Ilubiung dina Konvénsi County, Nagara sareng Nasional

Kursi Jane Kleeb sareng Nebraska Democratic Party - dina 7 April 2020 - ngumumkeun aturan sareng jadwal anu dirévisi pikeun konvénsi kabupatén sareng nagara sareng prosés aplikasi pikeun ilubiung dina konvénsi kabupatén sareng nagara.

Aturan sareng prosés ngatur konvénsi kabupatén sareng nagara disatujuan ku Komite Eksekutif Nagara NDP sareng Komite Nasional Démokratik.

Prosés pikeun konvénsi kabupatén sareng nagara robih kusabab coronavirus sareng kabutuhan ngajaga kasehatan sareng kasalametan sadayana janten prioritas utama. Prosés pikeun dijalankeun salaku Delegasi Nasional ditetélakeun ogé dina blog ieu sareng dokumén aturan anu dihubungkeun di handap ieu.

Patarosan

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan prosés na, punten email ka pamimpin ieu:

Agenda Konvénsi Nagara

Konvénsi Nagara bakal lumangsung dina platform telepon sareng pidéo dina 13-14 Juni 2020.

Kaping Tanggal

1 Méi: Pendaptaran ditutup dina 1 Méi tabuh 5 sonten CT pikeun ilubiung dina konvénsi kabupaten anjeun. Email [email protected] kalayan aya patarosan.

1 Méi: Bates waktos ka kirimkeun pencalonan anjeun pikeun kalungguhan pimpinan kabupaten atanapi nagara bagian éta nyaéta 1 Méi tabuh 5 sonten CT. Email [email protected] kalayan aya patarosan.

14-16 Mei: Tanggal pikeun Demokrat di unggal Distrik Kongrés pikeun masihan input ngeunaan draf Platform 2020-2022.

Kemis - 14 Mei jam 6 sonten pikeun CD1

Jumaah - 15 Méi tabuh 6 sonten kanggo CD2

Saptu - 16 Mei jam 2 siang CT pikeun CD 3

17-24 Mei: Konvénsi kabupatén leutik (kabupatén anu pendudukna sahandapeun 50.000) kalaksanakeun ngalangkungan platform telepon / pidéo anu diayakeun ku NDP. 

17 Méi: Surat sora dikirim ka opat Konvénsi County anu ageung - Douglas, Aula, Lancaster sareng Sarpy - Delegasi. Pitunjuk ngeunaan undian dikirimkeun ka email kana delegasi éta.

26 Méi: Deadline ka kirimkeun pencalonan anjeun pikeun Delegasi Nasional, 26 Méi jam 5 sonten.

27 Méi: Balota County ageung kedah dipulangkeun ka NDP. Pitunjuk ngeunaan undian kalebet kana utusan éta.

30-31 Mei: Konvénsi kabupatén ageung - Douglas, Hall, Lancaster sareng Sarpy - kajantenan ngalangkungan platform telepon / pidéo anu diayakeun ku NDP. 

13 Juni: CD Caucuses, Panitia Kapercayaan, sareng rapat Panitia Présidén / Wakil Présidén dilakukeun liwat platform telepon / pidéo anu diayakeun ku NDP. 

  • Panitia Kapercayaan, 5 sonten
  • CD Kaukasus, 6 sonten
  • Panitia ngeunaan Pamilih Présidén / Wakil Présidén, 7 wengi

14 Juni: Konvénsi Nagara, 1-6 pm CT ngalangkungan platform telepon / pidéo anu diayakeun ku NDP. 

17-20 Agustus: Konvénsi Nasional, di Milwaukee, WI (tiasa robih).

Platform NDP sareng Peraturan Ngatur Konvénsi sareng Proses Pilihan Delegasi

NDP 2020-2022 Platform

Aturan Konvénsi Nagara 2020 

Aturan Konvénsi Kabupatén Darurat 2020

Gariswanci sareng Formulir Konvénsi County sareng Propinsi

Rencana Pilihan Delegasi Nebraska Democratic Party

Prosés Delegasi Nasional

NDP bakal ngintunkeun 33 utusan ka konvensi nasional di Milwaukee. 

Délégasi otomatis nyaéta Kursi NDP Jane Kleeb, Kursi Mitra Mimiti Richard ngadaptar, Komite Nasional Ron Kaminski, sareng Komite Nasional Patty Zieg.

29 delegasi nasional tambahan bakal dipilih / ditegeskeun dina Konvensi Nagara NDP, diayakeun dina telepon, tanggal 13 sareng 14 Juni.

NDP damel sareng mitra di saluruh nagara pikeun nyiptakeun prosés dimana unggal Nebraskan ngagaduhan kasempetan pikeun didangukeun rencana nalika urang siap pikeun 2020. Kami ngayakeun langkung 30 palatihan di panjuru nagara.

Sakur Démokrat anu kadaptar di Nebraska anu badé kapilih salaku utusan ka Konvensi Nasional kedah mimiti milih dina 12 Méi 2020 Présidén Présidén Présidén ogé nyungkeun formulir na pikeun nyatakeun pencalonan pikeun Delegasi Nasional. Pendaptaran ditutup dina 26 Méi.

Pikeun calon delegasi tingkat Kongrés, nami anjeun bakal disimpen dina sora ka sadaya delegasi anu kapilih pikeun ngiringan konvénsi nagara. Délégasi At-Large sareng delegasi PLEO bakal dipilih / disahkeun ku sora sora / sora panggero sora dina telepon konvensi nagara sareng tunduk kana aturan énggal-énggal (tingali mémo Rencana Pilihan Delegasi ka DNC).

Konvénsi County

Sadaya konvensi kabupaten taun ayeuna diayakeun 17-31 Mei dina platform telepon / pidéo anu diayakeun ku NDP. 

Pikeun anu ngadaptar pikeun konvénsi kabupaténna, NDP ngintunkeun inpormasi salengkepna pikeun konvénsi kabupaten na.

Kabupatén ageung - kalebet Douglas, Hall, Lancaster sareng Sarpy - bakalan ngayakeun konvensi dina telepon tapi sora bakal kajadian ngalangkungan sora kertas sateuacan konvensi ngariung dina telepon. Saatos NDP ngolah pendaptaran anjeun, kartu suara bakal dikirim ku email ka anjeun.

Sadaya sora pikeun kabupatén alit dilakukeun dina telepon.

Wangun konci

Bates waktos pikeun pendaptaran Konvensi County ayeuna parantos ditutup. Email [email protected] kalayan aya patarosan.

Bates waktos pikeun nyatakeun pencalonan pikeun pamimpin partai kabupaten sareng nagara (kalebet Komite Pusat Negara) ayeuna parantos ditutup. Email [email protected] kalayan aya patarosan.

Bates waktos pikeun nyatakeun pencalonan pikeun Delegasi Nasional ayeuna parantos ditutup. Email [email protected] kalayan aya patarosan.

Tanggal Konvénsi County sareng Kali

Adams
26 Mei, 7:00 wengi

Antelop
18 Mei, 6:00 sonten

Arthur
23 Méi, 6:30 pm (5:30 pm MT)

Banner
22 Méi, 7:30 pm (6:30 pm MT)

Blaine
23 Méi 7:30 wengi

Boone
17 Méi, 12:00 pm

Kotak Butte
24 Mei, 7:00 sonten (6:00 pm MT)

Boyd
17 Mei, 3:00 sonten

Brown
17 Mei, 3:00 sonten

Kebo
18 Méi 7:00 wengi

Burt
20 Mei, 6:00 sonten.

Butler
17 Méi, 5:30 sonten

Cass
17 Méi, 1:30 sonten

Cedar
17 Méi 7:00 wengi

Ngudag
24 Méi, 5:00 sonten (4:00 pm MT)

buah Cherry
18 Méi 7:00 wengi

Cheyenne
23 Méi 11:00 énjing (10:00 MT)

Liat
17 Mei, 2:00 sonten

Colfax
20 Méi 7:30 wengi

Cuming
19 Mei, 7:00 wengi

Custer
17 Mei, 4:30 sonten

Dakota
21 Mei 7:00 wengi

Dawes
17 Méi, 8:00 wengi (7:00 pm MT)

Dawson
19 Méi, 6:30 sonten

Deuel
23 Méi 7:30 pm (18:30 MT)

Dixon
21 Mei 7:00 wengi

Dodge
21 Méi, 6:30 sonten

Douglas
30 Méi 10:00 énjing

Dundy
17 Méi, 6:00 sonten (5:00 pm MT)

Fillmore
19 Mei, 7:00 wengi

Franklin
18 Méi 7:00 wengi

Tepi wates
18 Mei, 6:00 sonten

Tungku
18 Méi 7:00 wengi

Gage
23 Méi, 13:00

Kebon
22 Méi, 7:00 wengi (6:00 pm MT)

Garfield
25 Méi 7:00 wengi

Gosper
18 Méi, 5:00 sonten

Ngabulkeun
18 Méi, 5:30 sonten (6:30 CT)

Greeley
22 Mei, 7:30 wengi

Aula
31 Méi 11:00 énjing

Hamilton
18 Méi 7:30 wengi

Harlan
23 Méi, 13:00

Hayes
19 Méi 7:30 wengi

Hitchcock
22 Mei, 7:00 wengi

Holt
23 Méi 10:00 énjing

Pancing
26 Méi, 8:00 wengi (7:00 pm MT)

Howard
21 Méi, 5:00 sonten

Jefferson
23 Méi, 13:00

Adang
23 Méi, 2:00 sonten

Kearney
25 Mei, 6:00 sonten

Keith
21 Méi, 6:30 sonten

Keya Paha
23 Méi 10:00 énjing

Kimball
23 Méi 11:00 énjing

Knox
23 Méi, 13:00

Lancaster
30 Méi, 4:30 sonten

Lincoln
21 Mei, 6:00 sonten

Logan
23 Méi, 4:00 sonten

Golongan
23 Méi, 6:00 sonten

Madison
19 Mei, 6:00 sonten

McPherson
24 Mei, 4:00 sonten

Merrick
24 Mei, 4:00 sonten

Morrill
24 Mei, 6:00 sonten

Nance
24 Mei, 6:00 sonten

Nemaha
23 Méi 10:00 énjing

Nuckoll
27 Mei, 7:00 wengi

Otoe
23 Méi, 4:00 sonten

Pawnee
17 Mei, 4:00 sonten

Perkins
26 Méi, 6:30 sonten

Phelps
25 Mei, 6:00 sonten

Pice
20 Mei 7:00 wengi

Platte
20 Mei 7:00 wengi

Polk
27 Mei, 6:00 sonten

Willow Beureum
21 Mei 7:00 wengi

Richardson
21 Mei 7:00 wengi

Batu
23 Méi 10:00 énjing

Uyah
25 Mei, 6:00 sonten

Sarpy
31 Méi, 3:00 sonten

Saunders
17 Mei, 2:00 sonten

Scotts Bluff
23 Méi, 2:00 pm (1:00 pm MT)

Seward
23 Méi 10:00 énjing

Sheridan
20 Méi 7 pm (6:00 pm MT)

Sherman
25 Méi 7:00 wengi

Sioux
23 Méi 3:00 pm ( 2:00 pm MT)

Stanton
23 Méi, 6:00 sonten

Thayer
27 Mei, 6:00 sonten

Thomas
25 Méi 7:00 wengi

Thurston
17 Mei, 2:00 sonten

Lebak
20 Mei 7:00 wengi

Washington
20 Mei 7:00 wengi

Wayne
19 Mei, 7:00 wengi

Wébster
26 Mei, 7:00 wengi

Gancang
26 Mei, 7:00 wengi

York
23 Méi, 12:00 pm

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin