Caesar sareng Cicero sareng seueur deui - #NebDems News

Masihan kudos ka Présidén Biden sareng Demokrat kongrés pikeun ngadorong paket bantuan COVID $1.9 triliun présidén. Jempol irung anjeun dina Republik kongrés, anu merangan ukuran unggal léngkah.

Hukum bakal kéngingkeun $1,400 dina pambayaran langsung ka 85 persén rumahtangga Amérika, ngalegaan sinyalna sareng ngabantosan nurunkeun premi kasehatan, sareng masihan usaha alit naon anu diperyogikeun pikeun tetep kabuka. Éta ogé bakal ngalegaan asuransi pangangguran, nyayogikeun bantosan tuangeun sareng gizi, ngabantosan hateup sirah masarakat sareng ngirangan kamiskinan murangkalih satengahna sareng sababaraha ukuran kalebet kiridit pajeg anak $3,600 anu bersejarah anu bakal nempatkeun artos dina kantong jalma.

Tangtosna, Sens. Ben Sasse sareng Deb Fischer sareng Wakil. Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith nuturkeun paréntah GOP sareng milih ngalawan ukuran éta - bahkan saatos 528.000 maotna COVID di Amérika Serikat hungkul.

Seueur di GOP masihan alesan anu suci pikeun milih ngalawan paket bantuan, anu dicatet ku Esquire's Charles Pierce:

"Unggal urang Republik (deui) milih ngalawan ngirim bantosan ka nagara anu ditumpes ku pandemi sareng karusakan ékonomi anu disarengan ku éta, sanaos aranjeunna milih pikeun relief anu sami dina kaayaan presiden sateuacanna *, anu henteu terang naon anu anjeunna lakukeun ngeunaan naon waé.

Sakumaha anu kuring carioskeun, jam debat moal ngajantenkeun hilap ka Caesar sareng Cicero. Partai Republik ngaliwat dua garis pertahanan anu fantastis - yén tagihanana dibuka pambuka banjir kana "sosialisme" Amérika, sareng kumaha sadayana bakal langkung saé upami tagihanana dihasilkeun sacara "bipartisan". Bahwa basa aranjeunna henteu janten seuneu nalika aranjeunna ngadamel pitches ieu mangrupikeun buktos anu cekap yén Gusti hates ningali C-SPAN. "

***

Ngahaturkeun ka Spencer K. Danner, Jr dina kapilih janten wakil ketua NDP Sabtu kamari ku Panitia Pusat Nagara.

Danner, diréktur patuh di First National Bank of Omaha, kapilih dinten Sabtu ku Komite Pusat Nagara partéy éta.

"Mangrupikeun kahormatan sareng hak istiméwa pikeun kapilih janten Wakil Kursi sareng ngawakilan nagara bagian hébat Nebraska," saur Danner. "Pésta kami langkung kuat nalika sora-sora anu beragam ti sakumna nagara bagian ngahiji; ti Omaha ka Scottsbluff sareng Valentine ka McCook, ngalambangkeun wasiat Nebraskans. Tujuan kuring nyaéta ngawangun, investasi, sareng meunang pamilihan umum di sakumna nagara ieu; babarengan, urang bakal. ”

Danner ayeuna damel salaku anggota Komite Nasional Démokratik (DNC) barengan Ketua Jane Kleeb sareng Komite DNC Charlene Ligon sareng Komite Ron Kaminski. Danner ogé bakal ngajabat salaku anggota Asosiasi Komite Démokratik Nagara (ASDC).

"Spencer Danner ngagaduhan warisan kapamimpinan anu panjang di kulawargana ti akina, Sen. Danner, sareng indungna, anu janten kaptén pemadam kebakaran," sa Kleeb. "Spencer nuju ngagolkeun salaku Wakil Kursi Amérika Afrika mimiti partai urang. Kuring bangga tiasa ngabantosan anjeunna pikeun tetep ngawangun pésta kami kalayan sagala warna biru dina méja damel pikeun milih Demokrat. "

***

Aya sababaraha Pawai Wanita di bulan ieu ngalangkungan propinsi. Pastikeun anjeun mariksa aranjeunna kaluar:

7-21 Maret: Omaha Virtual March (Sateuacanna)

20 Maret: 
Pawai Wanita Lincoln sareng Wakil AS Nikema Williams ti GA

20 Maret
Tri-Kota Maret Awéwé

***

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu dimampuhkeun pikeun langkung seueur nembak Nebraskan, khususna jalma-jalma anu padamelan kritis sareng profesi sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

***

Kami multibasa!

Kami parantos gaduh pilihan tarjamahan pikeun sababaraha waktos pikeun ngamungkinkeun para panyatur Spanyol maca halaman wéb NDP.

Minggu ayeuna, kami nambihan tombol panarjamah Tionghoa di luhur panarjamah urang Vietnam, Arab, Sudan sareng Mandarin pikeun ngalangkungan komunitas imigran anu hirup.

Sumebar kecap!

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu.

Kami bakal ngintunkeun anjeun email nalika aya masalah anu mencét anu saé pikeun LTE atanapi tamu op-ed sareng nyungkeun sukarelawan. Kami bakal nyayogikeun bantosan sareng dorongan.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan parantos dédéngéan minggu ieu sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

Pencét di dieu pikeun maca Preston Love, Jr ngeunaan panerapan panerapan éta.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 23 Maret, Sareng calon kota Lincoln sareng Omaha.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Lincoln Block Captains diajak ngiringan gancang ngeunaan naon anu urang lakukeun kontak ieu sareng pikeun minuhan calon anu nuju ngajalankeun.

Kami bakal ngalirkeun bagian anu munggaran ieu dina Facebook langsung sareng anjeun tiasa nonton engké upami anjeun henteu sayogi pikeun nelepon.

Saatos latihan, kami bakal ngagaduhan sési pemecahan masalah MiniVAN janten saha waé di luar Lincoln anu peryogi bantosan ogé tiasa ngiringan gabung.

Daptar didieu.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich dina tagihan relief COVID anu tos disebatkeun sareng masalah GOP anu salah.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

7-21 Maret: Omaha Virtual March (Sateuacanna)

12 Maret: Pelatihan Lincoln Captures Latihan Nyegerkeun

14 Maret:
 2021 Perayaan Patriot LCDP

20 Maret: Pawai Wanita Lincoln sareng Wakil AS Nikema Williams ti GA

20 Maret: Tri-Kota Maret Awéwé

20 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 AprilPoé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April: Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin