Ngokolakeun COVID Crown sareng seueur deui - #NebDems News

Gubernur Pete Ricketts sareng Gubernur Florida Ron DeSantis parantos ngiringan kana sakumpulan alit gubernur GOP anu siga anu negeskeun mastikeun warga negerina ngontrak COVID.

Aranjeunna nolak ngaluarkeun mandat topéng atanapi larangan anu sanés sareng ngabahayakeun nalika kota sareng kabupatén nyobian nerapkeun hal anu sami. Ricketts sacara sakedik nolak pedoman CDC pikeun pandemi éta sareng parantos nutup dasbor online anu nyebarkeun inpormasi sareng statistik COVID. DeSantis parantos tiasa ngajantenkeun Florida janten tempat inféksi COVID hiji-stop.

Tapi Ricketts sareng DeSantis nuju ditantang pikeun Ngokolakeun Mahkota Covid ku Gubernur Texas Greg Abbott, salah sahiji jalma anu henteu ngan ukur nolak pikeun ngamimitian pancegahan pandemi akal sehat, tapi ogé nandatanganan hukum anu ngajantenkeun leres-leres haram pikeun otoritas séjén pikeun mandat aranjeunna.

Cueing Esquire's Charles Pierce:

Minggu kamari, pajabat daérah Houston nyatakeun gelombang inféksi varian délta jadi nyaring rumah sakit di daérah éta yén sababaraha pasien kedah dialihkeun ka luar kota, kalayan hiji dikirim ka Dakota Kalér.

Anjeun mendakan diri anjeun kaluar sareng opat minggu ka hareup, anjeun hudang di Bismarck, ningali jandéla rumah sakit anjeun di dua silo rudal sareng toko mobil salju. Pangobatan modéren dina pangsaéna.

Sacara serius, kumaha upami anjeun ahli médis anu henteu pamrih, sareng anjeun milih pilihan karir anu picilakaeun pikeun ka Texas pikeun ngabantosan, sareng ibu anu hariwang ti salah sahiji komunitas anu resep kabébasan nyata dimana teu aya anu tiasa ngawartosan ka batur naon anu kedah dilakukeun datang ka anjeun sareng naroskeun kumaha carana ngajaga budakna aman di sakola. Naon anu anjeun carioskeun ka anjeunna? Pindah ka Vermont?

Ieu ogé tiasa janten waktos "Tahan bir abdi" kanggo Ricketts sareng DeSantis.

Tetep di dieu.

***

Déwan Bupati NU dina dinten Jumaah nolak resolusi bénten sareng calon gubernur GOP, Jim Pillen ngalarang ngajar Téori Balap Kritik di kampus NU. Ukuran éta ogé dirojong ku Gubernur Pete Rickets.

Dinten Kemis, Dulce Sherman, pupuhu Kursi Latinx Caucus NDP, Precious McKesson, korsi Hideung Caucus sareng Colette Yellow Robe, korsi Caucus Asli, nyerat op-ed dina Lincoln Journal Star ngalawan ukuran éta.

Sareng hatur nuhun khusus kanggo Bupati Elizabeth O'Connor sareng Barbara Weitz - duanana Demokrat - pikeun milih ngalawan ukuran éta.

***

Pupuhu Komite Nasional Démokratik Jaime Harrison sareng Kursi Kaukus Asli DNC Rion Ramirez ngagabung sareng Kursi NDP Jane Kleeb sareng Kursi Kaukus Asli NDP Colette Yellow Robe dina mikawanoh Poé Internasional Masarakat Adat sadunya dina Senén.

Baca di dieu.

***

Unggal taun dina tuang Morrison-Exon urang, anu mangrupikeun acara penggalangan dana taunan kami, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Tapi kusabab varian Delta naék na kusabab Gubernur Ricketts parantos ngajelaskeun yén anjeunna henteu bakal nuturkeun pedoman CDC - upami aranjeunna nunjukkeun yén henteu aya deui pakumpulan langkung ti 100, sareng sajabana - SEC nyandak sora minggu ieu pikeun ngajantenkeun Rapat SCC terakhir pikeun 2021 (dina 3 Oktober) sareng acara ME 2021 (6 Nov) acara online.

Kami terang yén ieu nguciwakeun, sabab urang sadayana hoyong deui normal. Nanging, kami pisan gugup sareng trend angka sareng panolakan gubernur nuturkeun pituduh CDC.

Kéngingkeun tiket ka acara Morrison-Exon di dieu.

Tenggat waktos nominasi penghargaan nyaéta 1 Séptémber jam 5.pm CT. Kirimkeun nominasi di dieu.

***

Ngahaturkeun nuhun ka Kaukus Awéwé Démokratik Nebraska pikeun Helen Boosalis anu suksés anu Nginspirasi Awéwé Luncheon sareng panarima beasiswa na (gambar dihandap L to R: Maya Thomas, Pastor Janet Banks, Caiden Henry-Perlich. Henteu gambar: Johnna Bailey)! Hatur nuhun pikeun sadayana anu anjeun lakukeun di nagara kami pikeun ngadukung sareng milih awéwé!


***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

 

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

 

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

***

Simpen tanggal pikeun Salam taunan kami ka Sénator, anu bakal dilaksanakeun di luar di Kebon Binatang Lincoln Children on 14 Séptémber.

Kéngingkeun tikét sareng tabel ayeuna!

***

NDP parantos ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang di saluruh nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék ngagantungkeun kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal. Anu milari pamundut ka Kantor Mobile kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Daptar pikeun sési salajengna dina 26 Séptémber: Fallicies Logis - Kumaha pernyataan palsu dipaké pikeun distorsi masalah dina debat politik sareng kampanye.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Telepon wilujeng sumping-ka-Pesta parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 17 Agustus sareng bakal ngabahas platform NDP.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Sukarelawan sareng NDP!

Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian daérah anu cocog sareng bakat sareng waktos anjeun. Kami peryogi sukarelawan pikeun sadayana ti mimiti éntri data dugi ka ngetok panto, tina ngabuktos dugi ka nyarios umum. Upami anjeun ngagaduhan katerampilan khusus anu anjeun badé anggo pikeun ngawangun pésta éta, punten nambihan éta dina koméntar.

Upami anjeun hoyong ngabantosan, kami tiasa nempatkeun anjeun damel.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

14 Agustus: Acara NDP Burgers sareng Beer di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

1 Séptémber: Bates waktos pikeun nominasi NDP Morrison-Exon Awards

13 SéptémberSesi législatif khusus ngeunaan redistricting

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

26 Séptémber: Pelatihan Kampanye: Kekalahan Logis

3 OktoberRapat SCC

6 NovAcara Morrison-Exon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin