Biden ngirimkeun ka Nebraska

Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden gaduh disadiakeun Nebraska kalawan:

  • $1,2 milyar dina relief fiskal nagara
  • $685 juta dina relief fiskal lokal
  • Leuwih ti $564 juta dina relief pikeun K-12 sakola
  • Pangmayaran dampak ékonomi nepi ka $1,400 per jalma (di luhur $600 per jalma disadiakeun dina bulan Désémber) pikeun leuwih ti 1,205,400 déwasa jeung 520,100 barudak. Ieu mangrupikeun 90% sadaya déwasa di nagara éta sareng 89% sadaya murangkalih di nagara éta.
  • Bantuan tambahan nepi ka $1,600 per murangkalih ngaliwatan Kredit Pajak Anak ka kulawarga 434,00 murangkalih, ngangkat 18,000 murangkalih kaluar tina kamiskinan
  • Bantuan tambahan dugi ka ampir $1,000 ngalangkungan Kredit Pajak Panghasilan Dihasilkeun ka 104,000 padamel anu teu boga budak, kalebet seueur padamelan di garis payun.
  • Premi asuransi kaséhatan pasar anu $2,438 langkung handap per bulan pikeun pasangan umur 60 taun nampi $75,000 per taun

Hukum Infrastruktur Bipartisan Présidén Biden bakal nyadiakeun Nebraska kalawan:

  • Jalan jeung Sasak: Nebraska bakal ngaharepkeun nampi $2 milyar pikeun program anu dibagi-bagi jalan raya féderal sareng $225 juta pikeun ngagantian sareng perbaikan sasak dina Undang-Undang Investasi Infrastruktur sareng Pekerjaan salami lima taun.
  • Angkutan Umum: Nebraska bakal ngarepkeun nampi $186 juta salami lima taun dina Undang-Undang Investasi Infrastruktur sareng Pekerjaan pikeun ningkatkeun pilihan angkutan umum di sakuliah nagara.
  • Kandaraan listrik: Nebraska bakal ngaharepkeun nampi $30 juta salami lima taun pikeun ngadukung perluasan jaringan ngecas EV di nagara éta.
  • Perluasan pita lebar: Nebraska bakal nampa alokasi minimum $100 juta pikeun mantuan nyadiakeun cakupan broadband sakuliah nagara, kaasup nyadiakeun aksés ka sahenteuna 33.650 Nebraskans anu ayeuna kakurangan eta. Sareng, dina Undang-Undang Investasi Infrastruktur sareng Pekerjaan, 449,000 atanapi 24% jalma di Nebraska bakal layak pikeun Benefit Konektipitas Affordability, anu bakal ngabantosan kulawarga berpendapatan rendah pikeun aksés internét.
  • Kahuruan: Nebraska bakal ngaharepkeun nampi $16,8 juta salami lima taun pikeun ngajagaan tina seuneu liar.
  • Protection Cyber: Nebraskans ogé bakal nampa $12,7 juta ngajaga ngalawan cyberattacks.
  • Biaya énergi: Nebraska bakal nguntungkeun tina $3,5 miliar investasi nasional bersejarah tagihanana dina weatherization nu bakal ngurangan biaya énergi pikeun kulawarga.
  • Cai beresih: Nebraska bakal ngaharepkeun nampi $358 juta salami lima taun pikeun ningkatkeun infrastruktur cai di nagara éta sareng mastikeun yén cai nginum anu bersih sareng aman mangrupikeun hak di sadaya komunitas.
  • Bandara: Nebraska bakal nampa kira $111 juta pikeun pangwangunan infrastruktur pikeun bandara leuwih lima taun.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin