maret 2017 Jadwal
Sadaya kajadian dina tanggal 18 Maret lumangsung di Lincoln East High School, 1000 South 70th Street, Lincoln

8-9
Check In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

8:30
Demokrat Ngalaman Cacat Cacat
Kulawarga Anu Digawe Kulawarga
Kaukus Katolik
Kaukus Samaun
Rapat Panitia Aturan (1,5 jam)

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

9:35
Kaukus Awéwé
Rapat Kursi County
Kaukasus Latino
Kaukasus LGBT
Latihan: Kumaha Tekenan Kongrés

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

10:40
Nebraska Demokrat Muda
Kaukasus Hideung
Kaukus Amérika Asli
Rapat Komite Platform sareng Resolusi
Latihan: Kumaha Ngadukung Tatangga Imigran

Istirahat 5 menit kanggo dugi ka rapat salajengna

11:45
Rapat CD1 (lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD2 ((lowongan pikeun SCC dipilih)
Rapat CD3 (lowongan pikeun SCC dipilih)

Istirahat 5 menit kanggo tuang siang

12:50 pm
Dahar beurang
Kinerja musik ku (lebetkeun nami)
Open-Mic kanggo pengumuman, pembaruan, seruan kanggo aksi (bakal dijalankeun ti 1: 15-1: 30pm)
Dahar beurang lumangsung di rohangan anu sami sareng rapat SCC, janten anjeun tiasa neraskeun tuang siang nalika rapat

13:15
Komite Eksekutif Nagara (detik) Check-In Huddle

13:30
Rapat Komite Pusat Nagara (SCC) / rapat diperkirakeun réngsé ku 4 sonten

Patarosan? Surélék [email protected] 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin