Désémber 2018 Rapat NDP

Nebraska Democratic Party (NDP) sareng Partai Démokratik Valley County gumbira ningali sadaya anggota SEC sareng SCC dibarengan ku Kursi County, Calon, Pajabat Dipilih sareng Demokrat Grassroots dina Rapat kami di Ord!

Kami ngadorong sadayana Demokrat pikeun ngiringan anjeun tiasa diajar kumaha aub dina operasi sareng kampanye pésta.

Dina rapat triwulanan, NDP ngayakeun bisnis partai, masalah sareng konstituén basis Kaukus patepung pikeun ngarencanakeun acara sareng kami ngiringan ngamajukeun tujuan partai.

Mésér Tikét Makan (Kami nyarankeun pisan sabab kami ngagaduhan agenda anu dipak)

Bagikeun Acara Facebook

Nyayogikeun Eupan Balik ngeunaan Kaukasus Présidén atanapi Utami pikeun 2020

Milarian Paket 30 dinten lengkep di dieu

Milarian Agenda 10-Day di dieu

Hotél: Kami gaduh blok kamar dina tingkat réduksi di dua hotél anu béda.

- Cobblestone Inn / Pusat Acara Trotter

-127 Trotter Ave, Ord, NE 68862

-Nami Blok: Nebraska Demokrat

-Nilai: $79.99 per wengi

-Airport Motel

-1518 Kalér 28 st, Ord, NE 68862

-Telepon pikeun cadangan: 308-728-3649

-Nami Blok: Nebraska Democratic Party

-Nilai: 1 jalma - $59 + pajeg - 2 Jalma $65 + pajeg

Lokasi Rapat: Kami ngagaduhan tilu lokasi anu béda dimana kami ngayakeun acara di Ord. Kami terang ieu nyababkeun kabingungan dina waktosna – tapi kumargi ieu mangrupikeun kota alit, urang ngalakukeun anu pangsaéna supaya ieu gampang ditingalkeun mungkin.

-Dés. 7, Rapat Kaukasus: Pusat Komunitas Pusat, 1514 K St, Ord, NE

-Dés. 7, Kaukasus Unggulan (Padesaan sareng Ag) kalayan Makan Sup sareng Panyatur Tamu ti Scratchtown: Pusat Acara Trotter, 127 Trotter Avenue, Ord, NE

-Dés. 8, Latihan, Rapat CD sareng Rapat SCC: The Golden Husk, 129 S 16th St, Ord, NE

 

Inpormasi konci pikeun Rapat Désémber

 

Dina rapat Désémber, kami bakal milih sadaya Anggota Panitia Tetap, ngabahas jadwal SCC pikeun 2019-2020 (tingali jadwal anu diusulkeun dina bungkus), sora dina Présidén Utama atanapi Kaukasus sareng prosedur rencana Pilihan Delegasi, sareng mempermudah Diversitas sareng latihan Pangasupan. Kalayan kecap séjén, agenda anu dikemas pisan.

Kami terang Anggota SCC kami bakal capé ti usum pamilihan umum 2018 sareng kami seueur naroskeun kanggo rapat - tapi, ogé terang kami gaduh pamilihan dina Méi 2019 sareng kedah mutuskeun aspek kritis pikeun siklus 2020 .

Hal anu senang dilakukeun nalika di Ord: https://www.facebook.com/ordnebraska/

 

Jadwal Rapat

 

7 Des: Rapat Kaukasus

 

Pusat Komunitas Pusat, 1514 K St, Ord, NE 68862

 

5:00 pm-6:00 pm
Kaukus Samaun- Kelas Kalér
Kaukasus Iklim- Kelas Kidul
Kaukasus LGBTQ- Daérah umum
Latinx Caucus- Ruang Konperénsi Utama

6:00 pm-7:00pm
Rapat Kursi County- Rapat Konperénsi Utama
Kaukus Asli- Kelas Kalér
Nebraska Demokrat Muda- Daérah Umum
Kaukus antar agama- Kelas Kidul

7:00 pm-8:00 pm
Kaukasus Hideung- Ruang Kelas Kidul
Demokrat Ngalaman Disabilitas Kaukus- Kelas Kalér
Kulawarga Pakasaban Kaukasus- Daérah Umum
Kaukus Awéwé- Ruang Konperénsi Utama

8:00 pm-10:00 pm

Hasil désa sareng Pertanian: Panarimaan sareng Makan Malam

-Trotter Event Center, 127 Trotter Avenue, Ord, NE 68862

-Anda kedah mésér tikét tuang upami anjeun ngarencanakeun tuang tuangeun

-Sadayana wilujeng sumping dina acara éta

-Sumuhun urang bakal ngagaduhan Scratchtown Beer dina acara :) Upami anjeun henteu terang ngeunaan karajinan ieu, pabrik kulawarga lokal anu dikokolakeun ku kulawarga: http://scratchtown.beer

 

8 Des: Latihan, Rapat CD sareng SCC

 

The Golden Husk, 129 S 16th St, Ord, NE 68862


8:00 enjing-enjing

Check In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

8:00 enjing-enjing

Latihan Diversitas sareng Inklusi (sadayana kedah sumping)

Dahar beurang (nyokot dahar beurang kotak sareng buka Rapat CD)

-Anda kedah mésér tikét tuang kanggo sarapan, tapi upami anjeun cicing di Cobblestone sarapan ogé kalebet

12:00 pm-1:30pm

Pamilihan CD1 sareng Panitia pamilihan
Pamilihan CD2 sareng Panitia pamilihan
Pamilihan CD3 Rapat sareng Panitia

SORA – ieu bakal dipilih dina unggal Rapat CD:

-Vacancies pikeun SCC sareng bukaan panitia dipilih nalika rapat CD, tingali bukaan di dieu: https://nebraskademocrats.org/be-a-party-leader/

-Milih anggota ka Komite Tetep

1:30 pm-5:30 pm

Rapat Panitia Pusat Negara

-Masalah Agenda Husus didaptarkeun dina bungkus 30 dinten

Agénda, Menit sareng Daptar Kehadiran

Rapat Ord Des, 2018: Menit sareng Kehadiran-DOCS

Rapat Ord Des 2018: Agenda sareng 30-SCC Paket

Rapat Teleconferensi Agustus 2018: Menit

SCC Menit di Konvénsi di Lincoln Juni, 23, 2018

2018 Menit Konvénsi

Rapat Platte Kalér Spring April. 2018: Daptar Menit sareng Hadiran

Rapat Platte Kalér Spring April. 2018: Agenda sareng Paket SCC 30 dinten

Rapat Musim Dingin Springfield Pébruari 2018: Menit sareng Daptar Kehadiran

Rapat Musim Dingin Springfield Pébruari 2018: Agenda sareng 30-SCC Paket

Rapat Omaha Jatuh Nopémber 2017: Daptar Menit sareng Hadiran

Rapat SCC Telepon Séptémber 2017: Daptar Menit sareng Hadiran

Rapat Usum Panas Chadron 2017: Menit sareng Daptar Kehadiran

Rapat Lincoln Spring 2017: Daptar Menit sareng Hadiran

Resolusi Diarsipkeun NDP

NDP Ku Hukum

Platform NDP

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin