CD2 ngalir ka "Tos Up" rating; Bacon labuh dina polling

Jam ka tukang, Cook Pulitik Laporan ngumumkeun parobahan rating anu mindahkeun Kacamatan Kadua Nebraska ti "Kamungkinan Republik" pikeun "Tos Up,"Ngadamel korsi ieu salah sahiji ngan lima di sakabéh nagara anu dicekel ku hiji Republik incumbent ngajalankeun pikeun ulang pamilihan kalawan rating ieu. Laporan Pulitik Cook mangrupikeun publikasi non-partisan mandiri anu nganalisa pamilihan sareng pangkat ras kongres paling luhur di sakumna. 
 
Cook nyatakeun yén "sababaraha survey swasta anu dicandak ku dua pihak ayeuna nunjukkeun anjeunna [Bacon] dihijikeun sareng atanapi ngiringan kaayaan Démokratik anu langkung sedeng Sen. Tony Vargas."
 
Memo polling internal dikaluarkeun ku kampanye Vargas bulan panungtungan nembongkeun Vargas ngarah Bacon 48-47 dina head-to-head cocok-up, kaasup hiji 9 titik kalungguhan jeung pamilih Independen. Mémo éta ogé nyorot pendirian pribadi Bacon anu lemah sareng pamilih, khususna sareng awéwé ti sakumna spéktrum politik anu mendakan pandangan ekstrimis ngeunaan hak aborsi pisan masalah.
 
Carita Cook nyorot oposisi Bacon kana aborsi tanpa pengecualian pikeun aborsi, bahkan dina kasus perkosa, incest, sareng kahirupan indung. Bacon ogé ayeuna mangrupikeun sponsor pikeun tagihan anu ngalarang aborsi di sakumna, tanpa aya pengecualian. 
 
Vargas ngaluarkeun pernyataan di handap ieu:
 
"Ieu mangrupikeun pamekaran nasional anu penting dina balapan ieu, tapi ngan ukur negeskeun naon anu parantos dipikanyaho ku pamilih Nebraska - yén Don Bacon parantos robih sareng anjeunna henteu deui jalma anu pas pikeun ngawakilan distrik ieu. Dina 6 taun ka tukang, lawan kuring parantos ngantunkeun konstituénna pikeun ngalakukeun panawaran bos partaina sareng donor kapentingan khusus, milih ngalawan ngajaga harga gas terjangkau sareng ngontrol inflasi, ukuran reformasi kaamanan gun bipartisan, sareng ngadukung larangan ekstrim anu nempatkeun pamaréntahan. di tengah kaputusan médis nu kudu ditinggalkeun ka awéwé jeung dokter maranéhanana.
"Kami langkung kabagi tibatan anu kantos. Sareng urang peryogi pamimpin anu bakal ngahijikeun urang, sanés jalma anu ngancurkeun urang. Waktosna pikeun kapamimpinan énggal sareng kuring siap damel pikeun Nebraskans. 
 
Ngeunaan Tony
 
Tony Vargas geus ngalayanan Nebraskans salaku pajabat kapilih pikeun ampir dasawarsa. Tony diajar nilai-nilai komunitas, kerja keras, sareng katekunan ti kolotna, anu, ti mimiti anu hina, ngorbankeun sadayana pikeun masihan kasempetan pikeun murangkalih pikeun masa depan anu langkung cerah. Henteu masalah kumaha sibukna kulawarga éta, aranjeunna tuang siang babarengan unggal wengi, dimana kolotna ngadorong Tony pikeun "tetep di bumi, tapi ngahontal béntang." 
 
Tony devoted karirna pikeun layanan publik sarta ngaronjatkeun kasempetan pikeun sakabéh Nebraskans. Anjeunna parantos ngalayanan komunitas urang ti saprak 2013, mimiti salaku anggota Dewan Sakola Umum Omaha teras janten anggota Legislatif Nebraska. Salaku sénator a, Tony geus ngembangkeun hiji reputasi pikeun civility sarta gawé bareng saha pikeun meunangkeun hal dipigawé pikeun pagawe Nebraska jeung usaha leutik.
 
Anjeunna parantos suksés ngaluluskeun undang-undang pikeun nguatkeun sakola umum urang, ningkatkeun aksés ka kasehatan, nyorong téknologi sareng inovasi, sareng ningkatkeun panyalindungan konsumen.
 
Tony ngamimitian karirna salaku guru sakola umum, nampi panghargaan "Guru Paling Pinunjul" sareng "Guru Taun", sareng parantos damel di séktor nirlaba sareng pendidikan, narékahan pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sareng kasempetan pendidikan pikeun rébuan. barudak di sakuliah Amérika Serikat.
 
Generasi munggaran kulawargana anu lulus kuliah, Tony nampi gelar Bachelors of Arts di Universitas Rochester sareng Masters in Education di Pace University. Tony sareng pamajikanana, Lauren, ngasuh dua budakna, Ava sareng Luca, di Omaha. Aranjeunna parishioners Bangga Garéja St Frances Cabrini, dimana Tony jeung Lauren anu nikah.
 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin